under MinaLustar

Hon kom till oss för en sak. Vi väntade henne. Alla tre visste väldigt väl att det inte var för att dricka te. Även om hennes försenade födelsedagspresent över lämnades samma kväll. En burk te. En burk räcker till många koppar te. 

Förväntningarna var inte höga. Mer närhet, kläm, känn och upp på hästen igen. 

Så många gånger jag skrivit det… men visst är vägen lång tillbaka. Tillbaka till sin kropp, tillbaka till sin lust, tillbaka till sin ork. Framförallt det sistnämnda, har en förmåga att sätta käppar i hjulet för de erotiska möten vi vill ha. Hoppas på att få till. Lust som ligger och lurar på tillfälle att få levas ut. 

Gillar du vanilj eller föredrar du bondage? 

I mitt huvud föredrar jag bondage, lek och erotik utan gränser. Men i praktiken säger livet… var glad för en snabbis innan barnen vaknar. Vanilj är mer praktiskt, men i fantasierna är jag fastkättad i väggen, med ögonbindel och avslöjande underkläder. 

Nu var tillfället ändå här. 

Äntligen hade alla varit friska länge nog. Inte utsatts för en massa folk. Så på ett någorlunda Coronasäkert vis fick vi till vår trekants dejt. 

Hon nu singel och trevande. Han trött småbarnsförälder. Jag utarbetad karriärkvinna med små barn. Som sagt, inte de bästa förutsättningarna för erotik. Men hoppfulla, glada, nyktra och framförallt nyfikna. Med öppet sinnelag, i spetstrosor och den lilla kjolen öppnar jag dörren när hon knackar på. 

Det snöar ute. Säsongens första vita flingor silar ner från himmelen. Ett riktigt busväder och snabbt kommer hon in och stänger dörren efter sig. 

Hon är varm, trots det kalla vädret. 

Jag ser på honom och vet att han längtar att få se oss båda tillsammans. 

Vi vet alla varför hon är här. Vi är alla tydliga med kvällens förväntningar. Ligga, knulla och njuta. 

LIte lätt trevande sitter vi i soffan och småpratar. Tar fram ett litet förspels spel. Väldigt vad pinsamt det blev… men som med alla gånger när man varit ifrån något länge. Tar det lite tid innan alla satt ut rätt kurs. En stund att ratta fram rätt frekvens, rätt stämning och vet att alla är på samma kanal. 

Hon så oskyldig med med ett outforskat, nyfiket men novices sätt. Hon är så rättfram i talet. Men kroppsspråket är pretto och tillrättalagt. Alltid i kjol, strumpbyxor och kofta. Alltid med matt vit hy, silkeslen, väldoftande och korrekt. Så mogen, klok och eftertänksam. 

Lite trevande smek och kyssar i soffan leder till mer avklätt förspel i sovrummet. Hon klär av mig min skjorta med munnen. Hon kysser mig ömt på halsen. Han hettar till i blicken och jag ser hur kåt han blir. 

Jag sitter nu med nakna bröst. Bröstvårtorna stelnar till och lusten i rummet fylls på. 

Frågorna i spelet blir mer utmanande. 

Vad har du för sexuella fantasier? Vad gillar du för porr? Har du legat med någon på ditt jobb? Har du någonsin haft trekant? 

Han klär av mig mina trosor. De smeker mig båda två. Händer och fingrar som söker sig överallt på min kropp. Det är så sensuellt och hett. 

Jag kysser henne. Hon lägger sig på rygg och hans händer smeker henne längs brösten, magen och ner längs låren. Han särar på hennes ben och smeker hennes varma slätrakade klitta. Hon är våt och stönar skönt. Han slickar henne. Utforskar varje millimeter av hennes svullna vulva. 

Hon smeker mig och jag kysser hennes runda, små perfekta bröst hör jag hur hennes andning blir mer och mer intensiv. Han älskar att slicka fitta. 

Våra kroppar slingrar sig runt varandra. 

Jag vet inte längre vems händer som är var. Vem som håller, slickar eller smeker vem. 

Jag sätter mig i gränsle över henne. Han tränger in i mig bakifrån och hon smeker mig samtidigt som hon kysser mina bröst. Han stöter först mjukt och försiktigt och sedan hårdare. När jag är nära att komma drar han sig ur och jag sätter mig i gränsle över hennes ansikte. Hon slickar och jag gnider mig mot hennes läppar, tunga och hör hur hon gillar att göra mig tillfredställd. 

Han stöter hårdare i henne. Hon stönar njutningsfullt och jag plockar fram en vibrator som jag lägger på hennes nu känsliga och lustfyllda intima delar.  Hon kommer… men så tyst att vi nästan missar det. Han kommer hårt. 

När han strax därefter går iväg en stund för att tvätta av sig. Kysser hon mig och ber mig saxa henne. Hon gnider sitt våta sköte mot mitt och jag svarar. Som en våg av lust kommer jag i en het varm orgasm.
Förvånad och utmattad ligger jag kvar på henne och vi skrattar. 

Länge ligger vi kvar där i sängen och pratar. Filosoferar och pratar om livet. nervositeten är borta och vi är alla glada  för att i dessa tider fått till en dejt med happy ending. 

Livet blir allt mer glatt och färgfyllt efter sex. Alla borde minsann få ligga oftare 😉 

Lycklig och lekfull vågar jag kanske säga att semester är bra för sexlivet. 

Hoppas vi kan få till det här snart igen, kanske över en kopp te? 

/Hon i Mina Lustar

Recommended Posts
Comments
  • Finlandssvensken
    Svara

    Jag gillar ditt sätt att skriva! Känns realistiskt

    Hoppas ni får fler härliga kvällar!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt