under Allmänt, Inlägg, Mina reflektioner

Hej alla härliga människor!
Tänkte ta en kort presentation av mig själv och mina tankar och ambitioner med denna blogg till att börja med!

Mitt namn är Jenny, 25 år gammal och lever sedan många år i ett samboförhållande med min underbara Pär som är 31 år.. men sen ett tag tillbaka är även en manlig kk med i bilden. Vi kan kalla honom Petter och han är 44.
Detta har inte alltid vart en självklarhet för mig om än lite av en dröm att kunna leva ut och njuta av min sexualitet.
Jag har nämligen alltid vart en oerhört kåt och nyfiken person men höll det länge gömt och skämdes för det..

Hursomhelst är min tanke att denna blogg ska bli berättelsen om min resa från en översexuell, kåt, blyg och skamsen ung tjej till den öppna, lika översexuella, njutande och utforskande kvinna jag är idag för att sedan fortsätta uppdatera med våra äventyr och fortsätta utveckling allt eftersom!

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Roffe
    Svara

    Läser med belåtenhet er sida ! Finns ni på BC

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt