under Inlägg

När man närmar sig 37 och har familj går man inte så ofta på krogen.

I lördags bestämde jag mig för att åka till stan , ta en öl och njuta av livet. Jag var lite kluven innan jag skulle åka, det är ju ganska  skönt att bara sitt i soffan. Men när klockan var 21.30 tänkte jag: va fan, åk in till stan!

Jag tog en dusch, satte på mig mina håliga svarta jeans och en topp och begav mig mot stan. Utan mål begav jag mig mot en bar.

Ett glas Cava och helt plötsligt satt jag och pratade med några härliga människor.

Dom skulle dra vidare och jag hängde på.

Att gå ut med nya “personer” är ju häftigt, och man får möjlighet att träffa ännu fler ny människor.

Väl framme på det andra stället träffade jag faktiskt en massa “kändisar”, något som jag verkligen inte hade räknat med då det oftast bara är yngre människor ute.

I alla fall det blev det en väldigt rolig kväll, med många härliga skratt och minnen från förr.

Ju senare klockan blev och ju mer alkohol som kom in i bilden ju fler killar kom fram och stötte på mig.

Jag är ju en ganska social människa som gärna pratar med folk, men jag uppfattar mig själv inte som flirtig, snarare artig med ett nej tack.

Det blev ett och annat nej tack men helt plötsligt föll min blick på en kille som kom in genom dörren.

En kille jag tycktes mig känna igen, vilket jag visade ha helt rätt i. En kille som jag träffat på ett milt sagt underligt sätt för något år sedan, då tillsammans med en tjej. Då hade vi en grym natt tillsammans alla 3.

Han var jag ju bara tvungen att prata med!  Tydligen så hade han fått syn på mig också och kom fram och började prata med mig. Först ytligt, sedan viskade han i mitt öra att han ville sätta på mig.

Jag skrattade bort det lite enkelt men i mitt huvud väcktes tankar och fantasier.

Vi pratade under en lång stund och sen bestämde jag mig för att gå vidare och prata med några andra bekanta.

I huvudet hade jag honom. Jag kom på mig själv att tänka på kvällen vi hade tillsammans alla tre. Hur härligt det var att bli påsatt av honom medans jag slickade hennes fitta. Hur han knullade mig bakifrån medans jag hade mitt huvud mellan hennes ben.  Hur han smekte min klitoris medans han knullade mig djupt.

Det var verkligen svårt att föra ett vettigt samtal med vännerna eftersom jag hellre, hur trevligt jag än hade det ville jag, och hoppades på att vi skulle stöta på varandra mer under kvällen.

Jag önskade att få spendera ett par timmar med honom, ensam, i ett mörkt rum.

Kvällen fortskred och på väg mot baren för att fylla på mitt glas möter jag honom. Där står han igen, helt plötsligt väldigt nära mig, och jag känner hans andetag. Jag beställer in en drink, en åt mig och en åt honom och då, då i det skedet vet jag att vi på ett eller annat sätt kommer knulla ikväll.

Det blev ett mindre sexigt sätt. Båda två visste att jag var tvungen att åka hem, och plötsligt befann vi oss på den mest osexiga platsen som finns, nämligen en sunkig toalett på krogen.

Hans byxor åker ner till anklarna, jag sitter på toastolen och tar tag om hans kuk.

Det var inte speciellt svårt att få honom hård, han hade säkert tänkt samma tankar som mig innan.

Jag började suga honom och under tiden jag suger knäppar han upp min bh, och smeker mina bröst.

Allt går väldigt fort. Jag knäpper upp mina byxor och på något klumpigt sätt försöker jag få ner dom och lyckas få av ena byxbenet. jag står med ett ben på toastolen och det andra nedanför medans han letar upp min fitta.

Jag är våt så att det rinner längst med innan av mina lår och jag ber honom knulla mig hårt som fan. Han kommer väldigt djupt in i mig, pumpar på som bara den och har nyper mig håååårt i mina bröstvårtor.

Plötsligt drar han sig ur mig. Förflyttar sin kuk  mot mitt rövhål och tränger in.

Jag älskar att bli knullad i röven och när man samtidigt är öm om bröstvårtorna och man sen smeker min fitta tar det inte långt tid för mig att komma.

Strax efter att jag kom, drog han sig snabbt ur och sprutade ner min rygg.

Vi tog på oss kläderna, gick ut från toaletten och bokade en taxi hem, till var av en….

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Mr Dreamy
    Svara

    Hej och tack för härlig läsning =) och kul att nån mer skriver här på bloggen.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Magic Wand ifrån Sinamatic.se