under Inlägg

Jag vill berätta lite om dd/lg relationer, så vi börjar väl med vad dd/lg står för. Det står för Daddy dom/Little girl. En dd/lg relation handlar inte om pedofili utan är en dynamik mellan två personer i samtycke. Visst kan det va en viss åldersskillnad, men inte nödvändigtvis. Dynamiken i denna relation är inte baserad på incest.

Du kanske undrar vad en Daddy är. Då ska jag försöka förklara detta. I en dd/lg relation är det den dominante som tar rollen som Daddy (oftast är detta en man, men det finns även Mommy som då är en kvinna). Denna roll är mångfacetterad och kallas idag för “caregiver”. Det kan inkludera fysisk sexuell relation eller inte. En Daddy gör en eller fler av följande: älskar, lär, leder, tröstar, hjälper, ger support och ger straff. Därför kallas han Daddy. En Daddy är ingen “Suger Daddy”.

Ok, nu undrar ni säkert vad en Little är. Det är den undergivna i relationen (oftast då en tjej, men kan även vara en kille). Oftast, men inte alltid yngre än Daddyn. En Little är alltid över 18 år och lever ett liv med en vuxens ansvar. Alltså ingen minderårig. Dock kan hon känna att hon vill ha någon som tar hand om henne. Någon som leder henne soch som hon kan se upp till.

Undrar du om detta är ageplay? Det kan det vara, men det är inte den primära meningen i denna typ av relation. Littles är vanliga vuxna, men som kanske känner sig som 4år eller 14år när dom är med sin Daddy. Eller så känner man sig inte i någon annan ålder än sin egen. En del vill vara en speciell ålder 24/7 och en del gillar ageplay vid ett speciellt tillfälle eller när dom är sitt “little space”. Alla littles är ju olika. Har littles Daddy issues? Det kan dom ha, men alla har ju inte det som sagt var.

Varför kallas det då Daddy dom och Little girl? Det finns många titlar inom sub/dom relationer som pet/sir, master/slav och Daddy/Little. Alla har vi ju namn som vi kallar den vi är tillsammans med. Alla dominant kallar sig för något, men alla har givetvis olika innebörder och samma sak gäller dom undergivna.

Daddys kan straffa, men det ska inte förknippas med misshandel. Daddys vill inte misshandla sina littles och dom är inga kvinnomisshandlare. Han ger henne straff helt enkelt för att visa när hon har gjort fel. Ibland är straffen något som hon gillar och utav ren njutning eller av sexuell natur. Ibland kan littles även göra saker dom inte får bara för att få straff. Kom dock ihåg att ett sån här relation handlar om att man samtycker. Alla sub/dom förhållanden har “safewords” som man använder sig utav om man känner sig rädd eller otrygg.

En undergiven i en sån här relation söker ofta en fadersfigurs typ. Littles kommer medvetet att leta efter en Daddy som passar hennes behov. En Daddy största strävan är att alltid få sin partner till att känna sig älska och trygg. Vad dom än gör.

Så, sammanfattningsvis är detta en dynamisk relation mellan två vuxna människor i samtycke. Alltså en man som tar hand om sin kvinna. Dock med lite mer ansvar och som mer utav en fadersfigur.

Om du känner att du vill lägga till något som jag missat eller diskutera något inom detta, så är du välkommen att göra det i kommentarsfältet. Bara roligt och jag vill bara lära mig mer och mer….jag är ju som sagt en nyfiken liten tjej som bara suger åt sig information….

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Farfromanyroad
  Svara

  Såg ditt inlägg och tyckte det var intressant….Och insåg att jag har följt din blogg tidigare men att det uppenbarligen var många år sedan nu! Hur kommer det sig att det är ett så ångt hopp mellan 2014 till 2019?!

 • Lina
  Svara

  Hej igen, jag som kommentera på ditt förra inlägg att jag lever i en dd/lg relation.
  En daddy straffar sin lilla i en uppfostringsanda, självklart får man bestraffning när man brutit mot en regel, är uppkäftig, moppsig eller beter sig dumt. Så är det iaf för mig o min daddy, han straffar mig för att uppfostra mig, men efteråt överöser han mig med massa kärlek.

  En dd/lg relation är som vilken bdsm relation dom/sub, herre/slyna.
  Det finns en undergiven och en dominant, en som leder och en som följer.
  En som straffar och en som lär sig, bara de att dd/lg är magisk, sådan kärlek, lek o bus och massa gosedjur, Disney och lördagsgodis.
  Skulle inte byta min relation som någon annan, har levt i herre/slyna också men ne dd/lg där hör jag hemma.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt