under JagochMinslyna

Efter att han jobbat en hel natt ringde han och väckte mig på morgonen.
Jag låg kvar i sängen, fullt medveten om att han skulle vara här inom en timme, jag hade gett honom en inköpslista dagen innan, han skulle handla med kaffe och något frukostaktigt då jag inte har något hemma direkt.
Jag ligger där, fullt medveten om att jag knte duschat av mig nattens svett me  jag vet att han bara tycker det är sexigt så jag stressar inte.
Jag går upp efter en stund och sträcker på mig, jag ler för mig själv och tänker att han kommer ångra att han ska  vara här en hel dag.
Jag värmer vatten och gör en kopp snabbkaffe efter att jag har slängt på mig ett par sunkiga mjukisbyxor och ett linne, låter bli underkläderna då det kunde vara lite kul.
Jag sitter ute med mitt kaffe och en ciggarett när han kommer, han skiner upp när han ser mig, noga med att inte ta ögonkontakt, jag ler för mig själv och tänker att det där kan jag få bort från ditt vackra ansikte fortare än du tror.

Jag reser mig upp och lägger en hand på hans höft, han har de där tajta jeansen jag älskar och en vit tröja, galet sexigt jag undrar vad han har under idag, kanske strumpbyxorna jag sa åt honom att bära för mig efter att han jobbat klart.
Jag kysser honom, känner hur han börjar andas snabbare och smågnyr, redan kåt som vanligt, han börjar ganska omgående treva efter mina bröst och jag ler och skrattar åt honom frågandes om han tror det kommer göra det lättare för honom.
Jag bjuder in honom och han får packa upp det han blivit tillsagd att handla medans jag står bakom honom och nyper hans rumpa gemom jeansen, hårdare och hårdare, när han sedan är klar beordrar jsg att han ska gå in och klä av sig i rummet medans jag ser på, han tar långsamt av sig sin tröja och när han ännu långsammare börjar knäppa upp sina jeans så ser jag hur hans kinder blir röda och hettande, jag ler och jag förstår.
När han klätt av sina byxor säger jag åt honom att ställa sig på knä mitt i rummet, sänkt huvud innan jag påbörjar min inspektion.

När jag inspekterat klart slynans kropp tar jag fram hans halsband, jag ber honom att berätta om och om igen hur gärna han vill ha det på sig och han upprepar “Miss, snälla Miss jag vill ha, snälla låt mig känna det runt min hals, jag älskar dig Miss, ja snälla !” innan jag tillslut lägger det om hans hals och låser def med det tunga hänglåset.

Jag smeker runt hans kuk smeker hans kropp retsamt samtidigt som hans andning blir tyngre och flämtande och han gnyr som den ynkliga slyna han är, jag tar fram nyckeln till hans nästan exploderade kuklås och låser upp, säger till honom att ta av det men behålla strumpbyxorna på och sedan ställa sig på alla fyra i sängen.

Jag har förberett och plockst fram, ett kort och ett långt ridspö, ett skohorn, en flogger och min personliga favorit, gummi paddeln.
Jag smeker hans rumpa försiktigt innan jag låter min hand landa hårt på hans skinka, jag upprepar gång på gång och varierar mellan dem, jag frågar vad han vill att jag ska börja med, precis som förra gången sägger han paddeln, han tror inte alls att det kommer bli värre den här gången men jag är trött på olydnad, respektlöshet och uppkäftighet, jag är trött på att han inte tror jag kan och försöker provocera mig, jag är provocerad nog och jag kommer inte ens börja snällt.

Jag säger åt honom att blunda samtidigt som jag smeker med paddelns taggiga sida längs hans rumpa och lår, ser hur han spänner sig och börjar andas med stötar så som han alltid gör när han väntar på första slaget.
Jag står upp brevid sängen, jag håller upp paddeln några sekunder och han väntar, innan jag försiktigt smeker vidare, jag gör så några gånger vill inte att han ska vara beredd men tillslut, jag höjer den och tar i allt jag är värd, den landar med ett klatschande ljud slynan biter ihop och det kommer ett skrik blandat med stön från honom när han begraver huvudet i kudden och börjar flämta samtidigt som ett rött märke visar sig på hans rumpa, jag upprepar gång på gång, jag stannar upp och utvärderar ignorerar slynans gnäll om att han förstår, det gör han inte, jag går inte på den en Gång till utan jag tar av mina byxor och sätter mig över hans sprattlande ben samtidigt som jag upprepar ligg still för säker 20de gången, jag fortsätter slå, snabbare och snabbade men fortfarande lika hårt och stannar upp, han börjar få blåmärken lite här och där, som blodutgjutelser som sticker ut, jag är fortfarande inte klar utan sätter mig över hans rygg och drar upp strumpbyxorna och smiskar grnom dom ett tag när jag ser att det är små fläckar av blod på dom.
Jag drar ner dom igen och studerar leendes samtidigt som jag ger slynan uppmärksamhet, jag går av hans rygg och lägger mig brevid, smeker hans kind och frågar om han gråtit då den är våt, han vägrar svara på min fråfa och jag kysser kinden, den smakar salt och jag blir om möjligt ännu våtare.

Jag håller min ena arm om honom och smeker längs ryggen samtidigt som min andra letar sig ner till hans kuk, den är halvhård men det ändras snabbt i min hand, vi kysser varandra länge samtidigt som jag smeker honom lungt men hårdhänt innan jag viskar i hans öra att du får komma in i mig nu, du har varit duktig älskling men tro inte att det inte kommer mer under dagen.

Han blir genast sprängande hård av mina ord och jag rullar över på rygg, känner hur han snabbt är över mig och hans mun landar över min bröstvårta, han suger försiktigt in den och leker med sin tunga och tänder precis sådär som jag älskar.
Han ägnar sig sedan länge åt det andra bröstet med en hand stadigt om varje, ett grepp som hårdnar men det gillar jag, min andning ökar medans han suger och biter hårdare jag är galet kåt efter att ha piskat honom blodig.

Han är ivrig men vet att jag gillar när han retar mig, när han smeker hela min kropp med sina händer och hans mun och tunga.
Han vandrar ner över min mage och kysser den samtidigt som greppet runt mina bröst är kvar, jag ler för jag vet att han inte kan hålla sig länge när jag gett honom lov.
Han släpper taget om mina bröst samtidigt som han kysser insidan av mina lår innan han kommer upp och jag känner hur hans kuk börjar leta efter öppningen i min fitta samtidigt som han kysser mig hårt.
Han retar mig återigen genom att komma in i mig bara lite lite innan han drar sig ut, han kan tygla sig själv mer än vanligt nu så när jag tillslut får nog borrar jag in mina naglar i hans ömma rumpa och samtidigt som han ger ifrån sig ett plågat men samtidigt njutfullt stön trycker jag ned honom samtidigt som jag håller upp mina höfter, jag stönar högt och han börjar röra sig i mig långsamt men hårt, jag blir galen.

Jag viskar i hans öra “du retade mig för länge älskade, det kommer du ångra” innan jag puttade honom av mig och sa åt honom med sträng röst att återigen lägga sig på mage.
Jag tar mitt långa smala spö och den här gången har jag inga planer på att börja försiktigt utan jag ger honom rapp efter rapp och han stönar och gnäller om vartannat, jag fräser åt honom att vara tyst, visa att du har någon liten manlighet kvar i dig eller är du rakt igenom en liten flicka nu ?
Han blir tyst men ålar runt och spänner sig, jag böjer mig ner och smeker honom över huvudet samtidigt som jag viskar att ligger du inte stilla blir det inget roligt för dig resten av dagen.
Det gjorde susen, han låg stilla för han ville knulla, få annan njutning tillsammans med smärtan och han va tyst för han vet att jag inte knullar flickor, även om dom har kuk.

Jag är klar och jag lägger mig över hans rygg, kysser hans nacke och berättar att han varit en väldigt duktig liten hora innan jag rullar över honom på rygg och sätter mig över hans ben med kuken i min hand, jag frågar om han har tillräckligt mycket manlighet i sig för att kunna knulla mig, han nickar försiktigt och jag ser hur trött han är efter en natts jobb och sedan väldigt mycket smisk då han spänt sin kropp till 1000.

Jag spottar på hans kuk som fortfarande inte blivit hård igen, vilken ynklig liten fitta du är, ska man inte kunna ha dig till någon nytta…
Jag sätter mig gränsle över den halvhårda kuken och frågar om min lilla hora vill ha min saliv.
Han nickar och jag ger honom två hårda örfilar, svarar man på det viset ?!
Nej Miss piper han fram.
Vill du ha min saliv ? Ja Miss snälla får han fram knappt hörbart, två nya örfilar och jag berättar att vi haft diskussionen om att prata tydligt tillräckligt många gånger innan han får ännu en örfil.
Ja Miss snälla jag vill ha din saliv, tydligt den här gången, jag ler och spottar i hans ansikte och känner genast reaktionen i hans kuk, min lilla hora gillar förnedring.
Jag börjer mig fram och viskar i hans öra att min söta lilla flicka ska bli knullad nu, och jag tänker göra det på mitt sätt, du ligger still, du får låta men är du inte stilla slutar jag direkt sedan blir det inget mer, förstått ?
Ja Miss.

Jag låter hans kuk sakta glida in i mig, herregud vad skön den är, precis perfekt grovlek men kanske lite väl lång i vissa ställningar, jag börjar rida honom långsamt och säger åt honom att smeka mig samtidigt, jag ökar takten något och rör mig hårdare, mer bestämt innan jag drar ner på tempot igen, jag stönar högt och hör honom stöna ännu högre samtidigt som jag tänker stackars grannar.
Jag spottar upprepade gånger i hans ansikte och på hans överkropp innan jag återigen ökar takten med hans hand mellan mina ben och jag känner hur jag närmar mig en orgasm, jag börjar flämta och tillslut stannar jag upp och fullkomligen exploderar, jag tar bort hans hand och börjar röra mig igen jag hör hur hans andning ändras och att han börjar låta sådär ynklig som när han är nära, han säger till mig att han är nära och jag säger åt honom att vara tyst och fortsätter, han försöker vara stilla samtidigt som han fyller min plaskvåta fitta till gränsen.
Jag känner hur det börjar rinna redan innan jag sagt åt honom att flytta ned sig och göra mig ren.

Jag sätter mig över hans ansikte och känner hans tunga och mun mot min fitta, han slickar som en galning innan jag reser mig igen och hör hur han flämtar, jag håller isär min fitta samtidigt som jag låter det sista av både honom och mig rinna ner mot hans mun och jag säger åt honom att svälja innan jag sätter mig ner igen, hans tunga sveper över min känsliga fitta och han börjar putta på mig och sprattla, lite till älskling jag kommer, sedan exploderade jag igen, jag hoppar av honom och lägged mig brevid, anfådda svettiga och klibbiga, men min fitta var ren iaf.

Jag lägger mig tätt intill honom utan att röra honom, jag kan inte tolka om han vill att jag ska eller inte han är helt i sin egen värld och jag väljer tillslut att smeka honom över bröstet, han tittar på mig och jag frågar om han är nöjd med morgonen.
Ja Miss, min rumpa gör väldigt ont säger han, jag ler och kysser honom innan jag puttar honom så han ligger med ryggen mot mig och jag studerar leende hans rumpa innan jag håller om honom och han somnar på bara några sekunder.

Jag ligger och tänker för mig själv att han kommer nog aldrig igen våga vara varesig olydig, respektlös, uppkäftig eller provocerande, jag samlar ihop mina tankar och andas ut, jag är väldigt nöjd med hur morgonen varit, jag är nöjd att jag tillslut tog tag i att markera för honom och jag är nöjd över mina två orgasmer sedsn somnar jag också.

Tidigare inlägg
Showing 8 comments
 • Avis kille
  Svara

  Läste er upplevelse på jobbet oj oj va jag blev sugen och framför allt avis på din slav…han blev så totalt ägd med respekt från dig… skulle ge allt för en upplevelse med dig
  du är ju en gudinna rakt igenom

 • Avis kille
  Svara

  Du är sååå grym en riktig gudinna skulle göra vad som helst för att få uppleva dig…. blir ju helt varm i kroppen när jag läser det du skriver galet 🙂

  • JagochMinslyna
   Svara

   Oh, man tackar !

   • Avis kille
    Svara

    Va är ett lås som du har på din slav ? Kan han inte leka själv när han har det

 • Jag och Min slyna
  Svara

  Nej det kan han inte, det är ett kyskhetslås.
  Sök på CB6000

  • Avis kille
   Svara

   Oki va coolt måste va VÄLDIGT frustrerande att inte kunna leka… du är en otroligt grym madame väldigt avis på din slavslyna måste jag erkänna
   följet din blogg med glädje

 • Jag och Min slyna
  Svara

  Man får tacka !

  • Avis kille
   Svara

   Har du någongång haft sex framför din slavslyna så han fått tråna och se på ?

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt