under Inlägg

Testresultatet har kommit in:

Jag har ingen STD!!

En sån sjuk lättnad! I feel like I could fly!

Orkade inte ens vänta in nått KK utan firade med att ta hand om mig själv i över en timme med flera härliga leksaker jag har!

Så galet skönt! 

Tidigare inlägg
Showing 19 comments
 • Mr J
  Svara

  Ser helt fantastisk ut som vanligt! Så vacker och sexig! Hade ju velat ta hand om dig .

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack va du är snäll <3 Hur hade du velat ta hand om mig? 😉

   • Mr J
    Svara

    Nu när du har kommit ifrån handfängsel så vill man ju inte låsa dig igen . Men du hade fått order om att du inte får röra, bara ta emot. Hade spenderat mycket tid mellan dina ben med min tunga, låtit den spela över din klitoris för att sedan låta den knulla dig!

    • Nymphomaniac
     Svara

     ^^ Det är säkrare att låsa fast mina händer om jag ska teasas, har svårt att hålla mig 😉

     • Mr J

      Då hade jag bundit fast dig, både händer och fötter. Hade låtit min tunga utforska länge och väl. Efter ett bra tag så hade jag tagit fram en plugg ovälkomna fört in din anal, höra dig stöna samtidigt som den glider in i dig. När pluggen väl är inne, så hade jag pressat in en hård och pulserade kuk i din fiffi.

     • Nymphomaniac

      <3 <3 <3 Så otroligt upphettsande läsning!

     • Mr J

      Jaså? Vad gör du med så upphetsad läsning då? 😉

     • Nymphomaniac

      Kan ju inte låta bli att leka med mig själv 😉

     • Mr J

      Då blir man genast nyfiken på om där var någon leksak i bilden eller det blev manuell lek så att säga .

     • Nymphomaniac

      Den här gången blev det manuell lek 😉 har du nån favoritleksak du önskar att jag använde?

     • Mr J

      Tror du redan vet vilken som är favorit . Härligt att höra att det blev manuell lek .

 • Swedish
  Svara

  Underbart att läsa. Men var du extra orolig? Något som hänt? Du kollar väl dig regelbundet?

  • Nymphomaniac
   Svara

   Jo jag va extra orolig den här gången, en person jag haft sex med testade positivt, men klarade mig tack och lov ! Testar med jämna mellanrum och använder skydd, men finns så mycket som smittar ändå via hals eller fingrar så svårt att vara helt skyddad tyvärr. Den dag det tas fram ett vaccin kommer jag stå först i kön XD

 • S.T
  Svara

  Nämen hallå där sunshine!
  Den kroppen hade jag med kunnat leka med i timmar! 😉 Berätta mer! Vilka leksaker fick vara med att starta din dag! 🙂

  • Nymphomaniac
   Svara

   😉 hur hade du velat leka med den? 😉

   Började lite försiktigt med en fingervibrator över klitoris, sen förde jag in en av mina glasdildos i fiffi. Vibratorn uppgraderades snabbt till min bodywand och rumpan töjde jag sakta ut med flera olika pluggar som bara blev större och större 😉

   • S.T
    Svara

    Ditt lek låter inte helt fel. Tänk att bara sitta och kolla på när du leker så!

    Kyssa och smeka din härliga bröst först.. men skulle ljuga om jag inte skulle säga att jag är sugen på att smaka på din fiffi! Så hade ägnat en heldel tid med att kyss och låta tungan leka. Sen ser jag absolut inte någon nackdel i att använde dina leksaker.. kanske föra in en plugg efter att tungan fuktat din anal.. sen om du vill smaka lite på kuken kanske få trycka in den i något av dina hål eller bara ägna all tid åt dig. Det kan ju du bestämma.. 😉

    • Nymphomaniac
     Svara

     Blev sjukt sugen nu! är sådär frustrerande kåt just nu 😉

     • S.T

      Synd du inte sa något, kunde ju svänga förbi. Så vi kunde se vad du hade bestämt 😉

     • Nymphomaniac

      Next time 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt