under Anonymsex, Bisex, Sexmöten, Självupplevt, Swingerklubb

Så var det lördag i Norrköping och mot kvällen vankades det Halloweenfest på Club Adam & Eva, som vi brukar referera till CAE.

Vi vaknade på vårt härliga hotellrum och släntrade ner till frukosten. Utbytte lite hemliga blickar över baconet och fnissade när vi tänkte över de många spännande mötena vi haft kvällen innan. Dubbelliv, jomantackar.

Men heldag i Norrpan som innebar både shopping, bio och ett par öl på en pub tog oss sedan tillbaka till hotellet där vi började göra oss i ordning. En stor del av upplevelsen med våra syndiga weekends är just att få klä upp sig tillsammans. Att se hur J tittar lustfyllt på mig när jag smörjer in bena, när behån knäpps och jag lägger sista handen vid håret. Jag ser att han är stolt över att jag är hans och jag känner likadant för honom.

Ett busigt rus fanns i våra kroppar när vi för andra kvällen på raken styrde stegen mot klubben. Kåta, lite salongsberusade av ett par glas vin och väldigt fnissiga. Uppsminkade till zombies i läkar- samt sköterskeuniform kände vi oss väl inte så värst sexiga, men sex var likväl det enda vi osade.

Kvällen var magisk! Klubben var dekorerad hur snyggt som helst och människorna var vackra och upp- och utklädda. En fantastisk feststämning med glada och förväntansfulla gäster. Vi minglade och snackade med flertalet andra par och efter någon timme drog vi oss mot lekrummen. Mina vita underkläder lystes upp av UV-ljus och brösten glänste.

Rätt snart hade vi härligt gruppsex med två andra par. Vem som gjorde vad med vem är lite osäkert, men det jag vet är att J bytte tjej med en annan kille och rätt vad det var så hade jag sex med en främmande man medan J knullade hans fru. Den tredje kvinnan hade jag precis slickat till orgasm och även fått en del uppmärksamhet från hennes man. Svårt nice alltihop. Jag hörde hur nöjd den andra kvinnan var av J’s behandling och det gjorde min ännu mer tänd. Kuken jag satt på var skön och hård och vi gav oss alla hän tillsammans.

Kvällen fortsatte med ytterligare besök i gloryhole-rummet där jag också placerade J bakom väggen.

Efter lite mer mingel hoplade vi upp med ett annat par vi pratat med tidigare på kvällen och beslöt oss för att bada tillsammans. Kvinnan och jag tog hand om J en bra stund på egen hand innan hennes man anslöt. Vi satt på varsin sida av honom i poolen och omslöt hans kuk med ömsom hångel med varandra, ömsom girigt sugande. Jag vet att detta är det bästa han vet och det var sjukt mysigt och härligt att göra detta, och speciellt med denna kvinnan som var hur fin som helst.

Vi fortsatte in i rummen tillsammans och sexade loss med dem riktigt ordentligt och sen tog vi en liten paus.

Men liten paus innebar vila jämte ett annat par som förlustade sig med en extra man. Plötsligt hade jag mina läppar runt en ny kuk som sprutade mig i munnen medan J gav henne en orgasm med fingrarna.

Vid det här laget hade vi hållt igång i flera timmar och jag var trött. Hade nog behövt en liten powernap 🙂 J gick vidare och jag vilade lite genom att bara titta på folk som gick förbi. Jag känner mig alltid fullkomligt trygg och är aldrig rädd för att bli antastad av någon. Det är inbjudan som gäller, annars inte alls, och det respekteras av alla.

J tyckte tydligen inte att hans fru hade fått nog av kvällen, varpå han ledde mig till gungan. Han smekte mig varsamt med både händer och wand och fick strax sällskap av ytterligare män. Han viskade i mitt öra och gjorde mig kåtare och villigare än någonsin. Jag skulle få mer än jag bett om och jag skulle bli ordentligt ompysslad.

Fyra män senare och nedsprutade bröst så reste jag mig på ostadiga ben med ett fånigt leende. Jag kände en blandning av smuts, skam och förtjusning och tillfredsställelse som inte går att beskriva. Mitt nyktra vardags-jag skäms över Dixies beteende, och kan inte alls stå för det. Men Dixie är Dixie… Hon får inte nog.

Vi kom hem till hotellet halv fyra på morgonen och somnade knall fall. Utmattade, lyckliga och med äventyret som rasade genom våra kroppar.

Älskar det här livet!

Recommended Posts
Comments
 • Thelma
  Svara

  Hej Dixie, min make uppslukades totalt av din heta kväll och delade den med mig. Nu när jag också har läst så är jag så himla nyfiken på HUR ni lyckas få till era kontakter med andra.
  När vi har varit på klubbar (dock inga i Sverige ännu) och sexfester (i Sthlm) så har vi mest fått vara ensamma. Endast ett par tillfällen som vi lyckats få kontakt med andra som vi varit sugna på.

  Så om du har lust – vill du dela med dig av dina erfarenheter av hur ni lyckas med att träffa andra att ha sex och njutning med så där spontant som det verkar vara för er?

  Heja er – fortsätt med er njutningsresa <3

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt