under Inlägg, Självupplevt

Är tillbaka från min semester som blev på varmare breddgrader och långt hemifrån Sverige. Väldigt skönt med att få distanser till saker och ting mellan varven från denna stormiga vår privat. Kommer att lägga ut lite bilder från resan längre fram men just nu så är jag trött efter tidsomställningen. Men resan har innehållit mycket snusk, sex och experimenterade som faller helt i min smak tillsammans med min partner. En heldag innebar att besöka underbara shoppar med bdsm inriktningar, prova saker, besöka en studio där bdsm “porrfilm” spelas in där visningar ges och det finns ett helt annat utbud än det som vi ser här hemma…….

Väldigt många av sexbutikerna drev av bögar som var otroligt hjälpsamma och trevliga. Vid ett av ställena fick jag prova på elektro dock på min rumpa. Men jag tror inte att det är så vanligt att vi ser kvinnor i Sverige lyfta på sin klänning, få hjälp av butiksbiträdet som fäster en liten lapp på rumpa och kopplar på el (rumpan studsade bokstavligen enligt min partner). Detta är något helt nytt för mig och väldigt spännande då jag är en “sucker” för smärta som njutning. Detta område skall utforskas mer 🙂

Har fått min gräns testad till max på hårdhet för strypning i samband med rapegames. Har även provat på rapegames på rygg istället för mage och det kan låta som enkla små saker men som ger en väldigt bra effekt. Det kommer att komma uppdateringar på detta med och att snitta sex minimum två gånger per dag efter ett halvår tillsammans som partners är bra. Att man dessutom efter nästan två veckor ihop är nästan mer på varandra fysiskt som sexuellt är ett väldigt gott betyg. Jag har trevliga upplevelser som ni skall få läsa mer av 🙂

Vilka av er har provat elektro? Väldigt kul att höra vad ni har för erfarenheter kring ämnet?

X0X / Blackangel 

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt