under Inlägg

Vi har skrivit om våra egna erfarenheter. Om det vi varit med om, vad som hänt på våra swingersträffar och även hemmavid. Då har vi varit begränsade till sanningen… Idag ligger jag hemma och är sjuk. Halsen bränner och min energi räcker endast till att resa mig och gå till köket för en kopp te och tillbaka. Så någon saftig sexhistoria har jag inte att bjuda på idag. Istället ger jag er en helt egenpåhittad erotisk novell. Förhoppningsvis får ni pirret i musen och styvhet i brallan. Enjoy!

I en glänta

Det är en varm vårdag i maj. Solen bjuder på sina första värmande dagar för året och än är det fritt från enerverande småkryp i det fria. Värmen lockar fram bara axlar och bara bleka ben på normalsvensken. Jag har just jobbat färdigt för dagen och kommer hem. Helt slut lägger jag mig på sängen och sluter mina ögon. Tröttheten tar över. Det går inte att hjälpas, en powernap är ett faktum.

En stund senare vaknar jag och är lätt förvirrad. Det är sällan jag somnar en eftermiddag. Men så skönt det var! Helt ny energi i kroppen och jag känner på mig att jag kommer att behöva det. Jag sträcker ut mig likt en katt och för ett par sekunder är jag osäker på var jag befinner mig. Snabbt återfår jag uppfattning om tid och rum. Jag befinner mig fortfarande hemma i min säng, men det är någonting som är annorlunda. Någon har varit här när jag sovit. Det står en låda på nattduksbordet med ett litet kort.

Jag reser på mig till sittande, drar med handen genom mitt långa blonda hår för att få bort det värsta burret från ögonen. På lappen står det “Du är mitt hjärta, min stora kärlek. Följ instruktionerna och jag kommer att få dig att uppleva total eufori/ Love “ Jag känner hur mitt leende kidnappar alla mina ansiktsmuskler. Han är så söt. Har han kommit hem för att sedan smyga iväg igen.  Min nyfikenhet tar över. Jag lyfter locket på den fina lådan. Insvept i sidenpapper ligger en rakhyvel, raklödder, en silvrig liten buttplugg och en lapp till. Det står följande “vänligen tvaga och raka dig väl, efter ditt bad vill jag ha dig uppklädd i köket”.

Nu tror jag att jag vet vad som håller på att ske. Min underbara kärlek har valt en kväll med äventyr. Han är väldigt finurlig av sig och brukar vara fantastisk med överraskningar. Denna överraskningen hade jag inte förväntat mig.

Snabbt tappar jag upp ett bad. På badkarskanten står ett färdigupphällt glas bubbel och en uppsättning av badolja, peeling novelloch lotion. Ny väldoftande produkter från min favoritaffär. Den mannen kan konsten att skämma bort. Jag smakar på bubblet och följer instruktionerna så noga jag kan. Jag rår om min kropp väl. Smörjer, skrubbar och smeker varje mm på min kropp ömt och väl. Jag smöjer in min mus och min bak med raklödder och ser till att allt är slätrakat och mjukt.  I badet passar jag på att smeka mig lätt våt eftersom jag förstår att det är någonting i sexväg som väntar. Upp kliver jag ur badet och gör mig snabbt i ordning . När jag öppnar garderoben ser jag att han lagt fram kläderna han önskar att jag ska ha… En svart klänning med gulddetaljer, små string med pärlor i grenen och ett par nipp-covers i svart sammet. Snabbt klär jag på mig allt och piffar till mig. Precis innan jag skulle gå ut i köket för min nästa instruktion kom jag på att jag glömt butt-pluggen. Vilken tur att jag mindes den! Jag hade blivit väldigt besviken på mig själv om jag glömt den. Jag tar ett par droppar glidmedel från lådan i nattduksbordet och smörjer min stjärt. Försiktigt för jag in ett finger för att vidga mig lite. Jag står framåtlutad över sängenoch svankar så mycket jag kan. Därefter för jag in mitt “smycke”. När jag sedan tar på mig de små pärltrosorna klingar pärlorna mot stålet. Hihi. Jag ler för mig själv. hoppas det inte hörs när jag går!

I köket ligger nästa instruktion på köksbordet. “Vid det här laget vet jag att du är slätrakad, väldoftande och med en rumpa välfylld. Jag hoppas du är våt, för inom kort kommer jag att slicka dig till din första orgasm av många…. Vi ses på restaurangen längst ner på gatan.”  Åh så spännande. Jag älskar överraskningar och att inte riktigt ha kontroll över situationen får mig bara mer förväntansfull. Jag tog på mig en kavaj och mina höga pumps. Längts ner på gatan låg en fin tapas restaurang. På fredagkvällar brukar det vara fullt framåt 19 tiden. Nu var klockan bara17 och än fanns det massor av lediga bord. Där längst in vid baren sitter han och väntar. Även han har klätt upp sig i skjorta och snygga chinos. Jag ser hur han har ansträngt sig. Allt annat än en t-shirt är for honom en uppoffring av sin egna komfort. Jag går fram till honom och kysser honom intensivt och länge. Tackar för de fina överraskningarna i badet och för ett fantastiskt fint sätt att vakna upp till. Han förklarar att han hade tänkt att berätta allt för mig, men jag sov så sött, så han bestämde sig för att låta mig vakna upp till små kort istället.

“Vill du ha nåt att dricka, hjärtat”, frågar han mig. Jag bestämmer mig för att fortsätta med bubbel och ber om ett glas mousserande. Han beställer av bartendern och beordrar mig att dricka det relativt fort. Snart ska vi vidare. Jag minns vad som stod på kortet i köket. Att jag inom kort skulle skickas till min första orgasm av många… Jag känner den välkända och hettande värmen från mitt underliv. Buttpluggen känns av så fort jag rör mig och barstolen är inte den bekvämaste med så mycket smycken på sina mest privata delar.

Vi småpratar en del och han frågar, svart eller vit. Jag förstår inte först vad han menar, men ser sedan hans flin. Hmmmm…. Det här är en fråga jag antagligen inte kan säga fel på. Idag väljer jag svart säger jag. Utan att riktigt förstå vad han menar. Han säger att jag senare kommer att få konsekvenserna av mitt val. Svart är ditt val, svart är vad det blir.

Han säger att det är dags. Du ska möta mig på restaurangens handikapptoalett om två minuter. Jag förväntar mig att du står med ryggen mot mig när vi ses.

Den pirrande känsln tar över. Och jag känner fjärillarna ta över min andning. Men här?! Menar han att vi ska vara bland folk. Tänk så hör nån? Tänk så ser någon att vi går in tillsammans….. Hjärtat bultar. Nåväl, det är väl bäst att göra som jag blir tillsagd.

Jag smyger bort till toaletten och ställer mig där med ryggen mot dörröppningen. Jag hinner inte stå där i många sekunder innan jag märker att någon tar i handtaget och öppnar dörren. “Ssssssch” hör jag någon säga. Jag förblir tyst. Han binder för mina ögon och jag står helt stilla i mörkret. Jag blir våtare och våtare. Varje liten pärla på stringen gör sin påmind och lusten kommer vällande över mig. Han kysser mig på halsen och stryker mig längs kinden. Han lyfter upp klänningen och kysser mig längs låren och känner efter hur våt jag är. Från ingenstans smiskar han mig på stjärten och det svider. “Sssssscch” säger han igen. Jag biter mig i läppen för att undvika att råka stöna.

Han kysser mig igen fast nu på munnen och jag smeker honom längs nacken. Han ställer sig på huk nedanför mig. Jag håller min hand på hans huvud. Hans tunga slickar sig lager för lager in i mitt sköte. Som en blomsterknopp tar han sig förbi blomblad för blomblad. Jag skälver till och njuter. Hans fingrar gnuggar buttpluggen och leker med min stjärt. Alla celler är på helspänn. Allt jag kan tänka på är att jag vill att han stöter sin lem i mig. Jag vill ha honom i mig så desperat. Han fortsätter att slicka och för därefter in två fingrar i mig och pullar mig. Precis när jag är på väg att komma slutar han. Han tar av min mask och ställer en glas buttplugg modell större på handfatet med en tub glidmedel och säger följande. “ Jag väntar på dig i bilen utanför, jag vill att du byter ditt smycke till den här i glas, ses om några minuter”. Och sedan går han ut ur toaletten. Jag låser snabbt efter honom och står skälvande kvar. Jag är så kåt och så frustrerad. Jag älskar känslan. Jag älskar honom.

Det tar några minuter att få ut den första buttpluggen och byta till den större. Den stora tar tid att föra in. Jag skrattar lite för mig själv när jag står där på handikapptoaletten på den fina restaurangen och känner mig så snuskig och kåt. Undrar just vad mina vänner skulle säga 😉

Vi fortsätter vidare med bilen. Jag är nyfiken på vart vi ska. Vi kör av den stora landsvägen in på små grusvägar, mitt ut i skogen, mitt ut ingenstans. Där stannar han plötsligt bilen på en liten avstickande väg. Där i skogsgläntan har han bäddat upp en filt och massor av kuddar. Som den gentleman han är eskorterar han mig i armkrok ut i gläntan och lägger mig ner på filten. Vi kan inte längre hålla oss ifrån varandra. Jag sliter av honom byxorna och njuter av att få smaka på hans varma pulserande lem. Han smakar så gott. Jag känner att han är lika upphetsad som jag. Han håller om mig och hans fingrar gnuggar min lilla knopp till explossioner. Mitt i en orgasm tränger han in i mig bakifrån och jag kommer i ytterligare en våg av kåta orgasmer. När jag en stund senare känner att verkligheten börjar göra sig påmind igen på nytt viskar han i mitt öra novell 2Du har väl inte fått nog än, vi har mycket kvar än att hitta på än

Idag ska vi ta bilder i skogen, förklarar han. Vi har hela kvällen på oss att fotografera och fölusta oss i alla möjliga erotiska fantasier vi vardera har och dessutom de vi har tillsammans. Efter en stunds pratande påminner han om att jag valde svart! Det innebär att det är det svarta paketet i bilen som jag ska hämta. Jag smyger bort till bilen och ser att det mycket riktigt ligger två paket i bilen. Ett svart och ett vitt. Det svarta paketet är väl inklätt med svarta sidensnören och lackpapper kring paketet. Jag tar med mig paketet och kameran tillbaka till honom och filten. Jag öppnar det likt ett litet barn. Otåligt och nyfiken. I lådan ligger rep, en svart dildo, en mouth gag i läder och en piska med långa läder band. Wow, vilken gottepåse utbriser jag förtjust. Han har köpt en massa nya roliga leksaker och jag känner hur äventyrslysten jag blir.

Han frågar om han får fria händer. Självklart får du det, älskling. Jag överlåter mig själv till dig. Vi börjar att ta bilder på oss tillsammans på filten. Min buttplugg är forfarande i och tänjer min bak, och är totalt fylld. Jag ställer mig på alla fyra. Han smiskar mig med piskan. Den lämnar små röda ränder på min stjärt. Han smeker med läderbanden längs min svank, för skaftet på piskan mellan mina ben och snuddar till min klitoris. Jag känner hur värme ökar i kroppen. Han tar fram munkaveln och drar den på mig. Han fotograferar. Jag känner mig totalt utelämnad. Stående på alla fyra med en glasbuttplugg i stjärten och en munkavel som hindrar mig att prata. Han smiskar till igen och jag stönar. Nu tar han av mig min klänning och tar av mig de där stringen med pärlor. Kvar har jag bara de små sammetsklädda hjärtan över mina bröstvårtor. I övrigt är jag naken. Jag känner små kalla vidpustar som får mig att skälva. Så fort solen lyser blir det varmt igen. Det är sen eftermiddag och solen står lågt. Längst bort i gläntan finns en solig plats kring en björk. Vi går tillsammans dit och han tar med sig den svarta lådan. Jag går barfota och naken. Han har fortfarande skjortan på sig och svarta kalsonger som döljer hans stånd.

Evaine April 3, 2010

Evaine April 3, 2010

Nu tar han repet och binder mina armar ovanför mitt huvud och fast upp i trädet. Jag står bredbent med benen och känner hur min kåthet börjar rinna ner längs benen. Han ställer sig nedanför mig och slickar mitt våta sköte. Han stannar upp och fotograferar mig emellanåt, ber mig att posera och jag lyder så gott jag kan. Han fotsätter att slicka mig och för in dildon med full vibration och smeker min g-punkt hårt. Jag känner en våg av eufori och upptäcker strax att jag sprutat honom i ansiktet. Aldrig tidigare har jag lyckats att spruta så mycket förut. Han säger “Dukigt flicka, nu provar vi det där igen”. Han flyttar på mina rep och för mig bort mot stammen av björken. Jag är fortfarande bunden, och han drar armarna bakom min rygg och trycker ner mig mot marken. Jag står framåtlutad och han för in sin lem i mig bakifrån samtidigt som han håller mina armar i ett hårt grepp, men andra armen tar han dildon och låter vibrationerna träffa klitoris samtidigt som han tar mig hårt. Det dröjer inte länge innan vi tillsammans kommer i en hård orgasm och jag faller ihop i hans armar. Han lyfter upp mig och lägger mig på filten, bland alla fluffiga kuddar. Han knyter upp mina rep och lossar på munkaveln.

Tillsammans ligger vi och myser i varandras armar tills det blir för kallt för att vara utomhus. Bilderna blir vårt fantastiska minne av en skön kväll efter jobbet.

/// Mina Lustar

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt