under Gbkungen

Jag ska berätta om ett annat par från Norrland som jag träffade för några veckor sen 😉

Det hela började för ett halvårsen då jag skulle träffa dom en fredag på hotell Malmen och vi gick om varandra så vi missade varandra den gången och nu skulle vi göra ett nytt försök att träffas så vi tog och bokade in en fredag på hotell Malmen igen men den här gången tidigare så det skulle typ bara vara vi där trodde vi 😉

Väl där på en av deras barer så kikade jag att jag var framme samtidigt som jag beställde en Cola samtidigt som jag fick Colan så kom mannen från paret jag skulle träffa upp vi hälsade på varandra och han berättade att kvinnan i paret ville att han skulle se om han kunde hitta en lämplig man för natten 😉 så han stannade vid mig och vi små pratade lite och sen gick vi till frun som var en riktig amason kvinna med riktig härliga kurvor vi presterade för varandra vi pratade om ditten och datten och drack tills mannen tyckte vi skulle gå upp till hotellrummet där dom hade skumpa och musik då kvinnan ville dansa så vi gick upp till hotellrummet och väl där så satt vi på musiken så började hon dansa och jag hängde på fast vet inte om det var så mycket dansande var nog mer smekningar på hennes härliga kropp blyg som jag är så började jag känna på hennes härliga bröst slickade på dom sög på dom samtidigt som vi dansade eller vad man nu kallare det tills jag förde ner hennes hand till min kuk som stog upp som ett spett hon tog tag i kuken runkade den lätt medans vi dansad och jag kände samtidigt på hennes blött fitta och så hål vi på ett tag tills vi kände det var läge att gå in till sovrummet där vi klädde av oss och la oss i sängen och hon började med att köra upp en dildo i fittan samtidigt som jag lekte med hennes härliga bröst efter ett tag så gick jag ner och slickade henne och hennes man bara manade på och njöt av att se hans kvinna få en så välutrustad man i sig efter ett tag av slickade så kunde vi inte hålla oss så då började vi knulla länge och väl i alla tänkbara ställningar och hon kom och kom speciellt när jag tog henne bakifrån medans manen kysste henne och njöt av att se hans kvinna bli på satt av en annan man och efter att ha hållet på som ett riktigt hårt jympa pass och vi alla var nöjda så tackade jag för ett gott samarbete och lämnade dom ensamma i deras hotell rum så dom skulle kunna njuta av varandra efter att jag har varit där 😉

Vill ni se bilder av händelsen så är det bara att gå in på www.privatblogg.se/gbkungen

MvH

Gbkungen

Tidigare inlägg
Comments
  • Rey
    Svara

    Oj, det var en lång mening.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt