under Inlägg

Jag hade ett spännande möte häromkvällen i en källarlokal inne i centrala Stockholm. Vi hade skrivit en tid på Instagram och fann snabbt ett gemensamt intresse, jag tycker det är spännande att visa upp mig och han är fotograf, perfect match 😉

Han mötte upp mig utanför tunnelbanan i sin bil och körde oss sista biten till hans studio. Väl framme ledde han mig in i en port, nerför några trappor, genom en lång källargång (ja, härnånstans slogs jag faktiskt av tanken att jag kan vara lite oförsiktig av mig ibland när jag möter nya människor, men jag är som jag är 😉 ) Vi gick vidare, genom en sista dörr och precis innanför dörren stog en mansgestalt som fick mig att hoppa till.

Visade sig att det bara var en docka! Ingen fara 😉

Han visade mig runt och jag packade upp underkläderna jag haft med mig i en ryggsäck. Måste erkänna att jag kände mig en aning nervös inför det hela, jag har visserligen inga som helst problem att visa upp min kropp, men när det kommer till att bli betraktad live och ha ögonkontakt är det en aning svårare. Tack och lov var han väldigt lugn och behaglig, det i kombination med att jag fick på mig första setet underkläder gjorde att jag tillslut slappnade av och bara njöt av hela upplevelsen, förhoppningsvis lyser min njutning igenom i bilderna 😉

Om inte är ni alltid välkomna att prenumerera på min OnlyFans för att verkligen se hur jag njuter i både foto och video material ❤

Nympho_swede

 

 Följ kinky.photographer på Instagram för fler heta bilder han tagit

Tidigare inlägg
Showing 5 comments
 • Mr J
  Svara

  Wow! Vilka bilder och vilket härligt klipp där du smeker dina fantastiska bröst! Hade gärna låtit mina händer utforska den kroppen!

  • Nymphomaniac
   Svara

   <3<3 Tack fina du, hade gärna känt hur dina händer smeker mig 😉

 • Tom
  Svara

  Wow, fantastiska bilder på en fantastisk kropp! Den skulle jag gärna prova

  • Nymphomaniac
   Svara

   <3 tack 🙂

 • Lasse
  Svara

  Vilken läcker och sexig kropp du har. Hade gärna smekt och smakat på dig.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt