under Inlägg

Fastbunden, Del 1

Vi hade bestämt att ses hemma hos honom. Vid det här laget hade vi hunnit träffas flera gånger och han som en gång för flera år sedan bara lämnade mig och försvann ur mitt liv var nu helt trollbunden av mig. Varje gång vi sågs bönade han mig om att bli hans och att flytta in hos honom. Men den önskan fanns inte längre kvar hos mig. Det var sexet jag kom för, inget annat.

Han hade lagat middag och korkat upp en flaska champagne. 

Efter middagen smet jag in på toaletten och bytte om till en kroppsdress av nät. På byrån i sovrummet låg redan ett flertal sexleksaker uppradade och rep var fastbundna i sängbenen. Han stog och väntade på mig bredvid sängen. Naken. Redan med ett hårt stånd. 

Han kunde inte dölja uttrycket av förtjusning när han såg mig och jag vet att han ville knulla mig så hårt han bara kunde där direkt. Men han skulle hålla sig. Vi hade hela natten på oss och han hade väntat länge på det här. 

Han drog mig tätt intill sig och gav mig en djup tungkyss, sen gav han mig en lätt knuff så jag föll ner på rygg i sängen. Han var snabbt över mig och kysste varje millimeter av min kropp. Hans läppar rörde sig utför mina armar tills de fann mina fingrar som han sög in i sin mun för ett ögonblick, sen kände jag repet runt min handled som drogs åt innan han gick över till andra armen för att sen fortsätta nerför båda ben för att binda fast även dom.

Jag skälvde till i kroppen av både lust och rädsla. Han må vara helt betagen i mig och behandlar mig som en prinsessa, men när det kommer till sex är det en väldigt dominant och nästan sadistiska sida hos honom som tar över och jag vet aldrig hur långt han kommer tillåta sig själv att gå med sin fastbundna lilla slyna. 

Han kysser mig uppför mina innerlår och stannar med munnen över fiffi, andas.. andas.. sen ett snabbt utfall där han biter mig hårt och jag skriker till lite lätt innan han övergår till att slicka. Kysser bort det onda. Han är en väldigt duktig slickare och jag är snart alldeles glansig av safter och saliv. Han för in sina fingrar i mig och pullar mig djupt. En våt tumme vilar vid min analöppning. Han biter mig igen. 

Han spottar i min öppning och hans tumme börjar massera mig för att sen försiktigt föras in i min rumpa. Hans ögon glöder, han verkligen älskar att leka med mina hål. 

Jag njuter av hur hans fingrar fyller upp mig och hur hans tunga fortsätter slicka mig. Repen kring mina ben sitter med en något slak lina så det är inga problem för honom att lyfta upp min rumpa med båda händerna så min anal blottas. Han formligen gräver ner sitt ansikte i mig och ger mig ett otroligt härligt rimjob. Hans tunga är spänd och han knullar mitt tight lilla hål med den. 

Han känner mig så väl och vet att jag mår som bäst när båda hål får uppmärksamhet samtidigt så han tar fram en dildo och för in den i min fitta där jag ligger sen fortsätter han tungknulla min rumpa djupt och länge. 

Jag gnyr och stönar om vartannat. Jag fullkomligt älskar hur han tar för sig av mig. 

Jag får ett till bett på ena skinkan, sen insidan av mina lår. Han biter tag hårt som för att tygla sig själv samtidigt som han inte kan låta bli att föra ner handen till sin hårt pulserande kuk och dra lite i den. Det blir ett kort ögonblick av tystnad och jag ser att han kämpar med att bestämma sig. Kommer han kunna behärska sig mycket längre eller måste han knulla mig nu? 

 

– Det går inte, jag måste rövknulla dig! 

 

Snabbt reser han sig och gränslar mitt ansikte, hårt styr han in kuken i min mun och jag känner smaken av hans försats som gjort hans ollon alldeles glansigt. 

 

– Sug ordentligt nu, mycket saliv, för du får inget mer glid än det här

 

Jag vet så väl att han menar allvar. Han kan tränga in i mig torrt om det krävs. Om jag skriker ser han bara till att täppa igen min mun och fortsätter, så jag suger honom väldigt intensivt och låter saliven rinna. Han håller tag i mitt huvud och munknullar mig, frustar, han är så sugen och får verkligen behärska sig för att inte spruta mig långt ner i halsen. Den här första satsen har han ju reserverat för min rumpa. 

Han drar sig ur och ställer sig på knä mellan mina ben och gör sig redo att knulla mig ordentligt där jag ligger fastspänd. Dildon i min fitta har nästan glidit ur så han för in den till roten igen, lyfter upp min rumpa och lägger en kudde under, spottar i min analöppnig och slår hårt med kuken mot den. Låter ollonet glida emot lite. Jag biter mig hårt i läppen. Sen pressar han in kuken i mig och en lättnad sprider sig över hans ansikte och troligen även över mitt. Det syns så tydligt hur skönt han tycker att det är och ett tag står han bara still och njuter av hur härligt min rumpa kramar om hans kuk som är begraven in till roten. Jag känner mig härligt fylld. En kuk i rumpan och en dildo i fittan, det måste väl ändå vara livet? 

 

– Min lilla slyna, du är så trång och skön. Bered dig på att ta den duktigt nu för jag ska fan knulla dig hårt och spruta din rumpa full av sperma. 

   

Jag lutade huvudet bakåt ner i madrassen, sköt upp rumpan ytterligare, log och bara tog emot honom som en duktig liten slyna när han knullade mig hårdare och hårdare i rumpan.  Satan va skönt det var!

Det dröjde inte länge innan han sprutade mig alldeles full. Jag skälvde till i hela kroppen av njutning, jag fullkomligt älskar att användas och fyllas ordentligt. 

Svetten rann om honom nu och han drog sig ur mig men dildon lät han vara kvar i fittan. Han pustade ut ett ögonblick innan han böjde sig ner över mig och kysste mig på pannan. 

 

– Duktig slyna. Jag ska ordna lite fler kukar till dig. 

Sen reste han sig och lämnade mig ensam kvar i rummet, fortfarande fastbunden och med dildon i mig.

 


Om du tycker om det du läst hoppas jag du följer mig på min Only Fans för del 2 och exklusivt bildmaterial

❤❤

  Du hittar mig HÄR

Just nu erbjuder jag 50% rabatt på första månaden! Erbjudandet är begränsat till de 10 första prenumerationerna så skynda på innan dom tar slut

 

 

Tidigare inlägg
Showing 8 comments
 • Swedenho
  Svara

  Jäklar vad hett. Har ett liknande scenario som jag skulle vilja göra. Då är det ögonbindel och fastbunden i sängen. Utforska kroppen genom att bara snudda med läpparna till att börja med, lite teasing. Sen ha några överraskningar med sig i form av leksaker som hon får testa. Helst ska det resultera i en fontänorgasm så småningom 🙂

  Bra skrivet!

  • Nymphomaniac
   Svara

   <3 <3 Jag älskar att ligga fastbunden med ögonbindel, otroligt nervkittlande att inte veta eller se vad som ska hända

   • Swedenho
    Svara

    Förstår det, älskar det oxå. Att vara lite dominant och skämma bort tjejen, samtidigt ha med något överraskningsmoment och höra hur hon njuter. Mums 😀

 • Swedenho
  Svara

  Förstår det, älskar det oxå. Att vara lite dominant och skämma bort tjejen, samtidigt ha med något överraskningsmoment och höra hur hon njuter. Mums 😀

  • Nymphomaniac
   Svara

   Är just överraskningen och att fullkomligt lita på en annan person som är nyckeln <3

   • Swedenho
    Svara

    Håller med 🙂

 • Anders
  Svara

  Shit vad härligt. Vem hade inte velat vara den som fick knulla dig. Hade jag bundit fast dig så hade jag bundit fast dig när du stod på alla fyra. Kanske bett dig att puta med rumpan så man hade lättare knullat dig hårt bakifrån i båda hålen.Eller kanske på ngt sätt lagt ner dig på sidan. Är Så galet skön utsikt på alla fyra och man har så mycket att ta för sig av .
  Nu väntar man på spänning på del 2. Fler kukar låter spännande. Kanske här jag kommer in
  Kram Anders

  • Nymphomaniac
   Svara

   Älskar att bli bunden på alla fyra med båda hål blottade, känner mig så härligt utlämnad då och behöver inte tänka på nått, bara ta emot och njuta <3

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt