under Inlägg

Jag klev in i duschen och njöt av det varma vattnet som sköljde över min kropp. Kvällen hade startat bra och den var inte över än. Jag var väldigt nyfiken på vad han planerade samtidigt som det låg en stor njutning i att inte veta. Inatt var jag hans slyna och han gick göra vad han ville med mig.

Jag duschade länge, har aldrig varit en snabbduschare. Efter en lång stund kom han in i badrummet med en Liverpool t-shirt i handen. Jag klev ur duschen och började torka mig med handduken.

– Ta på dig nätdressen igen och den här tröjan över. Han kommer få spel när han ser dig!

– Vem då?

– Min lilla slyna. Jag ska låta en av mina vänner komma hit och knulla dig. Jag vet att du behöver mycket kuk och ikväll ska du få ett smakprov av hur ett liv med mig kan vara.

Han drog mig intill sig, in i hans farm och kysste mig. Sen fortsatte han med en viskning i mitt öra:

– Bli min tjej så ska du få så mycket kuk du vill. Bli min så ska du få bli knullad av alla mina vänner.

Ett leende spred sig över mitt ansikte och han kysste mig på kinden.

– Klä på dig och kom ut i vardagsrummet sen.

Sen gick han ut ur badrummet. Jag började göra mig iordning och under tiden kunde jag inte hindra mig själv från att fantisera om ett liv ihop med honom. Kunde man ha kakan och äta den med? Ett stabilt förhållande med vardag och allt, men samtidigt inte behöva begränsa min kinky sida och få njuta av flera?

Jag klädde på mig och gick ut i vardagsrummet. Han satt i soffan med ryggen vänd mot dörröppningen. Mitt emot honom satt en kille jag inte kände igen. Han blev stum när han såg mig.

Mitt nu i skrivandets stund inser jag att jag inte har gett någon av dom ett namn. Vi kan kalla hans vän Jekyll och han själv Mr.Hyde.

Hyde vände sig om och sträckte ut en hand mot mig. Jag tog den och han drog mig intill sig och lät mig falla ner i hans knä.

– Jag sa ju att hon va läcker, eller hur? Han naffsade mig i nacken och greppade tag om mitt underliv.

Jekyll rörde sig närmare, tog min ena hand i sina och kysste den. Sen såg han mig i ögonen och sa:

– Du är otroligt vacker och det är ett nöje att träffa dig. Jag heter Jekyll.

Jag rodnade. Dels av hans ord, dels av ögonkontakten. Jag undviker gärna ögonkontakt om jag kan.

Hydes kuk växte sig hård under mig. Han naffsade mig i nacken igen och gav mig en smisk på rumpan.

– Se så, låt honom känna på dig.

Jekyll tog min hand och jag reste mig från Hydes knä och kröp över soffan till Jekyll istället och gränslade honom. Han såg på mig där jag satt och våra fingrar flätades samman.

– Får jag? Fråga han. Jag nickade, smått förvånad över att han ställde frågan.

Han slöt sina armar om mig och drog mig tätt intill. smekte mig över rumpan, uppför min rygg. Lät fingrarna glida genom mitt hår, över kinden och han förde mitt ansikte mot sitt och kysste mig mjukt och ömt. I ögonvrån kunde jag se hur Hyde satt och runkade sin stora kuk.

Länge kysstes vi samtidigt som hans händer utforskade min kropp. Han va så försiktig, tog i mig som om jag var gjord av glas och han var hedrad av att få njuta av mig. Det blev ett sånt märkligt men samtidigt härligt kontrast i soffan mellan det ömma och det hårda.

Nu började Hyde bli uttråkad, han behövde mer action. Han drog mig till sitt knä igen och höll mig vänd mot Jekyll sen särade han hårt på mina ben.

– Det är hennes andra läppar du ska kyssa Jekyll, dom är mycket godare!

Jag hade inga trosor på mig så min fiffi låg helt blottad för honom nu. Det syntes på honom att han kämpade med sitt dilemma, å ena sidan väldigt sugen på att smaka mig, å andra sidan väldigt mån om att vara respektfull.

– Kom igen, hon tycker om det. Visst gör du min lilla slyna?

Han bet mig i halsen och jag svarade ja.

Jekyll nöjde sig med det och la sig ner på mage i soffa och stödde sig på armbågarna. Hans fingrar började smeka mig och kort därpå fick jag njuta av hans läppar och tunga. Han slickade fantastiskt.

Hyde lät händerna glida in under min tröja och han masserade mina bröst. Jag gnydde, vred huvudet emot honom och han kysste mig.

Efter en lång stunds njutning blev det Jekylls tur att runka. Hyde reste sig ur soffan och drog upp mig till knästående, han vred på mig så jag kunde hålla tag om soffryggen med rumpan vänd mot honom. Han tog tag och mina höfter och förde in kuken i min nyslickade fitta som glänste av saliv och safter. Han stönade.

– Jag ska visa hur hon ska tas min lilla slyna.

Han stötte hårt i mig och jag stönade. Han greppade tag om mitt hår och knullad mig ordentligt. Jekyll satt bredvid och runkade en stund. Sen reste han sig och gick runt soffan, ställde sig bakom den i höjd med mitt ansikte och höll fram kuken. Jag kysste den och sög in honom i min mun. Nu stönade även han. Hyde släppte mitt hår och höll tag i mina höfter istället. Jekyll höll mitt huvud stadigt.

När Hyde var nära på att komma drog han ut kuken och stillade sig. Han ville inte komma än.

– Jag behöver nått att dricka, ta hand om Jekyll så länge.

Han smiskade mig hårt på rumpan sen lämnade han rummet. Jag såg upp på Jekyll, fortfarande med hans kul i min mun. Han smekte mig över kinden och frågade om han fick tränga in i mig. Jag nickade och han drog ut kuken ur min mun. Den va alldeles glansig av saliv och pulserande hårt.

– Du kanske tycker jag är tråkig nu men jag vill gärna älska med dig i missionären. Går det bra?

Jag nickade och la mig ner på rygg i soffan. Jekyll och Hyde var verkligen som natt och dag. Det bästa av två världar som möts.

Han sänkte sig över mig, kysste mig, såg mig djupt i ögonen och lät kuken glida in i mig. Vi båda skällvde till. Det är något särskilt med det där första ögonblicket,  då man får första gången verkligen får känna en annan person. Han rörde höften i långa djupa stötar. Jag slöt mina armar om hans nacke och kysste honom där jag kom åt.

Hyde kom in i rummet igen och bara betraktade oss en stund sen sa han:

– Kom så går vi in till sovrummet istället. Vi måste ju DP’a henne.

Jekyll drog sig ur mig och hjälpte mig upp ur soffan. Hyde fångade upp mig i dörrhålet och eskorterade mig sista biten in i sovrummet. Nu var det Hyde som styrde scenen. Jekyll la sig på sängen och Hyde sa åt mig att rida honom. Jag gränslade honom på nytt och red honom duktigt en stund. Den här gången smorde Hyde in kuken med glidmedel. Med en hand på min rygg böjde han mig framåt över Jekyll samtidigt som han själv ställde sig på knä bakom mig. Han lät sitt insmorda ollon glida över min analöppning lite så även den blev insmord, sen började han pressa in kuken i min tight rumpa igen samtidigt som Jekylls kuk va begraven in till roten i min fitta.

Det va länge sen jag blev fylld på det här sättet och hela min kropp skakade av njutning där dom båda männen knullade mig. Jag kysste Jekyll som höll armarna om mig. Hyde skötte tempot. Jag behövde bara ligga där och ta emot.

– Säg till när du kommer Jekyll så fyller vi henne samtidigt med våra satser! Jag är väldigt nära nu.

Det dröjde inte länge innan Jekyll gav tecken på att han skulle komma snart. Hyde knullade mig hårdare och hårdare.

– Nu! Skrek dom båda två sen sprutade dom mig full med sperma i båda hål.

Jag kunde verkligen känna hur dom båda spände kropparna och hur kukarna drog ihop sig i en ansats precis innan sperman sköts ut ur dom. Det gjorde mig så fruktansvärt kåt. Hyde böjde sig ner och kysste mig i nacken.

– Duktig slyna.

Sen drog han sig ur mig och jag rullade av Jekyll till ryggliggande i sängen och pustade ut. Jag knep med både fiffi och rumpa för att deras satser inte skulle rinna ur mig.

– Ska vi ta en svalkande öl? Sa Hyde.

Jekyll nickade till svar och vi båda gjorde en ansats till att resa oss ur sängen.

– Stopp, stopp, stopp. Inte du slyna. Du ska stanna här.

Jag såg upp på honom och mötte hans blick. Den var hård och bestämt så jag sjönk tillbaka ner på sängen. Bäst vi ser till att du inte kommer på några dumheter. Han drog på mig mina trosor och tog fram repen igen och kort därpå fann jag mig själv åter fastbunden i sängen utan möjlighet att kunna röra mig. Han hade bundit fast mitt ena ben i fotändan av sängen. Den andra foten band han ihop med min högra hand innan han drog fast dom båda mot sängkanten genom att dra repändan under sängen, på andra sidan band han ihop ändan med ett nytt rep som han virade löst kring min hals där även min vänstra hand bands fast. Om jag försökte slita mig loss nu skulle repet kring min hals spännas åt så det va säkrast att bara ligga helt still. Jag var verkligen helt fast, precis som han ville ha mig.

– Nu är det bara en sak som saknas.

Han böjde sig ner och rotade runt i min väska som låg på golvet. Sen hörde jag ett vibrerande ljud. Han hade fått fram min magic wand. Han stoppade in den i mina trosor, tog en bild av sitt verk och sen lämnade dom båda rummet..

Resten av natten försvann i ett upphetsatt töcken. Dom knullade mig flera gånger under natten, både tillsammans och i turordning och det var inte förrän fram mot morgontimmarna som jag slutligen fick somna i Hydes famn, helt sönderknullad och tillfredställd. ❤


Prenumerera på min OnlyFans om ni vill se bilden han tog av mig i slutet

Länk hittar ni HÄR

Tidigare inlägg
Showing 8 comments
 • Swedenho
  Svara

  Nice! Så bortskämd namn kan bli 🙂

  • Nymphomaniac
   Svara

   Ibland har jag det bra 😉

 • Mr J
  Svara

  Så saknad du har varit!! ❤️<3

  • Nymphomaniac
   Svara

   <3 <3 <3

 • JB
  Svara

  Wow bilden story och härliga bilder

  • JB
   Svara

   Vilken*

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack hottie 😉

 • Black_edition
  Svara

  ❤️

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt