under Inlägg

I många år tyckte jag fisting lät så brutalt och skrämmande.

När killar pratade om det som en fantasi de ville uppleva var jag en av dom som himlade med ögonen och tänkte “jaja, han har sett för mycket porrfilm” och dildos som denna var en klassisk skämtpresent i vänskapskretsen när någon fyllde jämt.

Aldrig kunde jag tro att jag själv någonsin i mitt liv skulle bli fistad – och än mindre att jag skulle njuta av det!

Jag minns första gången jag blev det. Jag hade bestämt träff med en man på södra sidan om stan. Träffen var så enkel.

Det började med att jag var hemma kåt. I min telefon fanns telefonnumret till alla möjliga godbitar som kunde stilla mina lustar. Men alla dessa kontakter kom till ett pris.

“Ligg kvar i sängen och mys efteråt”

“Gå på middag innan”

“Lyssna på mina problem”

“Ring mig”

Jag var inte sugen på att betala ens litegrann. Jag ville inte ha känslor, småprat, mys eller löften. Jag ville ha sex!

Jag loggade in på en anonym sexchat och skrev kort och gott:

Jag är en snygg och kåt kvinna under 30 som vill ses idag. Du ska vara mellan 25-45, välvårdad och lukta gott, ha grov kuk och inte vara i behov av instruktionsbok. 

Mer behövdes inte. Det tog bara några minuter innan rätt man skrev. Han va rak på sak, berättade kort och koncist vad han gillar, när han var tillgänglig och bifogade en bild som levde upp till kravet.

Den tar vi! Tänkte jag

Kort därpå klev jag av tåget i söderort där han mötte mig. Vi gick raka vägen hem till honom. Min handväska hängde tungt längs med sidan av min kropp, full av leksaker som jag tagit med mig Just in case.

Vi kom in i hallen. Dörren hann knappt stängas bakom oss innan han sjönk ner på knä framför mig, lyfte på min kjol och drog ner mina trosor i en snabb rörelse och begravde sin tunga i mig.

Allt fick så fort, så enkelt, så njutbart!

Vi tumlare runt i lägenheten, kläderna flög av här och där. Händer och munnar som tog för sig. Kön som bultade.

Och plötsligt stog jag där på knä på vardagsrumsmattan, en halvtom tub med glidmedel låg slängd på golvet och hans hand fördes sakta in i mig. Känslan går knappt att beskriva. Första gången man blir så otroligt fylld, uttänjd. Det spände så otroligt mycket precis överallt. Det är en väldigt speciell känsla!

Och trots orostankar som “tänk om nått spricker” eller “Kommer jag nånsin dra ihop mig igen?” Så var det ändå väldigt, väldigt skönt.


Andra gången jag blev fistad hände det precis lika oplanerat och snabbt som första gången.  Jag och fotografen skulle bara ses en kortis och fota lite underkläder. Men så tog suget över och återigen fann jag mig ståendes på knä med en knytnäve i mitt inre.

Mitt i allt hade vi glömt bort det egentliga syftet med vår träff, men vi båda återfann fattningen när han väl va inne i mig. Det här måste ju fotas!

Med endast en hand ledig greppade han efter kameran som låg precis inom räckhåll och gjorde sitt bästa för att ta en enarmad bild


Nu var det längesen bilderna togs och jag börjar bli lite sugen på att testa en tredje gång snart. Men kanske ska jag försöka tighta till fiffi lite innan nästa gång?

Så passande att jag precis fått hem en leverans med nya knipkulor för muskelträning och en kräm som ska göra fiffi tightate!

Jag ska nog testa att smörja mig med krämen en gång om dagen och ha i kulorna i en stund varje dag fram till nyår så får vi se om det känns någon skillnad efter det Kanske blir det som att förlora fisting oskulden på nytt då?

Om du också vill testa krämen finns den HÄR och knipkulorna hittar du HÄR

Jag ska minsann börja nya året med en tight och härlig fitta

Utvärdering följer…

 

 

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Anders
  Svara

  Alltid skönt med en tight fitta. Har aldrig själv kört upp hela handen i fittan även om jag provat. Men får jag chansen igen så tvekar jag inte. Tror dock inte att så många är sugna på att prova detta.
  Likaså är analsex. Och det som är så skönt, trångt o härligt. Eller vad tycker du?
  /Anders

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tror inte att jag själv hade vågat om jag haze fått frågan rakt ut, men när det liksom bara hände i stundens hetta så hann jag inte vara rädd och det är jag glad för, det va verkligen otroligt skönt!
   Jag älskar analsex! 😀

 • Fotografen
  Svara

  ……….fotografen har vart i hennes anal flera ggr därtill……..med såväl tunga, fingrar och kuk och det är kanske den vackraste anal jag sett. Inser att det låter konstigt men ska man jämföra arslen så är hennes det finaste ni kan tänka er!

  Gott nytt rövhål, eller år!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt