under Lilla hemliga jag

”Upp med dina armar” säger han tillräckligt nära så jag kan känna hans andedräkt vid sidan av min hals.  Jag gör som tillsagd och lyfter upp mina armar mot taket. Jag känner hans mjuka smekning på utsidan utav mina armar och ner igen förbi axlarna. Han fortsätter sin smekning söderut men stannar till vid mina höfter. Han tar ett stadigt tag om dem och trycker dem närmre honom så jag kan känna hans erektion mot min rumpa. Mina läppar särar på sig och ut kommer ett stön.

”Håll dem uppe.” Han fäster de mjuka handklovarna i repet ovanför mitt huvud och rör sig runt mig så han står framför mig. ”Sitter de okey?” jag han höra en skymt utav omsorg i hans röst.

”Ja”

”Vi får inte glömma den lilla detaljen” Han lyfter fingret och runt den hänger en svart ögonbindel. Den ena sidan är av mjukt fluff och den andra är av materialet läder. Samtidigt som han kysser mig på munnen placerar han ögonbindeln över mina ögon. Den är mjuk och luktar utav läder. Doften i sig får min klitta att vibrera.

Åh jag är så redo. Han placerar en snabb kyss på munnen följd av en på kinden och därefter en på halsen. Den sista planterar han på min öronsnibb samtidigt som han ännu en gång svänger runt mig.

Han böjer sig ner och lägger händerna på mina lår och för dem sakta upp under klänningen och innan jag vet ordet av det är den av. Jag märkte inte ens när han knöt upp knuten bakom nacken. Vilken tur att jag hade just den på mig idag.

Han tar ett stadigt tag om mina nakna höfter.

”Denna lilla, härliga, sexiga bakdel ska du svanka riktigt mycket för mig om en stund.” Han betonar varje ord med sammanbitna tänder samtidigt som han gnuggar mig mot hans nu väldigt markanta kuk.

”Jag vill ha den.” Min röst är hes och låg. Jag märker att jag börjar få svårt att koncentrera mig.

”Säg vad du vill ha.”

”Jag vill ha den.” Ger jag till svar. SMACK, det svider till på min högra höft när han smäller till mig med sin handflata. Han tar tag i min hästsvans och drar mitt huvud bakåt så min hals blottas.

”Var tydlig! Säg vad du vill ha” Bestämdheten i hans röst får mig att dra efter ännu ett andetag.

”Jag vill ha dig. Din kuk i min våta fitta. Jag behöver dig, din kuk. Jag behöver få komma. Snälla!”

”Hur vill du ha mig? Var nu tydlig”

”Jag vill att du tar av mina trosor och slickar mig. Sedan vill jag att du lyfter upp mina ben och knullar mig, hårt!”

”Duktig tjej. Det var väl inte så svårt?” Det är tur att jag inte kan se honom för då hade jag nog inte varit så modig i mitt val av ord.

”Vill du ha mig här?” frågar han och lägger sin hand på min fitta. Jag kan känna hur det pulserar och hur den börjar bli svullen.

”Ja” svarar jag och min andning blir allt häftigare. Han gå runt mig igen så vi står ansikte mot ansikte. Han sätter sig på knä framför mig. Han planterar en lätt kyss på min mage, precis ovanför min navel. Varje nerv på det stället verkar vara på överkänslighet. Det bildas en direktkontakt med min fitta och jag slänger huvudet bak för att släppa ut ett stön. Han tar tag i min troskant med sina tänder och drar ner dem till mina anklar. Jag lyfter först ena benet och sedan det andra för att underlätta för honom. Innan jag vet ordet av det står jag plötsligt där med händerna i luften, naken och med en hungrig man mellan mina ben. Han fingrar, slickar och suger med sådan intensitet att jag tror jag ska explodera. Du vet när man nästan tror att man är i en annan värld. En värld där allt annat försvinner. Du bara är. Du är känsla.
Jag kastar mitt huvud bakåt och börjar gunga mina höfter mot hans mun, hans såå skickliga tunga.

Tidigare inlägg
Comments
  • Anonym
    Svara

    Gatan!
    Du har gåvan, jag vill oxå träffa såna män!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt