under Leva i en porrfilm

Vi var lite trötta efter den långa resan till lägret men det blev ändå en del aktiviteter på kvällen. Vi åt gemensam middag som damerna fick servera herrarna. Det är ju trots allt ett läger för dominanta män och undergivna kvinnor. Just den grejen har jag lite svårt för. Att låta någon annan passa upp på mig sitter rätt långt inne även om jag vet att man kvinna kan gilla att göra det.

Lite senare på kvällen frågade min kvinna mig om hon fick önska en sak. Visst.
”Jag vill att du piskar mig med mina piskor.”
Hon har på ett tidigare läger tillverkat två jättefina floggers. Bara tanken på att bli slagen av sina egna redskap är ju rätt eggande.

Rep är något jag behärskar. Piskning och flogging är något jag övar på. Första gången jag höll de där piskorna var på en Dekadancefest. Hon gav dem till mig och nästan bönade och bad om att jag skulle slå henne. Hon hade abstinens. Egentligen visste jag att tillfället var dåligt valt. Jag hade ingen erfarenhet av de redskapen. Ingen erfarenhet av hennes rumpa. Och stället dånade av hög musik så det var ytterst svårt för mig att höra hur hon reagerade.

Hon bad om mer och mer och mer och jag var dum nog att inte avbryta när jag tyckte att det var nog. Nästa dag hade hon två väldigt blåa skinkor. Lite väl blå. Men det var en nyttig lärdom.

Efter att ha surrat hennes händer tight bakom hennes med mina nya hamparep och ett par juterep jag köpte i Berlin lade jag henne över en plint. Du vet en sådan där som man hatade i skolgymnastiken.

Jag piskade på och koncentrerade mig på att sikta så att slagen inte hamnade för högt upp eller gick runt låret. Vi hade lite publik och en av herrarna hade jag på känn var riktigt duktig.
“Vill du hjälpa mig?” frågade jag. Han tackade för förtroendet och gav henne en rejäl uppvisning. Det var en fröjd att se. Han hade en mycket längre flogger men träffade alltid perfekt.

Innan vi skulle somna låg vi i bottenvåningen på två ihopsatta våningssängar och läste vad konfirmander vid tidigare läger (innan gården köptes av pervofolket) hade skrivit på spjälorna. Fantasin skenade iväg och snart var vi också konfirmander där en av tjejerna smitit över till killarnas sovrum. Båda två tände till rejält på den leken och vi bestämde att senare i veckan ska konfirmationsledaren komma på förseelsen och ta itu med saken 🙂

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt