under Sexmöten, Självupplevt, Swingerklubb

Höstens besök på klubb är nu inbokat och vi båda glädjer oss något enormt! Det blir tvådagars, vilket brukar bli lyckat.

Vi har varit på ett par olika klubbar de här två åren och har en stark favorit i Club Adam & Eva i Norrköping. Det var där vår flersamhetsoskuld rök, och det är dit vi alltid återkommer, så också nu i höst.

Bild ifrån deras hemsida, egen kamera eller telefon är helt förbjudet.

Vår swingersresa startade i denna bur för knappt två år sedan. Många brukar bli tipsade om att första besöket på klubb bör ske utan action med andra, men det rådet tog inte vi fasta vid.

Vi hade stött på ett par på bc som vi fortsatte kommunicera med på kik i någon vecka innan vårt besök i Norrköping. De hade varit på klubben ett par gånger tidigare och det kändes tryggt att ha ”en dejt”.

Redan i bilen till Norrköping var vi så kåta att vi höll på att gå upp i atomer. Jag kikade friskt med paret i fråga och läste högt för John, som körde bilen under viss distraktion. Mina trosor var dyblöta när vi kom fram till hotellet och egentligen hade jag nog varit nöjd med en enkel påsättning för att stilla värsta begäret, men John höll mig på halster.

Vi mötte upp paret i en bar, måttligt nervösa. Vad händer, hur gör man, vad ska vi prata om?

Kvinnan i paret tog dock kommandot ganska omedelbart. Jag och hennes man gick och köpte drinkar och när vi kom tillbaka satt hon med tungan i halsen på John, troslös och inbjudande. Här gick det undan och det var bara att spänna fast sig och hänga med!

Väl på klubben fick vi newbies gå en rundvandring. Proffsigt, avslappnat och inspirerande!

Efter rundvandringen mötte vi upp vår dejt och fem minuter senare låg vi i en naken ormgrop i buren med publik. Intrycken avlöste varandra; naken hud, främmande händer, munnar och kön överallt.

Kvällen fortsatte i samma tempo och vi både upptäckte nya, och spräckte gamla gränser. Det är lite vår melodi. Kör vi så kör vi; att ha tålamod och att vänta i all oändlighet är inte vår starka sida…

Mer om det en annan gång. Men nu blir det åter till brottsplatsen där vi poppade cherryt och ser fram emot nya sexiga, förbjudna upplevelser.

Recommended Posts
Comments
  • Anonym
    Svara

    ÅÅåhh….. nu vill jag oxå åka!
    Va så himla längesen sist!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt