under Allmänt, Inlägg, Kinky & udda, Lilla hemliga jag, Mina reflektioner, Nakenbilder, Självupplevt, Tankar, Våra hemligheter

Jag hade egentligen tänkt gå runt och städa tvättstugan med min Lush på låg vibration. Men batteri torsk så den behövde laddas. Så jag fick tänka om.

Ändrade min vardagliga plan och tog min älskade glasdildos och började att pulla fittan för att få dildon våt. Jag visste ju att snart är det dags att fylla rumphålet och självklart börjar jag med den stora kulan. Den glider in och fyller rumpan så skönt! Jag tar ut dildon för att penetrera rumpan igen och igen och igen. Jag har ju ett mål som jag måste nå, att öppna min oöppnade nya buttplugg som jag måste testa!

Nu är det ny dag och nya anala tag hihi. Funderar på att rida min dildo med sugpropp, analt såklart och därefter prova min nya plugg. Vi får se hur dagen slutar. Men den började som vanligt med klitoris orgasm som blev 3 st orgasmer innan jag gick upp för att koka kaffe.

Puss&Porr

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Carl
    Svara

    Härlig start för dig idag! Önskar man hade fått se det live önske bild till någongång, glas dildo i analen, du står på knä och särar på skinkorna med händerna

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt