under Inlägg

Hon särar på sina ben och jag smeker hennes klitta med med mina fingrar. Jag stoppar upp ett finger i hennes våta fitta och hon stönar till. Jag låter mitt finger massera hennes g-punkt medans jag låter min tunga cirkulera runt hennes hård klitta. Suger in hennes klitta lite lätt i min mun och jag hör hur hon flämtar till utav kåthet. Jag Låter min tunga virvla runt för att sedan låta den glida i mellan hennes läppar. Jag fortsätter bearbeta hennes klitta fortare och fortare. Tar ut mitt finger ur hennes fitta och stoppar det i hennes mun.

– Gillar du smaken utav din egna fitta, frågar jag.
– Ja, stönar hon fram och tittar med kåt blick in i mina ögon.
Jag tar ur fingret ur hennes mun och lirkar in det lite sakta i hennes tajta hål. Hon stönar till allt högre. Jag låter det glida sakta ut och in. Längre och längre in för varje gång. Fortare och fortare ju lättare det går. Testar att stoppa in ett finger till. Det glider in utan några problem. Låter mina fingrar glida ut och in. Stoppar in två fingrar i hennes fitta samtidigt och hon stönar till av vällust.
– Pulla mig hårt, stönar hon fram.
Jag ökar takten och pressar mina fingrar allt fortare och fortare in och ut ur hennes båda tajta hål. Hon stönar allt högre och ljudligare. Jag fortsätter en stund och jag känner hur hon pressar sig emot mig varje gång jag för in dom. Jag drar tillslut ut mina fingrar och låter återigen ett utav mina fingrar massera hennes g-punkt. Jag känner hur hon börjar darra i benen och i underkroppen. Jag tar ett stadigt grepp om hennes rumpa istället och för henne emot mig. Jag låter min tunga virvla runt allt fortare och fortare. Hon bara ålar runt i min händer och jag kan knappt hålla henne kvar.
-Jag kommer nu, stönar hon fram.
I samma stund känner jag hur hon börjar rycka i hela kroppen och åla runt än mer. Jag hör hur hon stönar allt mer medans jag leker med min tungspets på hennes nu stenhårda klitta. Tillslut kommer hon högt och ljudligt! Känner hur hon rycker till varje gång hennes klitta pulserar. Tillslut avtar hennes ryckningar och hon glider sakta ner i vattnet till mig och lutar sig fram och ger mig en kyss. Hon häller upp mer vin i våra glas och vi fortsätter sitta där och mysa en stund till…..
Recommended Posts
Showing 6 comments

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt