under JagochMinslyna

Nu har jag och slynan inte setts på en och en halv månad då det hela tiden för oss båda funnits annat, vi har även haft väldigt lite D/s inslag och jag börjar bli arg, ledsen, sur och allra minst sagt kåt och frustrerad.

Jag kommer ofta på mig själv med att sitta och vara kåt ä, jag blir sällan våt förutom med slynan men ändå kåt, tankarna spinner på om saker jag vill göra med honom och det pirrar skönt trots att jag är oändligt olycklig.

Igår tröttnade jag på allt slarv och tog tag i saker, när han återigen inte kunde komma och inte skickadr någon morgonbild och inte kvällsbild i tid så tog jag in något vi haft förr.

Prickar och böter.

5 prickar så som att missa tider på bilder, inte skicka kvitto, uppkäftighet, dryghet, såtta sig på tvären, be om sådant han inte borde borde be om då han vet att han egentligen inte får även att jag ibland tillåter, eb prick per miss.

5 prickar = 500kr i böter till något jag vill ha eller anser att vi behöver till lek.

6 prickar = 500 slag med paddeln.

10 prickar = 1000 kr i böter.

12 prickar = jag slutar slå när jag är utmattad och den lilla fittan kan skrika och slingra sig bäst han vill.

Jag sa även att vi inte kommer ses förrän han fått någon form av rutin, det va egentligen ren skrämseltaktik då jag kommer ta tillfället i akt att slå hans söta lilla rumpa sönder och samman gärna tills det blöder, har även tänkt ta det steget längre då vi länge pratat om knivar och märkning, jag känner tillslut att det kanske är dags att en gång för alla visa vem han tillhör, dock kommer det bara vara på hans rumpa men ändå.

I övrigt blev han tillsagd att följa de tidigare uppsatta reglerna som rymms på 10A4 ark handskrivna liggandes i min garderob med personnummer och namn.

Han Har skrivit under papper på att han ger sig själv till mig, att han vet att det är för hans eget bästa och att han har gjort det av egen fri vilja men inte kan avsluta utan att enabart jag kan det.

 

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Simon
  Svara

  Han kanske bara inte vill träffas för tillfället?

 • JagochMinslyna
  Svara

  Isåfall är det väldigt dumt att hävda att han vill det.
  Han har anledningar till att han inte kan som jag anser att jag inte behöver lägga ut här 🙂

 • JagochMinslyna
  Svara

  Isåfall är det dunt att hävda att han ändå vill det.
  Han har anledningar som är giltiga iaf.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt