under Mina reflektioner, Nyheter

9Vi fick en så himla fin kommentar på bloggen här om dagen. Satt och funderade mycket på det som de hade skrivit.

Vi är kära i varandra efter 16 år som gifta och kan aldrig se att något skulle kunna förändra detta. Vi är swingers och har så varit i 8 år och har upplevt många saker under dessa år. Som ni skriver sex och kärlek är två olika saker men tyvärr blandar de flesta ihop dessa två och gilder in i normal normen. Vi anser att sex är en sak och vi kan ha sex med andra för att kittla våra sinnen och njuta fullt ut.

Har alltid haft filosofin att man måste ju prova saker för att se om man gillar det eller inte. Tex, hon sa nej till tjejsex när vi började swinga och efter ett tag med nakna kvinnokroppar var hon sugen på att prova tjejsex, idag njuter hon fullt ut med tjejsex. Han hade sen tidigare erfarenhet ut av killsex men detta togs upp igen när vi började swinga, hon njuter av att se två killar suga varandra och han njuter. Det konstiga är väll att inte fler killar är nyfikna på killsex, alla tjejer förväntas att gilla tjejsex men killarna är det lite trögare.

Det enda som man kan ångra i detta är att man inte kom på detta när man var yngre (vi är 52 och 40) för hade man kommit på detta tidigare hade man ju kunna haft många fler trevliga stunder.

Men man ska inte tro att swingerslivet kan rädda ett dåligt äktenskap för det gör det inte. Ska man gå in i swingerslivet måste man ha en bra kommunikation och kunna prata om vad man vill och vart gränserna går. Vi pratar alltid igenom vad vi upplevt efter en träff detta för att kunna utveckla eller ändra på något om det var något vi inte tyckte om.

Ta tillvara den tid ni har prova er fram och prata med varandra, det kan ju vara så att ni upptäcker helt nya sidor hos varandra.

Sabai

Jag är så otroligt glad och tacksam över att leva ihop med en man som är så öppen, ärlig och nyfiken på livet….precis som jag. Vi leker, utforskar och älskar livet. Allt blir så mycket roligare när man har energi och endorfiner. Hela vårt liv består av livsglädje, äventyrlighet och kontraster. Tänk om jag inte vågat leva ut allt detta.

Jag och min sambo satt på balkongen och funderade tillsammans en av de första soliga dagarna på säsongen. Han frågade mig om jag varit intresserad av swingerslivet redan innan vi träffades. Mitt svar var solklart. ”Ja, självklart. Jag har läst massor och fantiserat massor. Men aldrig tidigare levt i en relation där jag kunnat utforska tillåtande och ärligt förut”. Jag tror att det finns många i liknande situation. Som är nyfikna men av otaliga anledningar inte vågar att prova. Inte vågar att kliva utanför trygghetszonen, eller inte vågar prata om sina djupaste fantasier ihop med sin partner.

Kommentaren vi fick av en av våra läsare glädjer mig så. Tänk att vi lyckats hitta denna livsstilen redan i relativt tidig ålder. Tänk så mycket mer njutning vi kommer att ha framöver. Så mycket skönt sex som kommer att utspelas i vår sängkammare och så många spännande ställen vi har kvar att utforska.

Tidigare inlägg
Comments
  • Nina
    Svara

    Ja passa på medans tid finns 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt