under Gbkungen

 

Ja ni läste rätt 53män på en kvinna och hon vart missnöjd!!!och då undrar ni varför??Det ska jag berätta för er…Det var för några hon ville ju ha över hundra män(Vill ju ta det svenska rekordet på gb som är 83st män på en dag)så jag får väl snäppa upp mig och se till så jag kommer upp i A-Laget igen..Funkar ju inte att vara en division 5 spelar längre 😉 Som sagt lyckades ju bara skrapa ihop 53st när det skulle vara mer en 83st män…

Dok lite intressanta fakta efter att hört mig runt så ligger det Svenska rekordet på 83st män samma dag och då gäller det att man penetrera minst 1min och sprutar ner kvinnan där efter…Så med dom basfakta så kommer vi försöka igen att slå det gamla rekordet tills vi lyckas 😉

Jag själv har ju bara lyckats innan få ihop 44män på en kvinna för ett dryga år sen så jag slog ju mitt eget rekord…Jippi 😉

Så hur gick det till då kan jag förstå att ni undrar???Dok så måste jag få gör ett tillägg jag hade inte sex med någon av damerna under hela tiden jag var där vilket är märkligt på tanke på att bege två är riktigt härliga sköna kvinnor..Men för första gången så kände jag inte för det..Har ju aldrig hänt mig innan..
Jag säger bara mycket märkligt..Jag får även där snäppa upp mig så allt blir som vanligt så att säga 😉

Det var två härliga kvinnor som vi hade till förfogande plus en härlig kvinna som bara var där och tittade och ett riktigt härligt par som var där för att titta men som även gick runt sen och hittade några lämpliga män som hon förlustade sig på..Vilket är riktigt härligt meningen med en sån här träff är ju att alla ska ha det riktigt skönt och roligt 😉 låter kanske märkligt men sex kan vara riktigt skönt o lättsamt om man till låter sig det själv 😉

Nu kom jag av mig igen..Allt är som vanligt märker jag 😉

Till knulleriet vad ska man säga hon blev på knullade av 53st män i alla tänkbara ställningar hårt å mjukt länge och kort och så vart hon riktigt ner kladdat av spermier i ansiktet och i munnen så det bara rann floder av spermier..Hon försökte ju svälja det mesta men som ni vet så är det ju lite svårt att sikta när man kommer så det som inte kom i munnen kom ju på hennes söta kladdiga ansiktet..Det var riktigt porrigt att se hur kladdigare och kladdigare hon blev ju flera som sprutade i ansiktet på henne 😉

För övrigt så var det god stämning och många trevliga män..Eller rättare sagt alla män var trevliga och höll sig till spelregler vi hade..Alla var ju där för att ha det skönt och trevligt vilket vi alla hade även kvinnan tyckte om det fast det blev bara 53stycken men vi ska försöka på en nytt försök nu på tisdag och då håller vi tummarna på att vi tar det svenska rekordet i Gb(Gangbang)

För frågan är hur svårt ska det vara????

Vill ni se bilder av händelsen så är det bara att gå in på www.privatblogg.se/gbkungen

Mvh
Gbkungen

Tidigare inlägg
Comments
  • Monica
    Svara

    Trevligt! Där skulle man ha varit med

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt