under Erotiska lekar, Inlägg, Nyheter, Produkttester, Självupplevt

En skön stund för mig själv

Vi har fått möjlighet att testa “Fantasy for her ultimate climax-her från Pipedream products” som vi fått från sexleksakeroutlet. Självklart måste då en riktigt ordentlig test-studie genomföras.

Själva ytan är fantastiskt len och skön att ta i. Den känns skön mot min hud och det pirrar lite i kroppen, jag är nyfiken på det mesta och att testa nya saker, så som t ex leksaker, är alltid kul.

Jag kryper ner i sängen och letar fram en härlig porrfilm. Tjejsex med lite lagom dominans och lek med alla öppningar gör mig riktigt kåt och samtidigt som filmen kommer igång slår jag på vibrationerna och börjar sakta smeka mina bröst. Vibrationerna får mina bröstvårtor att genast dra ihop sig till två små knappar som blir extremt känsliga. Härligt såhär långt! Mina andetag blir tyngre och jag glömmer för en stund bort att det faktiskt är ett viktigt test jag utför här.

Det är lätt att byta funktion, eller för den delen ha både vibration och sug igång samtidigt! Jag byter smidigt till sug och testar även detta på mina redan känsliga bröstvårtor. Jag drar efter andan och inser att detta gillade jag. Sug på brösten är underbart men jag föredrar ändå en riktig mun framför någon leksak.

Filmen eskalerar och jag kan inte längre hålla mig utan jag måste testa suget på min redan svullna klitta. När det kommer till suget så inser jag ganska snabbt att det, även på lägsta nivån, blir för hårt för att använda direkt på klittan. Jag kommer nästan av mig lite och byter till det medföljande längre munstycket så att jag kan använda suget på mina bröst samtidigt som jag låter vibratorn smeka mitt kön.

Efter en kort stund är filmen helt ointressant och mina tankar vandrar istället till att tänka på saker vi faktiskt varit med om och hur härligt det var. Hur min mans händer smeker min kropp och hur hans härliga kuk trycks in i min mun…
Jag exploderar i en första orgasm och drar flämtande efter andan och kan konstatera att orgasmeffekt, det är där i denna leksaken!

Efter ett par tester (läs många) kan jag konstatera att jag älskar vibrationerna som är riktigt starka. Designmässigt känns produkten lyxig och genomtänkt, men när det kommer till suget är det få saker som slår satisfyern. Vakuumsugen är i och för sig riktigt kraftig och när vi provade den så kunde vi låta den suga sig fast på näsan och när vi släppte den så hängde den kvar, men den jobbar annorlunda med vakuumpulsationerna än tex satisfyern, som vi tycker gör det jobbet bättre. Det som är den stora fördelen är att om man gillar vakuumsugen på denna leksak så kan man byta och sätta dit den långa sugslangen, så att man kan använda den på tex bröstvårtorna eller klittan samtidigt som man har vibraton i fittan. Två leksaker i ett helt enkelt!

Nu ska min nya vän följa med in i duschen för första gången…

Och innan jag glömmer det; kika in på www.sexleksakeroutlet.se och använd vår rabattkod midnattsparet10 och få 10% rabatt även på redan nersatta priser, för att köpa massa härliga leksaker att njuta av ensam eller tillsammans i sommar!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Johanna & Carl
    Svara

    Men vad skoj att ni börjat skriva igen! Vi följde Er blogg med stort intresse och fick massa inspiration, blir det Cap d’Agde i sommar igen?

  • midnattsparet
    Svara

    Tack så mycket Johanna och Carl, jättekul att höra! Kul vi kan inspirera och hoppas ni vågar ta steget att utforska och leva ut er sexualitet, om ni inte redan gör det! Vi har tyvärr haft för mycket annat för att hinna med att busa med andra och att hinna med att blogga. Vi hoppas dock på att hinna med lite kul i sommar ;P Tyvärr blir det inget Cap d’Agde denna sommaren, men vi hoppas på att kunna få till det till nästa sommar!!! 😉 Vi får helt enkelt leta upp bra nakenstränder här i Sverige i stället och lite kul folk att bada med! Har ni några frågor om Cap d’Agde eller något annat så går det bra att mejla, om ni inte vill lägga det som kommentar.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt