under Inlägg, MinaLustar, Självupplevt

Det blev en helg fyllt av hett sex med vår väninna. I detta inlägget får vi höra vår redogörelse över helgens hedonism. Jösses vad många orgasmer och underbart sex.

Knappt att jag vågade att helgen skulle bli av. Förväntningarna var låga. Skyddade mig själv för att inte bli besviken igen. Så många besvikelser när saker man bokat in under pandemin inte blivit av. Så många besvikelser med koppling till rinnande näsor. Inte just specifikt gällande den här fantastiska kvinnan. Gällande henne finns inga besvikelser alls. Hon poppade upp från ingenstans. Hade marinerat sina fantasier länge. Och nu… nu var läge att utforska och ge sig ut i nya spännande territorier. 

Denna underbara pärla har funnits länge i bekantskapskretsen. Våra vägar har korsats på olika vis vid olika tidpunkter i våra liv.

Just den här helgen klaffade alla planer. Stjärnor och planeter stod i linje och äntligen fick vi leka i varandras famnar. 

Hon lika pretto och försynt i sin fasad som jag. Lika proper, korrekt och mån om att göra rätt som jag. Vi kan väl säga att vi delar en massa egenskaper. Fler än vad vi redan känner till, har jag en känsla av. 

Helgen till ära hade maken bokat en svit i intilliggande stad. Vi möttes på plats. Skålade i bubbel och rummet var fyllt av nervositet, förväntan, längtan och skratt. Pirr, lust och fantasier blandades i atmosfären av lättsamma konversationsämnen. 

När ska man ta första initiativet?
Som ett litet rådjur i en skogsdunge, så fantastisk i sin naturlighet, så var jag livrädd för att skrämma bort henne. 

Även om min man väl intygade att hon inte var så lättskrämd som jag fick intrycket av. 

Dock var hon där för att vilja bli av med sin par-oskuld och sin oskuld till att vara med en annan kvinna. Aldrig tidigare hade hon slickat fitta, aldrig innan fått en annan kvinna att kvida av njutning med hjälp av fingrar och en flink tungspets. Men åh, vilken naturbegåvning det visade sig vara. Hon var magisk! 

Vi gick ner i hotellresturangen och åt en middag. I väntan på att maten skulle komma in bjöd jag med henne till damernas. Där jag kysste henne trevande och bad henne byta trosor, till de speciella vi förberett för henne. Med en inbyggd vibrator och med fjärrkontroll. Den fjärrkontrollen som min man hade i byxfickan och styrde enväldigt över. 

Inte tror jag att hon skulle kunna redogöra för vad vi pratade om där runt bordet. Lite då och då vibrerar hennes trosor. Hon gillade det. Hon hade nog lite svårt att fokuser. Spänningen, leken och det förbjudna i att ha en vibrator tryckt upp mot en så längtansfull klitoris. 

God mat och dryck, men notan tas snabbt in för att vi ska kunna  gå upp på rummet. 

Kläderna åker av fort.
Jag byter om till en korsett, stockings och strumpebandshållare jag plockat fram dagen till ära. När jag kommer ut i rummet möts jag av den sexigaste kvinna jag kunnat tänka mig. Hon är helt perfekt formad i fin timglasfigur. Underbara bröst, i en svart urläcker push-up. Stay-ups och en liten trosa får mig att beundra henne. Hon tar helt luften ur mig. 

Vi inledde med en liten massage, som letade sig allt längre ner över ryggen och ner innanför trosorna. 

Eufori, sökande läppar och varma kroppar lindar in varandra till ett trassel av lemmar i den gigantiska sängen på hotellrummet. Jag vet knappt var jag själv slutar och var mina älskare börjar. 

Jag ser min mans blick som är sådär sexig och liksom ett rovdjur på väg att gå till anfall. Jag ser hur han tar in rummets sexighet och hur vi alla är så kåta. Atmosfären var tjock av lust.

Den kvällen ligger vi, knullar, njuter och kommer i flera omgångar av orgasmer. Jag kan inte minnas de otaliga orgasmer jag själv hade och hur många gånger vi tillsammans avlöste varandras njutningar. Mängder av gånger. 

Själv blev jag så ställd av hur initiativtagande hon var. Hon tog för sig. Hon förförde mig och min man, lika mycket som vi förförde henne. (Hoppas jag!!!) Hon var inte alls sådär trevande som man kan vara, som första gången i en ny situation. Hon hade definitivt studerat sin porr. Eller så är hon en härlig naturbegåvning på att ligga. 

Det var så sjukt sexigt när jag låg på rygg med benen brett isär. Hon slickade mig ivrigt samtidigt som min man tog henne hårt bakifrån. Stöt efter stöd fortplantade sig genom hela ekipaget och jag kände hur hon stönade rakt in i min plaskblöta fitta. Så sjukt sexigt.

Hon helt fascinerad av att studera när min mans hårda kuk penetrerade mig. Hon ville vara där och se, smaka, känna och studera. Hon fick mig att känna mig bekväm. Trots alla mina komplex och svajig självkänsla för att räcka till. Hon var helt magisk. 

Vi hade med en stor låda med sexleksaker. Här fanns lite för alla möjliga lekar. Min konstanta favorit Doxy wanden var även uppskattad av denna pärlan. 

Efter ett par timmars galet sex, tog vi en paus och gick ner på stan och drack drinkar och skrattade åt vår fantastiska kväll. 

Precis som den där känslan man har när man varit på arbetsintervju och varit nervös. Men slutligen får beskedet om att jobbet är ditt. På samma vis kändes allt lite mer avslappnat efter första aktens lek i sänghalmen. Kanske var det att vi var så höga på eufori och hormoner från orgasmerna, eller kanske för att spänningen släppt. Hur som spreds ett extra stort lugn i kroppen. 

Vi drack några drinkar. Njöt av goda diskussioner och hann med en liten promenad med frisk kvällsluft. Tillbaka på hotellrummet var vi igång igen. Blicken var där igen, men nu var det jag som kände mig som bytet. 

Visst har jag i perioder svårt att bara släppa kontrollen helt. Men jag lyckades med det. Och jösses vad fint omhändertagen jag blev. 

Hennes läppar mot mina. Hennes perfekta bröst och wow vilken underbar mus hon har. Hon smakar fantastiskt och kommer lätt. Så tydlig i vad hon gillar och verbal. Jag älskar hennes opryda förhållning till sex och hur lätt vi skrattar bort diverse kroppsliga incidenter. Framförallt älskar jag att jag känner mig så jämlik henne. Jag kan identifiera mig med henne. Jag upplever att hon lyssnar och förstår mig. 

Jag känner att jag vill ha mer. Längtar så och hoppas att även hon vill leka mer ihop. 

Inte helt enkelt att summera en helg fullt av så mycket. Härligt ändå att sitta såhär vid tangenterna och tänka igenom guldkornen. Stunderna jag vill konservera och minnas. 

Hårdast kom jag ändå när jag återigen låg på rygg med benen brett isär. Min man tog mig med rytmiska stötar. Hon satt i gränsle över mig och styrde wanden som lekte över min klitta. Jag slickade hennes perfekta mus så ivrigt jag kunde. Jag kom så hårt och troligen stönade jag in i hennes undre. Jag tappade helt verklighetsförankringen, och vet inte riktigt hur länge jag flög omkring i sjunde himmelen och en magisk orgasm. När jag väl har fått tillbaka mitt fokus och öppnar ögonen ser jag två par stora ögon över mig, tittandes på mig och ler. Inte annat än att jag rodnade lite. Vi tittar på varandra och skrattar. Jag var fortfarande inte talbar. Härligt, hjärtligt och gudomligt skönt. 

Nog hoppas jag på fler träffar.

Det känns som om första träffen blir såhär bra, finns oceaner av möjligheter för framtida lek och bus. 

Morgonen därpå vaknar vi upp och det dröjer inte länge innan vi är på lekhumör igen. 

Det finns så mycket att berätta om det där härliga morgonsexet. Men framförallt tänker jag på den där stunden när vi båda tillfredsställer min man. Han som under kvällen dessförinnan många gånger valt att låta oss kvinnor leka ensamma och han tittat på. Men nu på morgonen känner väl vi båda att vi vill ge honom lite extra uppmärksamhet. Så vi turas om att suga hans ståtliga hårda kuk. Jag först, sedan hon och när jag piper iväg för att hämta en lufttrycksvibrator för jag tänker att när hon ändå står där och suger min mans kuk. Kan väl jag tillfredställa henne samtidigt. Jag vet att han älskar att se mig leka med en annan kvinna.

Jag hör hur de talar om något.
– Nu kommer jag snart, säger han. Du måste säga till om du tycker om att svälja
– Du får gärna komma i min mun, säger hon.
Några sekunder går och jag hinner få igång vibratorn och hon njuter. Samtidigt kommer min man i hennes mun, och hon sväljer nöjt.

Hon vill ha mer, så vi fortsätter leken en stund till. 

Sedan är det dags för hotellfrukost. 

Helgen kan väl summeras som en skön tillställning. 

Jag har svårt att hålla minen när jag på måndag morgon kommer in på kontoret och mina kollegor frågar hur helgen varit. 

-Strålande, säger jag och ler! 

För det har det definitivt varit. 

/Hon i MinaLustar

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Johan
  Svara

  En alla hjärtans dag ni sent kommersat glömma. Härligt. Skulle vara kul om man fick se lite sköna bilder.

  • Hon i MinaLustar
   Svara

   Ja, det håller jag med om Johan. Tyvärr tog vi inga bilder den här helgen. Du vet allt det där med rådjuret i gläntan och rädslan för att skrämma bort 😉

   Men helt klart en helg att minnas

 • Paret
  Svara

  Låter som ni hade underbart skönt, vi är väldigt avis ska ni veta! Hoppas på fler sådana här underbart härliga rapporter

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt