under Lilla Kaos

Inte ens tre timmar har gått sen jag kom ifrån Norrland och redan har två, TVÅ av mina gamla asheta ligg hört av sig. Halvårskillen och min a2msnubbe. Varför händer det här mig?! Gud prövar min karaktär och försöker få horan att göra det hon inte får. Halvårskillen som dessutom bara hör av sig en gång i halvåret o jag tycker det är så fruktansvärt härligt att han bara kommer när det behagar honom, knullar mig och drar. A2msnubben har sin flickvän hemma som tyvärr är mycket tråkigare än vad jag är i sängen så han roar sig med fantasier om vår heta sommar tillsammans.

Alltså jag dör. Det är tur att Norrland har så jävla snygg kropp för båda de här herrarna har muskler av rang att slänga omkring mig som en liten vante. Mmm muns, tänk om man kunde få ha allihop som bara tog för sig av mig, hur de ville, bytte av varandra, en efter en. Att Norrland dessutom såg på och njöt av att andra tog för sig av hans lilla hora. Att veta att han tände på det lika mycket som en själv. I den perfekta utav världar kanske. Det känns ju fel o säga samtidigt att mina kåta tankar börjar snurra som fan så fort det här herrarna hör av sig, samtidigt är jag ju inte mer än människa. Det är lönlöst att jag ska försöka förneka den kåthet och de minnen som kommer upp i hjärnan. Får bara acceptera att jag är en kåtfan och har haft jävligt mycket schysst sex. Norrland o a2msnubben ligger verkligen i samma klass när det gäller uthållighetsknull, fittan blir ju alldeles öm o svullen av så mycket sex.

Norrland för övrigt har sagt att jag får skicka bilder på mig själv till andra, precis som den lilla bekräftelsehora jag är. Det är ju egentligen för att jag ska slippa pocka på hans uppmärksamhet konstant, att få lite bekräftelse även från annat håll. Gör bara hans jobb lättare. Se men inte röra är ändå helt oskyldigt, och ger honom femtioelva plus i min bok. Svartsjuka är så osexigt.

Gud ge mig sinnesro att inte ge vika för frestelsen att säga ja till att få hem en massa dominanta asheta kåta män som förnedrar och knullar skiten ur mig….. Gah! Jag driver mig själv till vansinne!

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt