under Inlägg, Nyheter

Den här mannen alltså! Han är så fantastisk… Mig tänder han konstant! Mina tankar glider in på fantastiskt hett och sensuellt erotiskt och magnifikt sex konstant. Jag avgudar varje liten detalj med och på honom. Jag vill kasta mig om honom och klä av honom varendaste liten tråd på kroppen och smeka, slicka och smaka honom.

16Jag drömmer om hur hans tungspets långsamt slickar mig till orgasm. Jag älskar hans fingrar som är så lena, försiktiga och precisa. Just så lagom på alla sätt och vis.

På precis alla platser och vid allt tillställningar kan jag komma på mig själv med att tänka… här hade varit en bra plats att luta sig lite lätt framåt och få sig ett ordentligt ligg. Eller tänk vad skönt det hade varit om hans fingrar försiktigt glidit in i mig och fått känna hur våt jag är. Jag är så otroligt kär i denna mannen. Han är min dröm man, jag håller av honom så jag håller på att gå itu han tänder mig konstant.

Det finns ett fåtal stunder som får mig att bli så glad i livet. En av stunderna är just det där tillfället precis innan han kommer. Hur han andas, hur hand blod värms upp till strax över superhett och den sköna pulserande känslan när han sprutar i mig. Underbart, hett och kärleksfullt. Strax därpå rusar han upp och letar efter någonting som jag kan torka av mig på… Så omtänksamt och wow en sådan gentleman. Jag är helt tagen 🙂

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Swigers ifrån sverige som driver en sexblogg ihop