under Inlägg

Och så var man där igen. Nere i det där fördömda hålet där allt bara gör ont.

När man väl är där har man en tendens att tro att man är alldeles ensam, unik, och den första som någonsin bott i hålet.

Men så är det inte!

Det finns oändligt många människor som har fått ett brustet hjärta, brutet förtroende eller fått en hög med skit kastat i sitt ansikte så man tvingats ner i hålet.

Så praktiskt! Då slipper jag ju uppfinna hjulet igen! 😁

I en dag ungefär ska jag tillåta mig själv att sörja mitt senaste förhållande så som vanligt folk gör, med cheezy citat, hjärtskärande låtar, tårar på kinderna och en bunke med glass.

Men sen!

Sen jävlar ska jag sörja på MITT sätt! Jag ska leta rätt på en bredaxlad man med en välsvarvad kuk that can fuck my brains out and feelings away 🥰🥰

Re-bound sex är trots vad folk säger något av det bästa som finns 🤤

Ge mig era bästa tips på heartbreak-songs, smarta citat och glass smaker,  ju förr jag kommer igenom den här besvikelsen desto snabbare kan jag återgå till mitt vanliga kåta jag igen som jag vet att ni alla älskar 😉
Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • MinaLustar
  Svara

  Snälla, allt utom “More than words” av Extreme.
  Ett ex gav mig den som breakup sång, skriven på papper, istället för att göra slut. Än idag står jag helt perplex över anledningen till att hon valde att ge mig den låten och jag kan fan inte höra den utan att vilja slå sönder radion..

  • Nymphomaniac
   Svara

   XD XD Vilket märkligt sätt att avsluta en relation på XD

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt