under Mysexlife

Helgen kom visst tidigt denna vecka! Vi kunde visst inte vänta till helgen och min kk kom över igår..

Igår kväll tog vi det ändå ganska lugnt och körde mer på mys och förspel.. Han vet precis vilka knappar han ska trycka på, hur han ska smeka mig på ryggen, hur han ska smeka mig på armarna och kyssa mig i nacken för att jag ska reagera på en gång.

Han tog verkligen tid på sig och retades så mycket han bara kunde.. Efter ett tag var det jag som fick retas tillbaka då jag började smeka hans hårda kuk utanpå hans jeans. Hörde hur han började stöna av mina smekningar och efter ett tag harklade sig när jag knäppte upp hans byxor. Upp ur jeansen kom hans underbara kuk i ett rejält givakt.. Smekte den lite ett tag och när jag såg att han blundade av min behandling överraskade jag honom med att böja mig ner och suga hans kuk. Hans andetag blev tyngre och jag kunde se på hans ögon att han var riktigt kåt och upphetsad nu..

Jag drog av honom byxorna och han drog av mig mina kläder och jag la mig tillrätta på rygg. Han började kyssa mina bröstvårtor styva och långsamt började han kyssa min kropp ner mot det varma våta. Nafsade försiktigt på insidan av mina lår innan han förde sin tunga mot klitoris. Medan han slickade mig förde han in två fingrar i min fitta och började samtidigt pulla mig, kan lova att det inte dröjde länge innan jag kom i en stark orgasm..

Efter ett tag drog jag upp honom och han trängde äntligen in i mig.. Oh vad jag älskar den där första stöten in när han kommer in i botten.. Känna hur jag omsluter hans underbara kuk och han pumpar in och ut.. Hann få några orgasmer innan jag känner den välbekanta känslan i magtrakten.. Han fick mig att komma i en fontänorgasm och han som aldrig tidigare upplevt det blev helt paff. Jag kunde inte mer än bara ligga och skratta åt hans förvånade blick. Efter ett tag kom även han och sedan låg vi bara och pratade och myste lite innan han åkte hem.

Tror helgens träff är inställd, men vad gör väl det med den behandlingen jag fick igår 😉

'

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt