under MinaLustar

Ledigheten är verkligen bra för lusten. Känner att jag får mer sug på busiga äventyr, härliga möten och intima utbyten. 

Dessutom märkte jag hur mycket jag faktiskt uppskattar att skriva. 

Något som än mer ger mig en kick, är när ni skrivit någon kommentar eller mailat oss. Det får mig att förstå att det finns mottagare där ute för mina ord. Att vi kan inspirera eller locka fram lust. Eller kanske ett skratt?

Så nu när jag skulle behöva en liten morot för att få igång skrivandet, ställer jag en försiktig, försynt och välmenande fråga. 

Snälla skriv en kommentar i fältet nedan om vad Mina lustar är för just dig? 

Vad händer med dig när du läser sådant som jag eller mina medbloggare skriver? 

Hur hittade du oss? 

Vad får dig att fortsätta att läsa det vi skriver? 

Vilka ämnen gillar du mest? 

Om jag vet att någon annan går igång på något jag skrivit, får jag en kick av att dela med mig mer.  Jag har själv tidigare inte frågat om feedback, men nu frågar jag med huvudet lätt på sne och med stora hundögon. Snälla snälla

Återkoppling utlovas 😛 

bäsa lustfylda hälsningar

/ Hon i MinaLustar 

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Theddi
  Svara

  Hej ! Att vi äldre också vill njuta av sex I alla des former , med yngre kvinnor som vill smaka på oss äldre män ! Hoppa att ni frågar så vi kan njuta av varan ! Kram

 • Anonym
  Svara

  Som man dras jag naturligt till alla vackra och sexiga bilder som du lägger ut, som partner till en underbar kvinna som jag är särbo med så eggar ditt innehåll på min sexuella längtan till min partner, ger inspiration och stressavlösning genom sex även i stressiga tider som dessa.
  Men framför allt och speciellt viktigt för mig personligen, din blogg tillsammans med andra ger bra alternativ till stora porrsidor där man inte kan vara helt säker på att kvinnorna inte blir utnyttjade och exploaterade och inget som jag vill bidra till.
  Innehållet från er blir äkta och mer njutbart då innehållet är er egna lust vilket är både sexigt och enormt eggande.

  Kram

  • Hon i MinaLustar
   Svara

   Hej och tack Anonym

   Tänk att så har jag tidigare inte tänkt kring vår blogg… Att den bidrar med en mer genuin och ärlig bild av porr, lust och sex. Eftersom det är så tydligt att det vi skriver bygger på vilja, samtycke och dialog.

   Det är ju inget som porrindustrin kan garantera…

   Tack för din kommentar och ditt perspektiv. Blir väldigt glad och peppad av att få höra att den har inverkan på andra. Tack ❤️

 • Finlandssvensken
  Svara

  Jag är inne på er sida mest för att hålla igång min och min frus lust!
  Att läsa om era äventyr och se på bilderna som läggs upp här sätter verkligen igång fantasierna!

  Ser verkligen fram emot fler inlägg!
  Gott nytt år!

  • Hon i MinaLustar
   Svara

   Tack finlandssvensken

   Det värmer att vi får bidra med fantasier både visuellt och i text. Härligt att få inspirera.

   Ses i fantasierna
   ❤️

 • Hon i MinaLustar
  Svara

  Tack Theddi
  Klart att njutning ska finnas för oss alla, oavsett ålder, kön, fysik eller begränsningar.

  Tack för din kommentar. ❤️

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt