under Leva i en porrfilm

IMG_7431Jag gick ned i källaren för att hämta en fogsvans. Jag kommer upp ur källaren igen. Utan fogsvans men däremot med en egentillverkad spreader-bar.

Vet inte riktigt hur det gick till. Men jag ser fram emot att prova den på min kvinna i kväll. Hon kommer snart.

Får väl ge henne lite mat först men sen… Jag har redan tänkt ut scenariot. Tänker binda fast henne med den i min fåtölj. Säkra en dildo mellan hennes ben och ställa upp en porrfilm som hon måste se. Gagballen blir nog också bra.

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • grrr...
  Svara

  vad sexig den där var!
  Ni måste verkligen börja ta bilder…

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Det gör vi! Har inte publicerat någon än bara. Dock blev det ingen bild på henne sittande i min fåtölj i går. Men det blev väldigt bra. Hon gillade den. När man tryckte benen uppåt kom den kalla stången precis mot bröstvårtorna också. Det var en liten bonus.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt