under Allmänt, Bisex, Erotiska lekar, Inlägg, Sexmöten, Självupplevt

I tidigare inlägg berättade jag om att  min fru skulle ligga med någon annan någon annan än mig…

Sedan en tid tillbaka har vi haft en profil på ett av Sveriges större communitys. Vi har snackat med en väldigt väldigt trevlig tjej som bor nära oss och som gärna skulle vilja träffa en tjej för att utforska sin bisexuella sida.

Min fru stämde sedan date med denna tjejen för tjejsex, utforskande och dominans, japp, tjejen är Dominant, eller, hon är Switch säger hon men vi förstod relativt snabbt att detta är en tjej som tar kommandot, som tar vad hon vill.

Så, dagen för dejten var här, jag var nervös, eller, förväntansfull var nog ordet jag sökte. Min fru var väldigt nervös och även väldigt förväntansfull, det skulle trots allt bli hennes första gång ensam med en kvinna.

Inför dejten fick hon 3 förhållningsregler av mig.

 1. Jag vill ha en bild av din outfit innan du åker.
 2. Jag vill ha en bild av dig efteråt, när ni lekt
 3. Jag vill inte att du duschar innan du kommer hem till mig.

Här är hennes bidrag till förhållningsregel 1

Jag tycker att hon klarade det fint, vad tycker du?

När hon sedan åkte iväg så var jag på släktmiddag, det är väl ren lögn att säga att jag var speciellt fokuserad…. mitt fokus var över allt utom just där.

Mitt under släktmiddagen plingar telefonen till…. “…. har skickat en bild” – det är en bild som den andra tjejen skickat, till mig, på min fru….

Efter det, total tystnad……..

Så, efter ca 4h plingar det till i mobilen. Jag blev jättenervös, vad hade hon varit med om, var hon nöjd? Var detta något som skulle upprepas? Miljoner frågor fanns i mitt huvud.

Det var en bild på en väldigt slutkörd kvinna som dök upp i min mobil ihop med denna filmen.

Att jag blev stenhård i byxorna och nästan tappade talförmågan är väl även det en underdrift.

“Nu är jag på väg hem till dig älskling, jag ska bara äta något först, jag är heeeelt slut…”

Jag låg vid det här laget i sängen, lite förvirrad över känslorna som dök upp, inte svartsjuka, absolut inte, mer glädje över att hon hade fått denna upplevelse, att hon var nöjd och att det hade gått bra.

Men så…..

Eftersom det var första gången vi gjort något sånt här utan att göra det tillsammans, så hade vi väl inte båda tydligt nog kommunicerat vad vi förväntade oss, jag förväntade mig en utförlig redogörelse, mys och intimt sex, sånt man har när man älskar varandra så mycket som vi gör, hon förväntade sig i stort sett: SÖMN.

Vi hamnade minst sagt i otakt och fick backa tillbaka bandet, jag fick förklara vad jag kände, hon vad hon tänkte.
Efter det berättade hon precis vad som hade hänt, vi hade mysigt, långsamt sex och somnade bredvid varandra, eller det var väldigt väldigt svårt att somna med så otroligt mycket att processa.

Själva upplevelsen låter jag min fru berätta om, men hon luktade verkligen sex när hon kom hem, galet sexigt!

Detta är definitivt något vi kommer att göra igen!

Tidigare inlägg
Comments
 • Anonym
  Svara

  De här kommentarerna är till din fru och andra kvinnor. Jag tycker absolut att du borde sola och bada topless! Du har så extremt fina bröst! Sola topless på Grisslinge Havsbad!

  Du gillar säkert att visa upp dig i djup urringning. Om det tar emot rekommenderar jag att börja sola topless på en strand där det inte är så mycket folk. Börja med att successivt visa mer av brösten på långt avstånd från folk. Börja ligga på rygg. Närma dig sedan folk dag för dag. Till slut kommer du våga sitta upp mitt bland folk och även gå runt stranden helt topless. Du kanske inte behöver ta så många steg, du kanske vågar sola topless direkt. Men det är lite tips om det skulle ta emot mycket att sola topless.

  Kom till Grisslinge Havsbad och sola topless! Det är en 300 meter lång strand i Värmdö. Gå topless runt hela stranden. Det kommer att göra dig så extremt upphetsad. Du missar så mycket om du solar med bh. Du gillar ju att visa upp dig i djup urringning. Du behöver absolut få njuta så mycket som möjligt! Jag vill suga och slicka på dina bröst och din clitoris hela natten!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt