under Inlägg, Nyheter

Vi har hittat den där extra kvinnan och jag tror att jag är kär. Eller låt mig formulera mig tydligare. Jag vet att jag är djupt förälskad i min sambo, men i helgen har jag lyckats kära ner mig i en kvinna som mycket väl kan bli vår gemensamma flickvän.

Vår helg har varitimages (1) så fantastisk. Inte någonting har varit jobbigt eller frustrerande. Hon har alla de egenskaper vi söker hos en flickvän och plötsligt sitter hon där i vårt badkar. Naken! Med de där fantastiska brösten som får mig att tappa tråden totalt. ”Välkommen hem” säger hon. ” Vill du göra mig sällskap? ”

Det finns så mycket jag vill berätta om vår helg. Det finns så mycket bloggmaterial så att ni anar inte. Jag kan inte berätta allt på en gång. Men under ett par veckors tid här framöver kommer ni att få läsa om vår helg. En helg som slutade med att ett par i en medelstor svensk stad föll för denna fantastiska kvinna. Hon fick våra hjärtan att banka hårdare och fick oss att känna så mycket värme, kärlek och så mycket sex att sängen numera knarrar.

Jag har det senaste året förstått att jag tänder på tjejer. Jag har hela mitt liv levt som hetro, men i höstas omvärderade jag min läggning. Dock tänkte jag att det mest handlar om sex och erotik. I helgen fattade jag att jag nog kan känna mer för en kvinna än jag tidigare trodde var möjligt. Jag är definitivt bisexuell!

Hon är en så fantastisk kvinna att ord har svårt att göra henne rättvis. Hela hon är otroligt vacker. Hennes kropp är som gjord för catwalks och framsidan på modemagasin. Hennes bröst fascinerar mig och jag kan inte låta bli att smeka och slicka på dem. Hon har en välsvärvad timglasfigur och en röst som får mig att spinna som en katt. Hon är smart och intellektuell, en riktig business woman med en fantasi och listighet som får mig helt ur balans. Hon verkar så oskyldig och pretto, men på insidan lever en vildkatta med klös i och ett lika stort sexuellt monster som jag själv har. Även hon uppskattar livets guldkant och att skämma bort sig med god mat och dryck ser även hon som att sätta guldkant på vardagen. Hon är en kvinna med mogna och sunda värderingar, lika målmedveten och välartad som jag själv. Lika duktig på det mellanmänskliga och sociala som jag själv. Vi har typ hittat den perfekta kvinnan… och som en bonus. Hon är lika nykär i oss som vi i henne.

Jag har tidigare inte varit intresserad av någon form av polyamour-förhållnade. Jag har velat att våra swingersäventyr endast handlat om sex och trevligt umgänge. Jag har inte trott att jag varit intresserad av att få emotionella känslor för dem vi träffar. Nu känner jag att vi inte behöver träffa någon annan alls… Jag vill bara träffa henne. Vår nya lilla prinsessa. Hon som är den där perfekta. Ingen annan är längre intressant. Vår trio behöver ingen mer, inga fler. Vi kan gå på våra äventyr tillsammans. Mäktig känsla såhär en grådaskig vårdag.

Som ni förstår, föll jag pladask. Rakt ner i det där badkaret hon satt och väntade på mig i. Hon satt där med sina stora fina rådjursögon och tittade på mig förväntansfullt. Masserade in min hur med väldoftande kroppsscrub. Masserade mina axlar och tvålade in mina bröst. Hon tog på mig försiktigt och jag lika trevande på henne. Hon fick mig att känna mig lugn, harmonisk och väckte en glupsk aptit för mer. Vi spenderade hela helgen ihop. Vi fick högljudda orgasmer ihop. Såpass högljudda att jag faktiskt tror att grannarna kan klaga till hyresvärden. Vi umgicks alla tre och alla blev lika fascinerade av varandra.

Min sambo frågade mig när hon hade åkt hem, om det är ok att vara lite småkär? Jo, tack! Det är helt ok. Själv är jag helt förvirrat nykär och egentligen vill jag berätta om vår prinsessa för hela världen. Tyvärr är inte världen redo för vår tresamhet, eftersom den sticker i folks ögon. Är utanför normen och helt förvillande fantastisk.

Vill ni veta mer om vad vi gjorde? ^^

/ Mina Lustar

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt