under Allmänt, Drömmar, Kinky & udda, Nyheter, Sexmöten, Tankar

Jag har precis upptäckt något om mig själv som jag inte riktigt var beredd på……

För att börja från början:
Vi har chattat med en tjej ett tag och även haft en väldigt trevlig date med tillhörande promenad för att se om vi gillar varandra och om vi ska ta det hela vidare till nästa nivå, den horisontella.

Vi mötte upp med tjejen, hon var väldigt söt, väldigt öppen och faktiskt exakt det vi sökte. Sexuellt identifierar hon sig som Bi och är Switch, dvs både Dominant och undergiven. Hon har mycket erfarenhet av att dominera män och känns väldigt trygg i den rollen.

Jag satte mig lite i “baksätet” och lät min fru lära känna henne lite bättre. Ganska snart märkte jag att de gillade varann, min fru kunde inte riktigt låta bli att ta på henne, röra hennes hår och lite små subtila grejer.
Hela den situationen gjorde mig väldigt upphetsad, en reaktion jag inte riktigt väntat mig på det sättet.

Efter dejten pratade vi igenom våra intryck och jag förvånade mig själv med att säga “Men du, varför tar inte du och träffar henne själv? Så kanske vi kan ses alla 3 ngn annan gång eller något”

Precis när jag sagt detta kom jag på mig själv med att vara stenhård, inte av tanken att min fru skulle vara med en annan kvinna, det har hänt många gånger tidigare, det som tände mig var att hon skulle åka iväg själv, att hon skulle klä sig sexigt, åka iväg och träffa en sexig kvinna och på egen hand utforska henne. Att hon skulle komma hem, tillfredställd, sådär leende som hon brukar vara efter multipla orgasmer.

En mängd olika scenarier utspelade sig sedan i huvudet, scenariot med den andra kvinnan som Dominant och min fru som undergiven, var det som fastnade mest. Även om det sannolikt inte är något som kommer hända på en första date så fanns tanken där att “om de ses fler gånger….”

Hum, konstig man är…… men det är spännande att upptäcka nya saker om sig själv…..

Nu får vi se när damerna lyckas planera ihop en träff 😀

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Midnattsparet
  Svara

  Delar med den här fantasin och har uppmuntrat henne att träffa en tjej själv. Hon har än så länge bara varit på en kemiträff, men det är i vilket fall en början /Midnattsmannen

  • MinaLustar
   Svara

   Nu är i alla fall tid och datum bokat, nu ska vi bara välja outfit & underkläder 😀

 • Hon i MinaLustar
  Svara

  Tack du underbara make som låter mig åka iväg på äventyr… Vilken frihet. Vilket äventyr och oj vad läskigt att utforska helt på egen hand.

  Men ja .. jag lät henne vara dominant och gillar hela utforskandet av vad smärta och sex har gemensamt.

  Pirrigt och utmattande.

  Behöver en ny helg för att vila upp mig

  • Midnattsparet
   Svara

   Detta vill vi så klart läsa ett helt inlägg om

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt