under Inlägg

Jag tänkte ta upp ett ämne som är intressant och ge min version på saken. Nämligen på kvinnlighet och hur du som kvinna använder versionen av dig själv för att få som du vill? Från ganska unga år så har jag hittat en vinkel hos mig själv. Vara en kvinnliga och självsäkra kvinnan som också gillar att provocera män.

Jag var aldrig den vackra kvinnan som i de tidiga tonåren fick de män som jag ville ha. Men under den senare delen av tonåren så hände något, fick en medvetenheten hos mig själv och självsäkerheten kombinerat med min handlingskraft – då började det att hända saker. Jag kunde helt plötsligt välja och vraka bland män, när var och hur det var som att kunna välja ur en påse med gott/blandat. Jag kommer väl ihåg hur jag älskade att få den uppmärksamheten som yngre av män, blickarna och kunna vara den som bara ignorerande det. Men att samtidigt kunna reta och provocera. Då jag väl valde någon blev utfallet att behandla hårt, sadistiskt och att trycka ned som förvånansvärt föll många i smaken. Detta behövde inte heller ha med att personen i frågan var inne på bdsm utan själva behandlingen fungerade på undergivna såsom dominanta män….

Stora delar av mitt liv så har jag varit i fasta relationer och har en partner idag där det fungerar väldigt bra. Aldrig haft så mycket sex och en bra sparring partner, men det tar tid att hitta rätt matchning det vet jag. Men jag har också haft  svartsjuka partners, som blivit arga över att andra män har tittat på mig och visat detta tydligt. Som äldre nu har jag slutat att bry mig.Har insett att gärna äldre män med sina kvinnor tittar på mig, män som är på gym och män med sina barn vänder sig om då jag år förbi. Jag vet exakt vad jag utstrålar och jag är säker på mig själv.

Det jag gillar är att vara den som inte vekar vara medveten om att jag får blickar, men att jag har stenkoll. Som att slänga extra med mitt långa hår, behöva plocka upp något från marken som jag har tappar eller att du knappt ger en blick då du springer förbi någon man som du mer än väl blir utstuderad av. Sedan tror jag att många blir sexigare med åldern kvinnor såsom män, medvetenhet om vad vi gillar. Jag har aldrig varit så säker på vad jag gillar i sängen som nu en det har också behövt mycket erfarenhet.

Min fråga är till er kvinnor är hur hanterar ni er kvinnlighet? Det går att spela på mycket på den och göra bra saker med den 🙂 Kul att höra era tankar…

Nu skall jag ut och resa. Det kommer uppdateringar och inslag av en hel del snusk.

Önskar er en fin fredag

XoX / Blackangel

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Mina Lustar
  Svara

  Wow. Jag gillar hur du skriver. Liksom dansar fram med ord. 🙂

  Jo, jag är medveten jag med. Ser fördelarna med att le stort och tindra med ögonen för att få min vilka fram. Älskar att flörta lite försiktigt med främlingar vid väl valda tillfällen. Fick en man på en bensinstation att famla runt, tappa kortet och glömma att skruva på tanklocket, bara genom min blick och ett lätt leende. Jo, jag hållet med. Det är ett tungt artilleri, ett vapen som kan komma väl till hands.

  Lika mkt skrämmer det mig hur främmande män på ex krogen kan ta sig friheter över mina personliga gränser. Hur någon får för sig att daska till mig på rumpan när jag står på ett dansgolv. Röra mina bröstet när.man går förbi och det är trångt. Att de fysiska gränserna för se men inte röra inte respekteras.
  Jag är orolig för allt det där…vad 50 nyanser har gjort med de “oupplysta” att ungdomar tror att smisk och bdsm är vad Alla kvinnor vill ha. Jag är orolig där det hör med rape-play,signaler som skickas ut till dem som ej respekterar kvinnors ja och nej.

  Kvinnlighet och vår charm,list är makt. Som med alla vapen. Och maktmedel krävs det mycket ansvar och det finns komplexitet i sammanhanget.

  Tusen tack för att du delar med dig av allt så bra. 🙂

 • Blackangel
  Svara

  Tusen tack för fina ord och kul att du gillar mina texter. Kvinnlighet är ett intressant ämne som går igenom på mycket och du verkar kunna känna din kvinnlighet bra 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt