under Inlägg, Självupplevt, Tankar

Så en helg till har passerat och jag har fått bra med doser av analsex. Hård och porrig sådan som jag gillar tillsammans med honom. Jag finner det väldigt tilltalande då båda två går igång hårt på samma saker i sängkammaren. Då jag för mig själv räknade gångerna som vi har sex tillsammans och hur många av gånger dessa som blir analt, så är detta numera mer än 50 % 😉 Senast för två dagar sedan så blev båda smått uttråkade av vaginalsex och det blev ett byte till det bättre…..

 En intressant iakttagelse för min egen räkning som inträffade för oss igår. Vår första vändan av sex var i vanlig ordning hård, porrig och allmänt grov analsex. Saker börjar alltid lite snällt men slutar ofta i det grövsta laget och hade det varit en porrfilm vi båda hade medverkat i hade det gått under namnet hardcore hahaha……Vi är också sjukt snygga ihop på film inser jag och vi har gjort/gör egna porrfilmer som är väldigt trevliga. Jag tror detta är väldigt vanliga och vad tror ni? 

Vi har sex flera gånger under ett dygn och det har varit så sedan dagen vi började att ses. Jag har äckligt hög sexdrift ihop med honom och en attraktion som jag ärligt inte upplevat med någon annan heller för den delen. Så sugen i i min kropp efter sex växte sig starkt igen (drygt en timme efter första rundan) efter att vi hade lagt oss för att sova. Efter att ha fingrat  hans kropp, reta honom och kåta kyssar från båda var hans kuk stenhård.

Min kropp var vrålkåt men min egen lilla del hade andra planer – fittan var torrt. I vanliga fall räcker det att han tar på mig, ger mig en blick eller vad som men inte denna gång. Lust och kåthet så att det räckte för många i mitt huvud. Men kroppen eller fittan hade en annan plan. Räknade på gånger som sexet är av mindre kvalité för oss och insåg rätt snabbt att det är typ var 30:e gång som är sämre (då för att ena parten är trött) och då ligger vi i snitt tre gånger på 12 timmar haha 😉

Tillbaka till min iakttagelse. Då min kropp inte svarade bad jag honom att munknulla mig. Han tryckte ned sin kuk i min hals och djupt, kunde inte andas och vi höll på ett tag. Men inget händer i min kropp och jag kände hur frustrationen växte inom mig. Han slutar då jag ber honom att sätta sig på mig för att utdela hårda örfilar i ansiktet vilket han gör. Han blir ännu kåtare av det och jag blir arg på mig själv då kroppen fortfarande inte svarar. Han utdelar slag på min rumpa under en stund och fortfarande noll reaktion i kroppen. Kåt och frustrerad – men kroppen vill inte och svarar inte på det som den i vanliga fall enbart går i gång på. Inser att huvud och kropp ibland kan vara små lynniga.

Efter min surhet och tjurighet börjar vi kyssas passionerat. Han smeker min kropp på ett sensuellt sätt och fingrarna leker runt min fitta, retar och driver mig smått till vansinne. Efter några minuter är jag plaskvåt och plötsligt är det som att någon har vridit på en kran med vatten. Vi har sex, långsamt, mjukt och retsamt. De organismerna som kom en efter en var inte att leka med. Jag tänkte för mig själv efter vi hade sex denna man vet hur han knullar mig. Efteråt funderade jag också på hur min kropp ibland fungerar. Det mjukaste sexet var det som kroppen svarade på bra. Bara gångerna innan så har det varit kuk i min hals, hårda örfilar och slag på rumpan det som jag går igång på. Analsex och inspelade porrfilmer. Fastbunden med både fötter och händer för att komma så nära som möjlig till rapegames som vi båda är fan av.

Inser också hur han har gått från att utfärda sadistiska handlingar och tvångsinslag tills att faktiskt gilla det hårt och bli upphetsad av dessa saker. Speciellt under sex och jag gillar att vi har pushat våra gränser ihop och vi fortsätter att göra hela tiden. Jag undrar vart vi kommer hamna härnäst då hårdheten, äckliga inslag och extrema saker numera är vardagsmat. Utåt sett ser vi väldigt normalt och snyggt par – men under fasaden döljer sig något annat…..

Hur fungerar era kroppar och har nu alltid förklaring på saker? Sånt som fungerar en gång kanske inte är receptet för framgång nästa gång?

XoX / Blackangel

 

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Quizplay
    Svara

    Hur fungerar det om du använder butplug? Är det nåt som du använder när din partner inte är där och tillfredsställer dig? Kanske ett trevligt sällskap vid promenader eller stök i lägenheten

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt