under Inlägg
Jag vill att han tar mig med våld,
Jag vill att han inte bryr sig om vad jag vill, trots starka protester eller motstånd. från min sida
Att han tar och bestämmer helt.
Att han gör mig förbannad och på den gräsen att jag nästan inte vill lämna över Att mig till honom.
Att han våldsamt visar mig att jag det inte går att säga nej, att han tar mig med våld, håller fast mig, håller fast mig så blåmärken kommer runt vristerna  och att han knullar mig så jag är öm i flera dagar efteråt.
Detta kan låta brutalt men har av erfarenhet hört många kvinnor som gillar hård och brutal sex. Rätt eller fel? Sedan har jag en förkärlek till rape-games och inte tilltalande för alla, bra att vi får tycka olika eller hur 🙂 Hur och på vilket sätt vill du bli tagen?
Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • R.W
  Svara

  Min tjej gillar lite åt den stilen hehe jag slutar när jag vill o hon vill inte att jag ska lyssna på henne men givetvis har vi ett kodord utifall att . Natten till Igår så höll vi på som bara den ,jag fick henne med fingrarna att få fontänorgasm 4 gånger o efter det va hon helt slut svettig o våt o då satte jag igång att knulla henne o jag slutar inte först jag har sprutat de vill varken hon eller jag men det tog mig 40 min innan jag sprutade hehe hon är lite öm fortfarande säger hon men hela dagen igår så va hon så öm så jag kunde knappt nudda henne mellan benen 🙂

 • Blackangel
  Svara

  Men se där och det var inte ett dåligt utfall måste jag säga 🙂 Kul när man hittar saker som båda gillar, blir lite av en makt kamp mellan båda, lyssna och vet hur den andre svarar 🙂

  • R.W
   Svara

   Hihi hon gillar också att vara helt dominerande så ibland Går jag inte göra nått o hon suger o så kan få mig att spruta 2 – 3 gånger o även knulla mig me strap on o då bestämmer hon när hon vill sluta :p
   Vi turas väl om lite 🙂

 • Blackangel
  Svara

  Du ser och bra att man kan locka fram bra sidor 😉 eller hur och fördel att kunna byta av 😉

  • R.W
   Svara

   Hehe aa det är en väldigt fördel sen blir det lite extra spännande ibland speciellt när man inte ser nått o är bunden hehe 🙂

   Va gillar du när /om du dominerar ?:)

 • Blackangel
  Svara

  Du det finns väldigt mycket saker som jag gillat men en överaskning är alltid kul och reta den man dominerar är väldigt kul 😉 Självklart ska personen ha ögonbindel 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt