under Inlägg, Nakenbilder

download_20160708_094821

Så lite bilder till slut och de kort som läggs ut på mig tas till 98 % av min partner. Så all eloge till honom och vissa kort lyckas jag ta själv men det är lite svårt då jag är bunden 🙂 Enda sättet för mig att vara underställd är genom tvång, genom våld eller att helt enkelt tvingas. Jag är dominant i min natur och kampen att också tvingas till saker som jag ogillar är rätt fascinerade. Jag har blivit bunden över möbler och blivit piskad/slagen rent sadistiska inslag men jag ÄLSKAR det. Min kropp älskar det och jag fungerar så bra av det.

Jag inser också hur glad jag är över att min partner också gillar dessa saker och att det ger lika mycket för båda två. Rent teoretiskt borde två dominanta personer som vi är kunna få/ha sina kamper misstänker jag. Jag vet att vi två fungerar ihop eftersom man hittar sina förhållningssätt och våra gränser med varann. Lyhördhet och respekt till varann. Kommutation och en väldigt stor dos av ödmjukhet till varann hjälper mycket.

Jag har fått flertalet mail tidigare om att jag framstår som undergiven. Men personer som känner mig och min partner vet vad jag är. Alla hittar sitt sätt att agera sexuellt och jag ogillar själv att sätta saker i fack. Öppenhet och ett icke dömande förhållningssätt hjälper väldigt mycket för att vara frigjord sexuellt. Allt jag har velat prova och vill göra jag har genomfört. Jag har många saker kvar att testa och det kommer vara mitt nöje att låta er följa med på den resan tillsammans med min partner 🙂

20160705_130201

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Quizplay
    Svara

    Mmm denna fina rumpa! Skulle vilja se dig få stryk….fastbunden över möbler med sadistiska inslag känns helt underbart!

  • Blackangel
    Svara

    Sadistiska inslag är min bästa vän och njutning 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt