under Bilder på oss, Nyheter

Vi är alla lika, men samtidigt väldigt olika. Genom att försöka se in i en annan individs ögon, djupt in i ögonen, ända in i själen och verkligen innerligt se den för den människa som han/hon är lär vi känna varandra lika väl som vi lär känna oss själva.

Har du någonsin klammrat dig fast längs en annan människas kropp och velat krypa in under huden på henne eller honom? Så tätt… intimt och lugnande. Så känner jag.När jag kryper tätt intill och jag känner hans värme. Likt varma elektriska signaler sprider sig värmen som en löpeld genom min kropp. Cell för cell tinar min så kalla kropp upp och harmoni sprids till mitt flackande sinne.news-2

Att släppa in värmen leder till så mycket mer. Allt är sammanlänkat. Värmen sprider sig i min kropp, musklerna slappnar av, andningen blir djupare, axlarna sänks… Blodet börjar strömma. Mitt annars så tankspridda sinne dämpas och tankarna blir enklare att trassla ut. Mitt huvud består till vardags mest av ett trassel av tankar, intryck, funderingar, filsosofier och vardagsbekymmer som ständigt rusar och susar i huvudet. Det är likt en fulltrafikerad motorväg genom huvudet med funderingar som gör att jag aldrig kommer till ro… Trodde jag!

En sexblogg om vårt liv som swingers

Bjuder på en liten bild jag tog i badet idag

Numer lägger jag huvudet på min älskades bröst och alla problem i hela världen blir lättare att hantera. För vi är ett team. Kylan i kroppen lättar, värmen sprids långsamt ut i varje fingerspets och lugnet välkomnas.

Som tjej är det svårt att känna just lust och vilja till sex när stress äter upp en innifrån. Det är svårt att hinna med alla åtaganden som förutsätts att den moderna kvinnan ska hinna med. Vara framgångsrik, sexig, vältränad, smart, stort socialt umgänge och den förföriska kvinnan med omättlig aptit för sex och samlivet.

Då alla trådar och tankar hänger ihop och mitt trassel i huvudet susar fram och tillbaka på motorvägen mellan mina öron är det just här med huvudet på min älskades bröst där vårt sexliv börjar. För när han lugnar mig. När jag känner mig tillfreds och harmonisk…Det är då den förföriska och omättliga sexiga gudinnan inom mig vaknar och har en glupsk aptit för hans beröring.

Jag ser in i hans ögon…Lär känna mitt eget trassel och min egen inre gudinna. Aldrig tidigare har jag varit så ohämmat sexuellt omättlig. Värmen i hans skin hettar till, nästan bränns mot mitt skin. Mina lustar är vakna, och nu hungrigare än på länge.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Buttplug & blogg