under Lilla hemliga jag, Swingerklubb

Vi var på porrklubb i Köpenhamn i helgen och det är som alltid väldigt trevligt. Denna kväll var det Young Swingers Night. Jag måste säga att det är underbar stämning dessa kvällar. Det är lite fräschare och hetare par samt singlar på stället då. Nu finns det två ställen (vad jag vet) i Köpenhamn och de båda är bra. Det är nog mer en smaksak vilken man föredrar.

Vi åkte i alla fall dit, lite tidigare än vanligt. Vilket är helt klart att föredra. Många par kör hem vid midnatt och då dör liksom stället ut. Dock inte alltid. Det finns undantag.

Vid ankomst uppger man sin profil från deras hemsida och betalar. Därefter få man en nyckel till ett skåp. Snabbt som attan slängs de vardagliga kläderna av för att klä den hungriga kroppen. På kommer något lite mer åtsittande och smickrande till min kropps former. Vi beger oss in… spanar… söker av stället. Vi hamnar i alla fall i parrummet. Detta är ett rum där endast par får träda in. Men om ett par är intresserad utav sex med en singel tjej eller kille är det bara att bjuda in.
Av någon anledning hamnade vi i ett utav hörnen och började slicka och suga och gnugga osv. Rummet fylls på utav fler och fler par. Det är nu det intressanta börjar. Alla härliga bröst, rumpor och kukar som visas upp. Ljudet som stiger och eggar. Det blir allt mer intensiv stämning i rummet.

Rätt vad det var hade jag en härlig tunga på min klitta. Det var en otroligt het tjej som tagit plats mellan mina ben. Hon rörde vid mig så som nästan bara kvinnor kan. Ni som varit med om det vet vad jag pratar om. Det är något speciellt med en kvinnas beröring. Märker att jag sitter här och ler nu när jag skriver… Tankarna på min upplevelse får mig just nu extremt våt.

För att återgå till upplevelsen i sig så hade jag min sambo sittandes på min högra sida, masserande, slickande och sugande på mina bröst. Jag kunde se hans kåthet både i hans blick men även i hans härliga stånd. Till min vänster hade jag tjejens kille. Han var väldigt koncentrerade på att ge henne instruktioner. Deras relation byggde på dominans. Otroligt sexigt var det när hon gjorde vad han sa.

Jag grabbade tag i min sambos kuk och började runka av honom i takt med mina egna rörelser, framkallade utav gudinnan mellan mina ben. Allt suddigare blev situationen och allt mer koncentrerad på henne blev jag. Känslan i magen började dra ihop sig och jag märkte att jag nu gungade mitt underliv i allt häftigare rörelser mot henne. När det gick för mig var hela min kropp i en enda stor båge. Jag började äntligen att andas ut efter vad som kändes som en lååång stund innan min rumpa faktiskt nuddade madrassen igen.

Ett fåtal sekunder följde då jag försökte lugna mitt galopperande hjärta. Men ingen rast o ro för de som är sexuella varelser. Min sambo tog ett stadigt tag om mig och slängde upp mina ben på hans axlar och stötte snabbt in i mig. Han stannade till djup inne i mig en liten stund för att därefter fylla mig med stöt efter stöt tills han till slut stannade och tömde sig i mig.

Efter att vi alla var nöjda gick vi ut ur rummet och in till rummet med bubbelpool. Där satt vi en liten stund och pratade med paret vars tjej jag precis blivit uppslickad i brygga utav. Den dominanta mannen var i min ålder men kvinnan var en del yngre. Den yngsta jag varit med faktiskt. Inte för att det är en merit eller något att skryta om men en rätt så häftig känsla var det.

Sitter åter här igen och ler…

Mitt egna lilla hemliga jagIMG_9915BW

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Anonym
  Svara

  Fantastiskt sexigt!
  Hur gamla var paret tro?
  Vilken klubb var ni på och är den fräsch?

 • Anonym
  Svara

  Vilka var klubbarna?Kan man köpa privata bilder av någon

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt