under Bondage & BDSM, Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

Ja…

Ibland är han så jävla självgod, bara flr han råkat vara duktig i ett dygn betyder det inte att han är någon jävla ultra slyna som är något utöver det vanliga.

Han är fortfarande bara ett ynkligt litet äckel kräk som vill vara ägd, kvävd, slagen och nedtryckt vilket betyder att han inte har någin som helst rätt att vara självgod och dryg, kanske om han är mönster elev i en månad då kan han få säga att han gjort bra ifrån sig och klappa sig själv på axeln medans jag pissar i hans mun ner på hans kläder som han alldeles kissvåt och utindoftande ska få åka i sin patetiska låtsas penisförlängande (hans penis är så jävla inlåst så den kan tyvärt inte bli lång) bil och känna skammen lägga sig över hans samvete och får hans kinder blossande röda.

Jag vill bara trampa på hans pung.

Hårt.

Länge.

Och gärna med vassa tunna stilettklackar.

Visst ska han få känna sig duktig men sånt får man bara göra när man förtjänar det, han har gjort det han ska men har varit en patetiskt gnällig ynklig liten horfitta och gnällt sig genom dagarna, han är trött det är mycket han otkar inte han vill inte han ska göra si och han ska göra så, skiter jag fullständigt i han ska göra det JAG vill när JAG vill det annars ska han fan inte känna aig det minsta duktig.

Slyn fan ska bara tacka och ta emot när jag kommenderar saker inte käfta gnälla pippla och va jobbig han har skrivit under, han har sagt muntligt och han har bett mig ha kontroll över honom då ska han ge fan i att göra det svårt för mig och sen tro han är duktig.

Usch och fy, pungtramp och pissas på, det är vad han förtjänar!!

Tidigare inlägg
Comments
  • Din slyna
    Svara

    Vet jag bara är en chanslös besegrad snuskig smutsig äcklig patetisk svag lättmanipulerad liten slampa. Vet jag förtjänar behandlas därefter och att det är för mitt eget bästa. Är så underlägsen Dig Mistress ska lyda oavsett vad Du säger åt mig. Är Din ägodel Du vet Din makt Du har över mig vet jag inte kan få nog av när Du utpressar mig. Vill känna Din makt så intensivt igen och igen och igen..

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt