under Inlägg

Egentligen var min plan att skriva ett blogginlägg nästa vecka. Men behovet av att uttrycka mig pockar på redan nu. I helgen skall vi gå på swingersklubb jag och min man. Något jag faktiskt varit aktiv och planerat mest. Så då tänkte jag att efter helgen kommer det finnas saker att skriva och berätta för er. Pirrande känsla innan.

Men vet ni vad som händer med mig? Jag är lite trött och energilös. Ni vet när livet ibland kramar musten ur en? Livspusslet med barn som behöver en och kanske ett krävande jobb, vänner som behöver stöd. Eller något annat som gör att man inte hinner andas, inte hinner vila och återhämta sig. Så har min vecka varit och jag känner mig som en urvriden disktrasa i skrivande stund. Mitt fysiska tillstånd påverkar mitt själsliga tillstånd, min självkänsla och min lust. Den påverkar hur attraktiv jag känner mig och hur mycket jag tror på mig själv. Inte alls den svaga känsla jag önskar mig inför ett klubbesök då jag vill vara stark, attraktiv och sexig med stolt hållning och sökande, nyfiken blick.

Här undrar jag om det bara är vi kvinnor som påverkas så?

Vi har några klubberfarenheter där vi träffat par som kanske inte varit så öppna med varför de är på klubb och vad de söker. Som kanske varit mer intresserade av att kvinnan i paret skulle få en man extra, där jag blivit lite bortglömd i vår akt på fyra. De gångerna har varit jobbiga för mig. Jag har hamnat i skymundan. Är jag i den känslan jag är nu bidrar jag själv till att det händer då jag lätt tar ett steg tillbaka i osäker självkänsla. Och ja, det finns ett behov av uppmärksamhet hos mig som behöver få sitt för att jag ska känna mig stark och lustfylld och modig och det gör mig kåt och nyfiken. Det behovet är än större när jag är som jag är nu.

Så vad gör jag då? Nu när jag känner så här? Kan ni känna igen er i att livet ibland kramar musten ur er? Att det påverkar? Jag vill ju och önskar mig en härligt pirrande sexuell helg för oss. Så jag funderar på vad jag behöver för att komma igen.

Det jag ska göra när jag träffar min man imorgon kväll är att berätta. Jag är trött och sliten och har saknat dig, jag ligger minus på kärlekskontot nu när du varit borta. Håll om mig och kyss mig och var lite extra uppmärksam en stund. Jag behöver dig. Ge mig det så ”kommer jag tillbaka” och vi ska ha en het kväll på klubb i helgen. Hans händer på min kropp och hans djupa kyssar med viskande kärleksord i mitt öra kommer att tända eldar i mig igen. Hans närhet och hans kärlek värmer upp min kropp och gör mig levande igen. Kvinnan i mig vaknar och jag kommer se fram emot att leka med honom på klubb. Så jag ska be honom tända mig. 

Ni som tänker ”hon är galen” och ”det där känner jag inte igen”, jag säger grattis till er och är glad för er skull. Ni andra som kanske känner igen att ni inte orkar för att ni är svaga kroppsligt och själsligt ger jag rådet att prata om det. Prata om hur ni känner och ta reda på vad ni behöver och var sann mot er själva. Älskar din partner dig så lyssnar han (ja det gäller faktiskt det omvända här också, det kan likväl vara en man som är i känslan jag beskriver) och det blir bara bättre. Det är svårt att sätta ord på allt man känner ibland. Tro mig, jag vet! Men man får träna sig.

Och ni får en ännu bättre djupare upplevelse både på klubben och vardagen.


Vi hörs nog nästa vecka! 🙂

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Hon-han på BC
  Svara

  Vi hoppas ni får en härlig kväll!

  • Klanning Bla
   Svara

   Tack detsamma

 • Wonderwoman
  Svara

  Jag är nyfiken på din helg.

  • Klanning Bla
   Svara

   Jag kommer snart att berätta, kul att du är nyfiken.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt