under JagochMinslyna

Slynan är ju allt annat än intelligent det är ju redan konstaterat sedan längre tillbaka, sådär år tillbaka…

Den här gången har han dock överglänst sin normala dumhet med värre dumhet, ska man försöka blåsa Mistress när det kommer till morgonbilder där man visar sin klädsel för godkännande kanske man ska vönta iaf några dagar innan man skickar samma bild igen, två dagar på raken med samma bild upptäcks ju troligen meeen det tror inte min slyna för han är uppenbarligen inte den vassaste kniven i besticklådan…

Inte nog med att han skickar om bilder han tror inte han ska bli upptäckt heller, det här är inte flrsta gången även att det är väldigt långe sedan sist, förr kunde han skicka samma kvällsbild flera gånger och vid flera tillfällen klipoa den och ändra färgsättning, det tar ju för fan längre tid än att ta en ny bild?!

Ibland inser inte han hur utbytbar han är och ofta inser han inte förrän i sista sekund att jag är på gränsen till att aldrig mera höra av mig, låta honom sitta där i sitt lås tills det ramlar bort av sig själv, bara skriva att han kan köpa ett nytt och höra av sig när det behöver bytas, ibland är jag aå förbannat trött på honom och ofta känns det som jag pratar med ett småbarn som inte förstår och man måste vara övertydlig och nästan förklara vad varje ord i en sammansatt mening betyder var för sig innan han tror han förstår och gör helt fel ellet rakt av tvärtemot.

Men jag har ofta överseende, jag är för snäll helt enkelt och jag vet ibte varför för jag har egentligen inga problem med att vara en sadistisk bitch och bara plåga honom…

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt