under Intervjuer

INtervju med en het SwingertjejNamn på bodycontact.com: Bomben

Ålder: 25

Läggning: bi

Hur länge har du varit aktiv swinger?
Jag började försiktigt utforska när jag var 17 år, så i åtta år. De senaste tre åren har jag börjat leva ut mer regelbundet.

Vad fick dig att våga prova swingerslivet?
Jag har alltid varit nyfiken på det som sticker ut från normen, det handlade inte så mycket om ifall jag vågade som det handlade om tillfälle. Detta var ju innan jag hade upptäckt internets värld och dessutom var jag minderårig så att hitta likasinnade var svårt.

Berätta om din första swingersupplevelse:
Jag var på en fest där jag träffade en kille, vi uppmärksammade varandra. Vi började hångla i soffan, omgivna av ca 10 pers, vi gillade att se hur de andra reagerade och hur långt vi kunde dra det innan någon sa ifrån. Vi började köra i missionären och folk skrattade mest och tyckte det var en kul grej. Han slaknade dock efter några minuter och jag blev skitsur. Haha.

Om du jämför krogen med swingerklubb, vilka är skillnaderna och upplever du att du som kvinna blir bemött annorlunda på respektive ställe?
Jag har aldrig besökt en swingersklubb, bara privata tillställningar där jag har varit den som styrt upp och plockat ut personer som fått delta.

INtervju med en het SwingertjejVet dina vänner, om nej, hur skulle de reagera tror du?
De flesta vet och jag har inte fått någon särskild reaktion av någon, många vill diskutera hur det funkar när man är i en relation, i övrigt tycker de att det är schysst att jag är trygg i mig själv och kan dela med mig.

Hur ser det ut med fördomar i swingersvärlden tycker du?
Jag kan inte säga att jag stött på så mycket fördomar i swingersvärlden, men jag har märkt att många nybörjare tror att det bara är oattraktiva personer eller personer som har problem i sina förhållanden, eller med sig själva, som är swingers. Jag vill dock helt hävda motsatsen.

Träffar du även folk privat för sex, om ja, vilken är favoritkonstellationen?
Oj, det har jag nog ingen men jag föredrar om det är minst en av vardera kön.

Berätta om ditt absolut bästa swingerminne
Min absoluta favoritupplevelse var en spontan efterfest med ett par (tjej och kille) och ytterligare en tjej, alla var nybörjare och nervösa men vi klickade så himla bra personlighetsmässigt och kunde släppa alla hämningar. Kommunikationen var perfekt och vi fyra hade ett underbart samspel.

Berätta om ditt absolut värsta swingerminne
Jag och en gammal pojkvän skulle ha trekant med en tjej, men han blev svartsjuk och började kalla mig slampig och otrogen

INtervju med en het SwingertjejHur hittar du normalt andra swingers för fester & privata träffar?
Genom diverse dejtingsidor på nätet, men också genom vänner och bekanta – hör man t.ex. att någon har ett intresse eller är nyfiken på swingerslivet så fångar ju upp dem, pratar och berättar om hur det är och oftast vill de vara med om den upplevelsen.

Var träffar du oftast potentiella partners IRL första gången?
Ganska standard att vi ses på något fik inne i stan över en kopp kaffe

Har du någon internetsida du vill rekommendera för människor som söker sexkontakter?
BC, det är den sida jag i huvudsak använder mig av

Har du någon fantasi du inte levt ut ännu, om ja, berätta gärna om den
Jag har ännu inte blivit dubbelmackad av två killar, det är något jag gärna skulle vilja testa

Vad har du för tabun?
Jag tror inte att det finns något som är tabu, alla är olika och gillar olika och jag tror att det som folk anser vara tabu är vanligare än man tror – dock ej tillräckligt uppmärksammat av samhället.

Föredrar du att träffa nya partners eller värdesätter du längre kontakter?
Både och, det kan vara spännande att träffa nya och första upplevelsen tillsammans är alltid speciell men samtidigt är det en annan trygghet med längre kontakter, man utvecklas tillsammans och lär känna varandras sexuella förmåga

INtervju med en het SwingertjejVad värdesätter du mest med swingerslivet?
Lekfullheten! Det är kul och sexet tas inte allt för seriöst, det är avslappnat och man åker bara med. Lite som att åka bergochdalbana.

Tycker du att det börjar bli mer accepterat att leva som swinger eller inte?
Eftersom jag inte varit en del av det särskilt länge så är det svårt för mig att säga, men bara de senaste åren har jag lagt märke till hur det har uppmärksammats mer i media så jag antar att det börjar bli mer och mer accepterat.

Har du själv några goda råd till de läsare som är nyfikna på swingerslivet?
Är ni ett förhållande så diskutera och prata igenom ALLT, ingenting är för litet för att diskutera, att vara öppna mot varandra är A och O för ett litet snedsteg kan förändra otroligt mycket mellan er. Ha inte för brottom, lägg ner tid på att hitta rätt personer och se till att ni har personkemi för det gör extremt mycket att det finns mer än bara ytlig attraktion.

Vill du rekommendera andra kvinnor att testa?
Jag tycker man ska testa allt i alla fall en gång, så kör hårt och använd skydd 😉

Tidigare inlägg
Comments
 • Dunder_t
  Svara

  Fantastiskt att läsa denna intervju!
  Det är härligt att läsa att det verkligen finns singel tjejer på BC som har samma intresse som mig! Och inte bara killar som fejkar.. 😉

  Ha kul och fortsätt som du gör!
  Vi kanske ses i “vimlet”!

  T

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt