under Inlägg, Intervjuer

gemejlitemer-1Namn på bodycontact.com:
Gemejlitemer

Ålder mannen:
28

Ålder kvinnan:
24

Läggning, mannen:
Hetero

Läggning, kvinnan:
Bi

Vad söker ni primärt?
Människor att uppleva härliga sexuella möten med

Hur länge har ni varit aktiva swingers?
Vi har alltid varit öppna för att ta in extra personer i vårt sexliv, och har haft några enstaka upplevelser här och där genom åren, men mer aktiva swingers skulle jag väl säga att det började detta år.

gemejlitemer-3Hur kom ni fram till att swingerslivet var något ni ville testa?
Vi har en väldigt öppen syn på förhållanden och sex. Vi är båda förstående till att bara för att man valt att leva sitt liv tillsammans med en annan person så betyder inte det att lustar och åtrå försvinner eller behöver döljas för den andra personen.
Vi har alltid valt att kommunicera detta på ett öppet sätt mellan oss och att då med inställningen att försöka bejaka och diskutera sin partners intressen istället för att begränsa. Vi älskar ju varandra så vi vill unna varandra så mycket njutning det går i livet!

Berätta om allra första dejten ni var på som par
Den allra första var på en swingersklubb (också första gången vi var på swingersklubb), då hade vi egentligen ingen interaktion innan, då de kom in och joinade oss när vi hade sex. En riktigt kul upplevelse och jätteglada över att de tog initiativet då vi som nybörjade inte riktigt visste hur vi skulle ta initiativet med något annat par. Vi ville inte ”tränga oss på”.
Den första som inte var på klubb var med ett par som vi fått kontakt med på bodycontact.com. Vi sågs först på torsdagen innan på en AW, och sen på lördagen så frågade dem om vi ville ses på kvällen. Vi åkte hem till dem och började med att snacka, dricka öl/vin och ha det trevligt, och senare åkte kläderna av och vi hade sex alla fyra. Det var väldigt spännande och pirrigt tyckte vi båda.

Hur har denna livsstil påverkat er relation?
Vi upplever att vår kärlek blir djupare genom detta. Det är som ett gemensamt intresse, samt att det ändå är väldigt intimt eftersom det handlar om att man vill att den andre ska njuta och att man unnar sin partner det, samtidigt som man finner otrolig njutning i det själv. Vi får uppleva våra fantasier tillsammans så det är helt klart att det stärker oss som par. Vi känner även att vi åtrår varandra mer i vardagen, även om vi alltid har varit ”tafsiga” av oss.

Är ni båda lika drivande i detta, om nej, vem är mest drivande och varför?
Killen är lite mer driven men det har nog att göra med att han är snäppet mer sexuell som person och tänker mer på sex än tjejen.

Vet era vänner, om nej, hur skulle de reagera tror ni?
Vissa vet, andra inte, det är inte direkt något som vi döljer men går såklart inte och hasplar ur oss det för allt och alla. Vissa av killens killkompisar har varit med på trekanter etc. med killen och hans dåvarande flickvän i deras tonår så de vet hur killen är som person. Vi känner inte att vi har mött något motstånd från någon vi har berättat för. Som riktiga elitister så tror ju vi också att det är detta öppna synsätt som de flesta går och drömmer om i en relation, så vi vill ju uppmuntra andra att vara lika öppna som vi är. Sen behöver ju inte det betyda att man går och har sex med andra, det kan ju räcka i fantasin, men i alla fall att man kan prata om sånt.

gemejlitemer-2Brukar ni besöka swingerklubbar, om ja, vilka är favoriterna?
Vi har varit på swingersklubb en gång, och det är Par i hjärter i Stockholm.

Träffar ni även folk privat för sex, om ja, vilken är favoritkonstellationen?
Ja, men det finns flera konstellationer kvar att prova  det vi haft är med par och ensam kille, och av dem skulle vi säga par är favoriten.

Har ni varit på någon riktigt bra, privat swingerfest, om ja, berätta gärna
Nej tyvärr

Berätta om ert absolut bästa swingerminne
Se svar ovan gällande dejt som par. Det är vårt absolut bästa hittills

Berätta om ert absolut värsta swingerminne
Vi träffade ett par på en dejt (utan sex, bara för att känna kemin) och det var verkligen supertrevligt, vi hade verkligen kemi och vi kände det från deras håll också. När vi skulle säga hejdå så sa kom vi överens om att få till en riktig träff snart. Vår kontakt fortsätter via konversationsappen Kik där vi och killen i det paret har en gruppkonversation (tjejen i det paret hade inte kik), och vi försöker boka in dagar att ses men både vi och dem är så upptagna så det blir inte av. Vi skickar snuskiga bilder då och då vilket han verkligen uppskattar men vi får bara höra av honom att de inte har några bilder. Efter ett tag börjar killen bete sig konstigt (går ur konversationen hela tiden) och vi får känslan av att han döljer saker för sin tjej. Varför har vi ingen om, då de verkade rätt villiga båda två under vårt möte om att träffa andra. En gång gick han ur vår gruppkonversation och någon minut efter startade han en konversation enbart med tjejen, vilket vi tyckte var skumt och oschysst att försöka gå bakom ryggen på killen i vårt par, när vi uttryckligen sagt att detta är enbart nåt vi gör tillsammans. Till slut fick vi några bilder och han var lite mindre skum, men vi träffades aldrig.

Hur hittar ni normalt andra swingers för fester & privata träffar?
bodycontact.com

Har ni någon internetsida ni vill rekommendera för människor som söker sexkontakter?
Bodycontact.com är det enda vi använder, och det funkar jättebra.

Hur verifierar ni att personen ni pratar med på nätet är den de utger sig för att vara?
Vi brukar träffas offentligt först.

Upplever ni att många är fake och hur avslöjar ni dem lättast?
Vi har stött på ett fåtal profiler där vi haft misstanke om att det är fake på sättet de skriver eller vilka bilder de har, men inte vetat till 100%. Inga av de vi börjat prata med på Kik har varit fake än så länge.

Har ni någon fantasi ni inte levt ut ännu, om ja, berätta gärna om den
Gangbang och cuckold är två fantasier vi verkligen vill prova.
Gangbang: vi går igång på tanken av att tjejen har ögonbindel och flera killar turas om att knulla henne, samtidigt som hon känner händer och kukar lite varstans. Hon ser inte vem det är som gör vad eller ens vilka killar som är där.
Cuckold:
Tjejen tar rollen som dom och tar in en kille som dominerar mannnen.

Föredrar ni att träffa nya partners eller värdesätter ni längre kontakter?
Drömmen är att hitta ett par som man kan umgås med som ett kompispar, och träffas och diskutera livet med, dricka öl/vin och ha det allmänt trevligt med, och att det sedan finns en stor chans att man ligger med varandra i slutet på kvällen.

Anser ni er ha abnormal sexdrift eller är det alla andra som förnekar sin sexdrift?
Vi tror till viss mån att det är många som förnekar den, men att det har såklart finns människor med mindre sexdrift. Men oavsett vad så tror vi att alla skulle må bra av att vara så här öppna när det gäller sex och vad man går igång på. Vi uppmuntrar till att utforska, både inom sig själv och med sin partner. Vi tror att det finns många som inte riktigt vet vad de skulle gå igång på eftersom de inte utforskat, och de som vet vågar inte ta upp med sin partner för att det är utanför det monogama förhållande-normen, och i båda fallen hamnar man i ett ”det är så här det ska vara” scenario och är inte helt nöjd. Vi ställer oss istället frågan ”varför då?” och skiter i normen.

Vad värdesätter ni mest med swingerslivet?
Spänningen, njutningen, att få utforska sina fantasier och att få uppleva det tillsammans.

Tycker ni att det börjar bli mer accepterat att leva som swinger eller inte?
Ja det tror vi, vi tror att det är en sådan trend överlag i samhället att saker som är ”avvikande” blir mer och mer accepterat.

Har ni själv några goda råd till de läsare som är nyfikna på swingerslivet?
Skit i normen, utforska och var öppna och ärliga med varandra. Kommunikation är jätteviktigt. Om ni ska gå på klubb eller träffa ett par privat för första gången; prata innan om vad ni ungefär förväntar er och vad ni eventuellt absolut inte vill ska ske om ni har något sådant.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt