under Inlägg, Intervjuer

Vi har som du säkert vet ett trevligt samarbete med Fina Josefin, en bloggare vi verkligen gillar.

Vi ville gärna veta mer om denna bedårande norrlandstös och ställde därför en del personliga frågor till henne, dessa besvarade hon snällt och här kan du läsa svaren. Har du förslag på frågor du vill ställa till Josefin så kan du lämna dem som kommentarer här nedan så ska vi sammanställa en ny intervju snarast.

Ålder: 20

Längd: Just över 160

Sexuell läggning: hetro, bi-nyfiken

Vad är det första man lägger märke till när man ser dig?
Jag tror mig vara en ganska vanlig tjej som inte syns så mycket. Klär mig sällan utmanande. Utan min hemliga sida är något jag håller för mig själv och noga utvalda.

Hur kom du på att starta en sexblogg?
Även om jag inte bär kortaste kjolen på stan eller har djupaste urringningen så finns det en pirrig och härlig känsla att få visa upp sig. Genom bloggen har jag kunnat få utlopp för det under kontrollerade former, utan att behöva lämna ut för mycket privat om mig själv. Jag väljer helt enkelt vad jag vill dela med mig av.

Vad är bäst med att driva en sexblogg?
Att själv kunna välja vad jag delar med mig av. Jag kan vara hur hemlig jag vill, samtidigt som jag visar upp och delar med mig av sånt jag aldrig hade kunnat tänka mig att dela med mig av utanför bloggen och absolut inte i den utsträckning jag kan göra det mha bloggen.

Vet dina vänner om din blogg?
Nej. Jag håller det väldigt hemligt. Dom som jag har kontakt med via bloggen har jag endast kontakt med på det sättet och tvärs om.

Har någon känt igen dig ifrån din blogg?
Nej jag tror inte det. Många har trott sig göra det. Sett mig i skolan, beskrivit var dom sett mig eller vad jag gjort. Det har aldrig varit helt rätt, fast nån gång läskigt nära sanningen.

Har du haft gruppsex, om inte, vill du ha det och i vilken form, om du haft, berätta om upplevelsen?
Inte gruppsex, men fyrkant en gång. Hade varit bortrest och på vägen hem hade vi bestämt träff med ett annat par som bor i en stad längre söderut. Spännande att ha två killar som vill tillfredställa en och även spännande att kunna se och känna två olika kroppar och kukar vid samma tillfälle. Lite enklare mys mellan oss tjejer också. Hon smekte och slickade mig. Jag smakade lite på henne.

Har du varit på Swingerklubb?
Nej

Om inte – vill du och vilken isf?
Jag har kollat några gånger på nätet om Swingerklubbar och allt vad det skulle kunna innebära. Absolut något spännande, men samtidigt är jag ganska blyg för det. Vet ju aldrig vem som är där eller vad som kan hända. Sen verkar det inbjudande och väldigt öppet. Man kan liksom göra lite som man vill. Vissa bara tittar på. Jag själv skulle vilja vara med om jag väl åkte dit, men vet inte i hur stor utsträckning.

Ge oss en liten inblick i din allra hemligaste fantasi
Oj, det är många olika det. I många av mina fantasier handlar det om undergivenhet i någon form. Skulle nog gå att generalisera det till två olika fantasier.

I den ena är det mer mjukt, gulligt, oskyldigt. Utifrån dom förutsättningarna händer något.

I den andra fantasin är utgångslänget lite vem jag är idag. Jag har en hel del erfarenhet och utifrån dom förutsättningarna händer något som är ganska kinky och utanför dom gränser jag testat.

Kvinnor?
Jag är nyfiken. Började ganska tidigt fantisera om tjejer och sen har det gått i perioder. I dom fantasierna är det alltid en ganska ung, fräsch tjej. Aldrig fantiserat om äldre kvinnor.

När du kollar porr, vad kollar du på?
Det händer ibland. Kan vara lite allt möjligt. Ibland mjukporr. ibland avsugning med härligt spermasprut. Ibland blir det hårdare tag, kanske flera iblandade och ibland porrig lesbisk sex.

Slutligen – köper folk verkligen dina använda trosor, levererar du dem personligen?
Jag säljer trosor och bevisbilder. Det är inte något jag blir rik på, men periodvis så skickar jag iväg ett par trosor. Det är en kul grej och istället för att behöva tvätta så får jag lite extra pengar och jag gör någon glad och kåt. Alltid härligt att få mail någon dag senare där någon tackar för brevet.

Levererar inte personligen, men har några gånger lämnat trosorna för upphämtning.

Här hittar du Fina Josefin

finajosefin

Recommended Posts
Comments
  • Guran
    Svara

    Hej. Och stort tack för denna intervju. Har nyligen lärt “känna” Josefin via hennes sida och mailkontakt. Sände henne några bilder som hon undrade om hon får använda på sin blogg. Och självklart får hon det 🙂 Hon verkar att gilla vad hon ser. Har lagt upp på erotikparadiset.com om någon vill se. På deras gästbilder 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt