under Leva i en porrfilm

Jag är en vanlig man i mina bästa år. Jag har ett vanligt jobb, ett par vanliga barn, är skild i vanlig ordning, gör vanliga saker och verkar i det stora hela tämligen normal och nästan oskyldig. Folk beskriver mig som korrekt och får man gissa vad jag gör på fritiden tror man att jag sitter hemma och läser fackböcker. Det är förvisso helt sant. Men det är inte det enda jag gör.

Jag lever ett parallellt liv. Mitt riktiga liv skulle jag nästan vilja säga. I det livet äger jag en vacker kvinna (vi har ett kontrakt skrivet i blod och hon har skänkt sin kropp till mig), jag är medlem i ett hemligt sällskap med dominanta män och sexslavinnor, jag har en egen dungeon i min källare och jag går på makalösa sexfester, har deltagit i sexualmagiska ritualer och uppträtt med mina bondagekonster.

I den världen är jag inte den jämlike moderne mannen (som jag trots allt trivs rätt bra med att vara i den vanliga världen), nej där är jag den dominante mannen som tar för sig och känner sig sexig. Som knullar som ett djur, skiter högaktningsfullt i borden och måsten, stora åldersskillnader hit och moral dit. Han är en pervers och kåt njutningsmänniska som trivs med att vara kinky, som är glad att slippa långa romantiska förspel och krångel och istället ger sin kvinna en örfil och kallar henne hora innan han tar henne när och hur han vill. (OBS! Hon älskar det).

En kompis till mig brukar berätta att han säger till sina vaniljvänner att ”Jag gör det ni drömmer om”. Kanske är det så även för mig. Ibland känns det som att jag lever mitt i en porrfilm. Och då menar jag ingen jävla main stream amerikansk skitporrfilm. Nej jag menar en riktigt skön produktion från Kink.com eller liknande med mycket fantasi och bra produktion.

Här tänkte jag nu prova på att blogga om det där andra livet. Jag lovar att inte skriva ett ord om det vanliga. Det kan ni redan. Nej, här blir det ohämmad sex och snusk, perversioner, orgier och kåthet i långa banor. Men också en del kärlek 😉

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt