under Inlägg, JagochMinslyna

Jag tänkte dela med mig av mig själv lite grann och berätta lite.

Jag skämms lite över min kropp pga att jag är modell mycket större, mina tuttar hänger endel och jag får en jäkla massa rakfinnar, men jag satt och funderade på det, smaken är som baken, slynan avgudar min kropp jag vet och jag känner det så varför ska jag tycka illa om den, hans åsikt är väll egentligen den enda som räknas och innerst inne vet jag att många har samma smak som honom lika mycket som jag tänder på extremt smala kan ju andra tända på de som är stora precis som jag.

Jag har dragit mig från att lägga ut bilder på mig själv av sånna anledningar som att andra skulle finna mig äcklig men det är egentligen strunt samma huvudsaken är ju att de som njuter av den här kroppen tycker den är sexig och het, jag kommer inte bry mig ett dugg om dryga kommentarer om hur jag ser ut dock känner jag mig inte redo att visa min mage men kanske kommer det framöver med!

Tilläggas bör att det numera inte är några större brister i varesig min självkänsla eller mitt självförtroende jag jagar inte efter att gå ner i vikt eller bli något skönhetsideal utan jag är helt och hållet nöjd som jag är!

Så, här kommer lite av mig!

wpid-wp-1446394507738.jpg

wpid-wp-1446394512180.jpg

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Mina Lustar
  Svara

  Jag känner igen mig i dina tankar så himla väl. Brukar tänka att det är mina hjärnspöken, precis som de flesta andra kvinnor där ute. Det är lätt att klanka ner på sig själv när skönhetsidealet är så snedvridet och förvirrande. Även den starkaste känner ibland tvivel på sin egen kropp.

  Jag tycker du är sjukt het. Grymt fina bilder dessutom 🙂
  /en som känner igen känslan av självtvivel

 • Mickeman
  Svara

  DU HAR JU EN FANTASTISKT VACKER RUMPA OCH HÄRLIGA BRÖST. DU E FIN DET JAG SER. KRAM

 • Piggoglad
  Svara

  Klart du ska visa mer av dig, på de här bilderna är du grymt sexig! Gillar verkligen dina bröst! 😀

 • Erik Lindén
  Svara

  Du ser fantastisk ut ❤️

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt