under Inlägg

Äntligen har jag tagit steget och skaffat ett Instagram konto för mitt alter ego Nympho! 

Nymphomaniac_unchained

Fortsätt följa mig här för intima bilder, sexberättelser och funderingar och följ mig på Instagram för att få en sneakpeak in i mitt sexliv  i realtid

Tänk om jag bara hade haft det här kontot up and running i måndags när kåtheten smög sig på, då hade ni kunnat följa med mig under lunchen direkt när jag stillade min kåthet! 


Slick och deep throat på lunchen

Efter mer än ett år isär hade vi återigen lyckats korsa varandras vägar.

Fotografen och jag.

Vi båda kände att det var dags att ta vid där vi lämnade, rather sooner than later, därför hade jag inga tveksamheter inför att bjuda över honom på lunchen för lite bus och han var inte sen med att nappa på erbjudandet.

Timmarna fram till lunch gick långsamt. När det bara var några minuter kvar tills han skulle knacka på dörren skyndade jag in på toaletten för att fräscha till mig inför vår återträff. Det var då det ofattbara hände! Den nedrans mensen hade gjort en tvärvändning från att ha tagit slut dagen innan till att återigen flöda fritt!

FAN! kände jag.

Det var inte mycket att göra åt saken. I med tampong och med en något nedstämd min öppnade jag dörren när han knackade.

Klart man kan ha sex trots mens, men det var ju inte sån sex jag var sugen på!

Själv ryckte han bara på axlarna åt mitt missöde. Det finns ju så mycket annat vi kunde göra för att stilla min kåthet.

Det var verkligen härligt att se honom igen och det tog inte lång tid innan vi befann oss nakna i min säng och tog vid där vi hade slutat senast vi sågs.

– Vart va vi? Vi testade fisting sist vi sågs. Då var väl deep throat näst på tur att utforska?

– Det passar ju bra, jag har förresten nyligen fått en ny leksak för att ge bättre blowjobs, vad sägs om att prova den med? svarar jag.

Vi kommer snabbt överens.

Vad som följer skulle jag mer klassificera som en utforskning av min hals och den nya leksaken jag fått från Vuxentoys än en lustfylld sexuell akt. Vi har väldigt kul och skönt ihop när vi testar och utforskar, men vår relation är mer affärsmässig där vi båda har ett gemensamt intresse och nyfikenhet än en lustfylld relation med mycket åtrå.

Jag tycker det är fantastiskt att kunna berika livet med så många olika typer av relationer. Med Fotografen kan jag verkligen slappna av och testa vilken kink jag än kan komma på utan att riskera att han skulle se på mig konstigt. Jag kan vara helt ärlig med honom.

Jag börjar med att suga upp hans kuk. Den är väldigt grov i munnen och jag undrar hur jag ska få plats med leksaken jag fått utan att skada honom. Leksaken är en form av vibrator som ska fästas i mungipan vid avsugning.

Men på nått sätt ska det nog gå! tänker jag och tar fram vibratorn ur leksakslådan och fäster den i mungipan. Jag låter tungan spela över den på insidan för att den inte ska kännas sträv mot hans kuk, men det  behövdes knappast. Så fort jag hade satt den på plats i mungipan kände jag hur salivproduktionen ökade och min mun blev väldigt våt och redo för honom. Jag startade vibrationerna och försiktigt tog jag sen hans kuk i min mun och började suga.

Det krävdes lite övning och teknik för att få till det för först blev vinkeln fel så han knappt kände vibratorn, men efter lite learning-by-doing fick vi till det och det märktes hur han uppskattade vibrationerna mot sin kuk och min härligt våta mun.

Om jag ska ge några tips om ni själva vill testa en  Blow job Vibe så försök testa på en kuk som inte är fullt så grov som Fotografens. Det är knappt så jag får in honom i munnen utan leksak så känner att jag måste testa den här på en annan kuk med i framtiden!

Ett annat tips är att redan från början anpassa förväntningarna, det tar lite tid att vänja sig vid den och mungipan kan bli lite öm om man använder den för länge, så använd den ofta men i kortare stunder till att börja med så du får till tekniken och inte får ont i munnen.

Med lite tålamod och övning kommer jag nog ge många sköna blowjobs med den här 😉

Men det var ju inte bara leksaken vi skulle hinna testa under vår lunch tillsammans. Jag stängde av vibratorn och började suga honom utan den. Djupare och djupare tog jag honom tills jag började kvälja. Då la jag mig på rygg i sängen med huvudet lutat bakåt över sängkanten samtidigt som han hukade sig över mig och styrde in kuken i min hals.

Det var svårt och det gick inte att undvika att ögonen tårades. Men tillslut lyckades jag ta honom djupt ner i halsen. Självklart var kameran med och vi gjorde vårt bästa för att dokumentera våra övningar. Kanske går det lite lite till nästa gång..  😉

När vi kände oss nöjda pustade jag ut på rygg i sängen.

Det var en spännande lunch men jag hade fortfarande an itch to scratch. Och det hjälpte han mig med galant genom att slicka min klitoris och fingra mig i rumpan tills jag kom ❤

Tidigare inlägg
Showing 10 comments
 • Martin
  Svara

  Otroligt fina bilder

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack så mycket <3 hoppas på att kunna få till fler framöver 😉

 • MJ
  Svara

  Mmmmm ser underbart ut. Riktigt bra teknik att få in hela!

  • Nymphomaniac
   Svara

   ^^ Ja det va inte det lättaste, men övning ger färdighet 😉

 • S.T
  Svara

  Underbart! De läpparna hade mer än gärna fått omsluta min kuk nu.. 😉

  • Nymphomaniac
   Svara

   Is that so 😉 när hade du senast ett par härliga läppar om kuken? 😉

   • S.T
    Svara

    Den fick känna på ett par igår faktiskt..

    • Nymphomaniac
     Svara

     Härligt! 😀

 • Anders
  Svara

  Härliga bilder.
  Man blir ju verkligen sugen. En avsugning är inte att leka med.
  Fick han spruta i munnen på dig?
  Kram

  • Nymphomaniac
   Svara

   Kul att du gillar dom 😉

   Det blev tyvärr inget sprut den här gången, så kan det gå ibland ^^

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt