under Lilla Kaos

Alltså jag kan råka vara den lyckligaste just nu. Har precis hämtat ut ett paket på posten. inte vilket paket som helst, utan Jubels ersättare. Som jag har längtat. Nu kom det sig här lite tidigare än jag väntat mig då jag varit seg på att få arslet ur vagnen. Men som ni säkert läst bland oss här på Mina Lustar så blir vi kontaktade av en hel del företag som vill samarbeta med oss.

Jag hade först tänkt att tacka nej, men sen gick jag ändå in på hemsidan och gillade vad jag såg. Cleant och fräscht utseende, känns som vilket teknikprylssida som helst egentligen. Man vill ju någonstans välja lite i vilka sammanhang man syns. Kan låta konstigt med tanke på att jag ju skriver en sexblogg, som dessutom innehåller hur smutsig och billig jag gillar att vara. men mitt senaste pluggande av marknadsföring har fått mig att förstå att man alltid ska vårda sitt varumärke. Om jag hade satt igång och recensera glasögon här på sidan hade nog ingen varit särskilt intresserad.

Och nu till haken. Jag har fått välja PRECIS VAD JAG VILL från sidan, dessutom med löfte om att jag får skriva exakt vad jag vill och att det är min ärliga åsikt de är ute efter. Det tåget kan jag helt klart vara med på.

Så nu sitter jag och tokstirrar på att tre blinkande lampor på min nya leksak ska sluta blinka så jag kan få testköra den. Bäst av allt; den är vattentät, så jag hoppas på att undvika att den går samma öde som Jubel till mötes.

Den som int vill vänta på recensionen kan hitta en egen här; Nya Jubel

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt