under Inlägg

 

Det får bli dagens rubrik .

Vill börja med å säga…Tack till alla underbara killar därute som går ner på era tjejer …lika väl som ni uppskattar en härlig avsugning …älskar många av oss härliga kyssar o lek med tungan på våra snäckor.

Sen törs jag nog räkna på 3 fingrar hur många ggr en kille verklien vet HUR han gör det skönt för mig.. självklart så är det en njutning i sig självt att känna ngn äta min snäcka… ljudet …dt visuella att se ngn suga o leka med mina stora läppar kan göra mig grymt kåt.

Nu till några av de detaljer vad det som egentligen  är skönt, ialf för mig. Av det tekniker jag ännu testat på ..Vem vet kanske Du finns där ute som kommer ge mig den där slickklimaxen jag alltid drömt om.

För i ärlighetens namn så kommer jag sällan av att bli slickad.

Att få läpparna sugna … känns knappt nånting…

Har man som jag stora läppar så behöver Du som kille föra undan läpparna så min fantastiska lilla kula kommer fram .

Våga öppna upp snäckan…låt henne blomma ut ordentligt… visst att gnussa runt med tunga o händer över hela snäckan är åxå visuellt sexigt likaså skönt… men får jag  välja med att få njuta så jag blir tokig … lek med kulan… sug den…så underbart skönt ..småbit ..använd en isbit.

En tunga in i öppningen känns knappt för mig.. men en tunga lekandes mitt på en öppen snäcka är unde4bart.

Så öppna mina läppar om du vill retas med mig .

Jag kommer generellt flera ggr före kuken pressas in o kulan blir för stor … det är SÅKLART åxå en njutning …

Men för mig Två helt olika …varför inte slå till med båda  😉

Sen såklart den som besitter tekniken att samtidigt öppna upp min snäcka o leka ..suga..SUGA..en såå viktig detalj för min kula..samtidit som denne för in sitt finger i analen …OMG… det är sååå skönt.

Funkar absolut me finger i snäckan åxå …varför inte båda?

Å tänk den dagen jag får uppleva stimulering av G-punkten  ..en gång var dt nära …den blev lixom  snuddad vid.

Men som sagt…dagens rader har fokus på mer slick , sug, på snäckans guldknopp.. läggs alldeles för lite fokus på denna underbara punkt.

En till detalj är åxå att trycka med en hand ner hela snäckan…förstår Ni ? När det är nära..lixom hindra mig från att kunna höja mig uppåt …lägg en hand o pressa ner mig i madrassen… mums!

💋💋💋

Tidigare inlägg
Showing 24 comments
 • Altitude
  Svara

  Vilken härlig beskrivning! Älskar verkligen att få kvinnan att njuta genom precis så som du beskriver, mycket stimulans på klitoris och några fingrar uniti. Ingen har klagat på det hittills, så otroligt hett att se kvinnan komma på det sättet! Drömmen vore att få dig att komma så också 😉

  • Hotspot
   Svara

   Så härlit! 😉

  • Stefan
   Svara

   Det finns nog inget som gör mig kåtare än att få njuta av att ta hand om en kvinna med min tunga, mina läppar och fingrar. Du beskriver så vackert den känsla jag vill skapa. Det skulle vara en ynnest att få ge dig sådan njutning 🙂

 • Swede006
  Svara

  Är ju en sak som jag bara älskar, kan nästan glömma mig själv när jag får skicka en kvinna, tungan spelandes på klitoris och två fingrar inne och böjda uppåt brukar sluta med en härlig fontändusch i mitt ansikte. Just love it. Kram på fredagen 😉

  • Martin
   Svara

   Bara ÄLSKAR att slicka och suga! Kan ligga huur länge som helst och se hur hon bultar och krampar av min behandling. Såå porrigt att se hur allt drar ihop sig där nere och sen nästan trycks ut ur snäckan före fontänorgasmen kommer. LÖÖÖV IT 😉

   Detta var nog ditt bästa inlägg hittills 🙂

 • Magnus42 Falun
  Svara

  Jag lovar att om man får smaka på din snäcka så ska jag göra allt för att du ska få den bäst upplevelsen du haft! Jag bara älskar att smaka snäckan

 • Jeppe
  Svara

  Älskar å slicka fitta.
  Få tjejen å komma i ens mun.
  Slicka i sig fittsafterna som rinner ur henne.

 • Johnny45
  Svara

  Åhh du är bara för underbar,.
  Jag går gärna ner på dig och gör allt för dig.
  Kan leka med din plugg i analen samtidigt som jag slickar och pullar din snäcka..

 • Kalle76
  Svara

  Underbar beskrivning.
  Men fick jag chansen så skulle jag slicka dig till orgasm.
  Suga nafsa slicka din kärleksknapp känna hur du flödar över.
  Gäller att vara envis att få en kvinna gå oralt.
  Man får inte ge upp så lätt.

 • Andreas
  Svara

  Hej hej hitta din blogg alldeles nys. Å det jag har sett hitils har varit helt awesome så fruktansvärt sexigt å så fruktansvärt uphetsande. Å det är den absolut sexigaste å hetaste bligg jag har läst på väldigt väldigt länge. Å jag hoppas det kommer mer för denna blogg kommer jag följa helt klart. Å hade varit kul å underbart å få uppfylla några av dina fantasier

 • Pelle
  Svara

  För min del så önskar jag att du öppnar snäckan med en hand, helst sittande på mitt ansikte och styr intensitet och plats med den andra handen i luggen. Kan slicka i timmar, älskar när det rinmer till när man fingrar g punkten och sedan baken med fingrarna. Man känner ryckningarna i låren och hur kvinnan snäpper sig precis innan hon kommer. Sen när det delmålet är klar är det dags för mer min njutning. Damerna först.

 • Bengt
  Svara

  Underbart

 • Falubo
  Svara

  Finns inget härligare än att ge en kvinna njutning på det sättet! 😉
  Ställer mer än gärna upp och hjälper dig massara din g-punkt och ser var som händer då.

  Kanske till och med ger dig en härlig fontän 😉

 • Juggen77
  Svara

  Hej fina du och vilka bilder på dig, jag älskar att gå ner på en kvinna åh ge en härlig, galen njutning tills hon når bristningsgränsen & när hon tror att hon ska få min härliga kuk så fortsätter jag slicka henne till en härlig orgasm så blir helt skakig
  Din fitta skulle jag älska att smaka på åh njuta av samt höra hur du börjar närma dig en härlig orgasm

 • Olle
  Svara

  Det bästa jag vet är att få tillfredsställa en kvinna med min tunga. Eftersom du beslriber dig som undergiven undrar jag hur du ställer dig till att helt lämna ut dig till mig och min tunga? Ligga helt stilla och bara ta emot?
  Jag skulle visserligen vara sprängkåt när jag inte orkar slicka dig mer…

 • Hårdingen
  Svara

  Underbart att gå ner på tjejen och slicka. Alltid en fördel om dem säger sin favorit

 • Brinken08
  Svara

  En stor favorit för mig är oralsex. Älskar helt enkelt smaken, känslan och hur galen det går att göra kvinnan när jag använder min mun. Favoriten att prova är ändå att suga på klittan och leka med tungan på den samtidigt! Är man riktigt vågad så låter jag ett diktat finger sakta pressa mot rosetten för att se hur kvinnan reagerar på det.

 • Camillan
  Svara

  Sååå sant…!

 • Pis
  Svara

  Mm älskar hur du formulerar det! Det är ju suga man gör även när man ger en tjej oralt, leka med och suga av den lilla magiska pärlan! Sedan två fingrar djup in och stimulera g-punkten samtidigt med massage utifrån magen med. Då blir det ett pärlband av orgasmer, kanske t.o.m. riktigt blöta sådana;)

  Fråga till dig: vad tycker du om en ivrig skön tunga som sträcker sig så djupt in i analen medan fingrarna jobbar med snäckan då?

 • Niklas
  Svara

  Alltså slicka är ju bland det bästa som finns

 • Peter
  Svara

  Finns det något härligare än att slicka fitta. Ännu härligare när mottagaren älskar det och även ger bra instruktioner.

 • TantricbyNature
  Svara

  -Eh… vad ska jag svara på rubriken..? Jo, ja det är så här: jag har tungövningar som ett begär – måste få ge tjejen massor lapande och kyssande på hennes helgedom – samtidigt som jag växlar över till g-punktsmassage. En kvinna lät mig hålla på i 2 timmar – gode gud så underbart när hon kom i den ena multipla orgasmen efter den andra – ju mer hon tog emot desto mer lät hon mig ge… – vid ett tillfälle fick jag uppleva en gudasyn – hon reste sig i brygga medans jag frenetiskt fortsatte att lapa, kyssa och vinka med fingertopparna på hennes g-punkt – hon stod så i flera minuter och en fantastisk vågrörelse sköljde från hennes höftparti upp till huvudet. Det är en del av ett speciellt möte jag upplevt. Tänk om man kunde hitta en endaste sexfilm med något liknande på – för det jag fick se och uppleva var bland det finaste och vackra jag både sett och upplevt!

 • Gagnef
  Svara

  Jag gillar hellre att slicka än att bli avsugen.

 • Rahziel
  Svara

  Hey!
  Jag är en man som älskar, sakligen, ÄLSKAR att slicka fatta. Min orgasm är liksom bunden till din som partner, kommer inte du kommer inte jag. Jag har i senare dagar lärt mig att uppskatta avsugningar men har i praktiken svårt jag med av att komma av de. Men en gott parti i 69an är så djävulskt hett och stimulerande att jag nu efter att ha läst ditt inlägg och skrivit ett PM till dig på en sida som du länkat hit via, inte kan sluta tänka på hur det vore att få dig, inte bara att komma i mitt ansikte, utan också squirta samtidigt ❤️
  Jag vill samma som dig. Att ge dig njutning.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt